петък, 12 април 2019 г.

7 patarimai, kaip natūraliai sumažinti celiulitą

Celiulitas - ne kiekvienos mėgstamos pokalbio tema. 

Tuo pačiu metu nėra reikalo pasikalbėti su savimi, nes jūs turite keletą kišenių ir griovelių, kuriuos galite išgelbėti. Yra didelė pamoka mokytis mylėti savo kūną taip, kaip ji yra, ir vertiname jo stebuklą už viską, ką jis daro jums kas sekundę, kad jus išliktų gyvas ir veiktų. 

Geros naujienos yra tai, kad galite sumažinti celiulitą! Jūs iš tikrųjų galite padėti savo kūnui tapti tvirtesnis ir liesesnis ir sumažinti celiulitą. Dabar ketinsiu pasidalinti su jumis, kas iš tikrųjų yra celiulitas, kodėl jūs jį turite ir suteikiate jums būdų sumažinti celiulito išvaizdą ant kūno. Jums nereikia bikinio gėdos!

Kas yra celiulitas?


Celiulitas yra terminas, skirtas riebalų kiekiui, kuris yra šiek tiek žemiau odos, paprastai pilvo ir apatinės dubens srityje - pvz., Ant šlaunų ir įstrižai. 

Yra daug priežasčių, kodėl celiulitas pasireiškia jūsų organizme, įskaitant hormonines priežastis, prastą mitybą ir gyvenimo būdą, amžių ir genetinę polinkį. 

Nors kiekvienas iš šių veiksnių gali atlikti celiulito susidarymą, yra vienas bendras visų šių veiksnių vardiklis - toksiškumo kaupimasis jūsų organizme. 

Pagalvokite apie tai: didžioji dauguma žmonių turėjo dešimtmečius maisto pakuočių, rafinuotų cukrų ir druskų, perdirbtų krakmolų, virti gyvūniniai baltymai, chemikalai, pesticidai ir konservantai, ir dar aukštesnės kokybės maisto produktai, bet per daug jų ir prastos kombinacijos. Štai ką valgėte.

Tuomet apsvarstykite aplinkos ir cheminių medžiagų, esančių jūsų namuose ir už jos ribų, aplinką, kad jūs buvote veikiami jau daugelį metų. Galbūt jūs taip