петък, 12 април 2019 г.

10 labākās pretcelulīta procedūras un produkti

Celulīts ir plaši izplatīta problēma. Ir grūti precīzi noteikt precīzu sastopamības ātrumu, jo tikai daži cilvēki dodas uz ārstu. Bet lielākā daļa ekspertu lēš, ka jebkur 80–98% sieviešu to ir. 

Celulīts var parādīties neatkarīgi no ķermeņa veida vai svara. Veselīgs uzturs un vingrinājumi, šķiet, mazina ietekmi. Bet tie, šķiet, nav izšķirošs faktors. 

Celulīts rodas tad, kad dziļi tauku slāņi ir pret jūsu saistaudu. Kad tas izliekas, tas rada neregulāru izskatu. 

Var palīdzēt audu stiprināšana un svara kontrole. Bet tas, ka esat plāns un piemērots, ne vienmēr izglābs jūs no celulīta.

Tad kāds ir labākais veids, kā atbrīvoties no tā? Apskatīsim desmit labākās pretcelulīta metodes. Viena metode var strādāt labāk nekā jums, tāpēc nesaņemiet drosmi. Jums var būt nepieciešams izmēģināt dažus.

1. Cellulaze


Sāksim ar ļoti efektīvu FDA apstiprinātu metodi. Cellulaze nereti pilnībā iznīcina celulītu. Bet tas var mazliet samazināt tā izskatu. 

Šī metode ietver neliela lāzera ievietošanu ādā. Lāzera siltums izkausē taukus un mīkstina saistaudu. 

Šī metode ir praktiska tikai tad, ja jums ir laiks un nauda, ​​lai sadedzinātu. Plānojiet iztērēt vairāk nekā $ 5000. Cik daudz laika tas ir atkarīgs no jūsu celulīta smaguma.

2. Zwave


Zwave ir vēl viena FDA apstiprināta klīniskā procedūra. Ar šo metodi tiek izmantoti radiālie trieciena viļņi, lai sadalītu vienkrāsainu audu. 

Tā ir arī ļoti efektīva procedūra. Bet, lai redzētu rezultātus, jums var būt vajadzīgas aptuveni desmit sesijas. 

Pie $ 300 - $ 450 pop šī procedūra ir lētāka nekā Cellulaze, bet ne daudz. Vēlāk jums ir jāņem vērā arī tehniskās apkopes procedūras.

3. Vanquish


Vanquish izmanto radiofrekvenču enerģiju, lai iznīcinātu tauku šūnas. Tas darbojas, pielietojot siltumu, bet ne tik daudz, ka procedūra ir sāpīga. 

Ja jūs vēlaties būt tehniski, Vanquish ir tauku noņemšanas tehnika. Bet tās pretcelulīta lietojumi ir iespaidīgi. 

Cena ir arī iespaidīga, nevis labā veidā. Plāns maksāt $ 500 - $ 800 par sesiju.

4. Projekts E Beauty Professional Machine


Ja jūs vēlaties izmantot mašīnu, bez lielas cenas, šī mājas iekārta var darboties jums. Dažos gadījumos tas, šķiet, darbojas pat labāk nekā dažas klīniskās procedūras. Protams, negatīvie ir tas, ka jūs neesat ārsta uzraudzībā. 

Tas joprojām ir dārgs - sagaida apmēram $ 1,500. Bet tas ir daudz lētāks nekā profesionālās iespējas.

5. Vingrojumu programmas


Ko darīt, ja jums nav tonnas naudas, lai samazinātu vienu no šiem iedomātajiem pretcelulīta variantiem? Neuztraucieties, tur ir daudz citu iespēju, lai atbrīvotos no celulīta. 

Ja jūs vēlaties pielikt pūles, varat izmēģināt vingrojumu programmu, kas vērsta uz celulītu. Vingrinājums nav vienīgais faktors, kas veicina celulītu. Bet kustības, kas paredzētas, lai mērķētu un stiprinātu jūsu muskuļu šķiedras, šķiet, palīdz. 

Jūs varat izmēģināt programmu, piemēram, celulītu. Programma apgalvo, ka tā darbojas, ja vingrinājumi notiek 3-4 reizes nedēļā. Tam nav nepieciešama diēta, lai gan veselīga ēšana palīdzēs.

6. Cellinea tabletes


Vai arī tas nav jūsu lieta? Ja jūs varat atcerēties lietot tableti, tad Cellinea tabletes var būt labs risinājums jums. 

Cellinea ir klīniski pārbaudīta, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka jūs pērkat draņķīgo čūsku eļļu. Saskaņā ar viņu veiktajiem testiem 97% sieviešu aptuveni 3 nedēļu laikā ievērojami uzlabojās. 

Šis papildinājums ir pilns ar uzturvielām, kas nepieciešamas, lai palīdzētu ādai no iekšpuses. Tas mitrinās un uzlabos Jūsu ādas elastību un asins plūsmu. 

Tas arī uzsāks jūsu vielmaiņu. Tas viss palīdz samazināt celulīta izskatu un turēt to prom.

7. Bum Bum krēms


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) Krēms nāk no Brazīlijas. Jūs zināt, ko vēl Brazīlija ir slavena? Tas ir labi, Brazīlijas bikini. Lai sportētu Brazīlijas bikini, jūs vēlaties atbrīvoties no šī celulīta. 

Šis krēms ir pilns ar sastāvdaļām, kas pozitīvi ietekmē jūsu ādu. Šī iemesla dēļ tas ir daudz vairāk nekā vienkāršs pretcelulīta krēms. 

Tas palīdz mitrināt, elastināt un mitrināt ādu. Tas padara to veselīgāku un elastīgāku, aizkavējot novecošanās dabiskās sekas. 

Dažiem cilvēkiem nepatīk smarža, bet tā ir vienīgā negatīvā lieta. Neuztraucieties - ja jūs iekļūsiet šajā kategorijā, ir daudz citu celulīta krēmu, lai to pārbaudītu.

8. Pretcelulīta sūkšanas kausi


Lieliska lēta metode ir masāžas vieta ar silikona iesūkšanas krūzēm. Tas var būt sāpīgi, tāpēc pārliecinieties, ka vispirms ādai uzklājiet eļļu. 

Kausi uzsūc ādu un izjauc celulīta darbību zem tā. Tā ir vienkārša metode, kas neņem daudz laika un naudas. Bet jums ir jābūt konsekventiem par to, lai redzētu rezultātus.

9. Majestic tīra pretcelulīta masāžas eļļa


Lielisks veids, kā uzlabot ar kausiem iegūtos rezultātus, ir savienot to ar šo masāžas eļļu. Produkts apgalvo, ka pats samazina celulītu, lai gan rezultātu skatīšanai būs nepieciešams ilgs laiks. Tomēr to lietošana kopā ar kausiem ir spēle, kas tiek veikta debesīs.

10. Glo910 + pretcelulīta masāža


Ja vēlaties nopietni uzzināt par savu anticelulīta masāžu, izmēģiniet šo masāžas līdzekli. Tajā ir četri dažādi veltņi, kas veic dažādas funkcijas. 

Zobu veltnis palīdz izjaukt tauku nogulsnes. Tad plakanie veltņi palīdz uzlabot drenāžu. Jūs varat izmantot putu veltni, lai atslābinātu muskuļus un novērstu sāpīgumu. Uzklājiet to ar pīlinga ķermeņa suku. Voila! 
Izvēlieties savu metodi 

Gatavs atbrīvoties no šī neglīta celulīta? Izvēlieties šeit vienu no metodēm un sāciet darbu. Vienīgais veids, kā no tā atbrīvoties, ir veltīt nelielu piepūli. 

Jums nav jāuztraucas bikini sezonā. Noteikti pārbaudiet mūsu emuāru, lai saņemtu vairāk padomu par veselību un skaistumu.

Няма коментари:

Публикуване на коментар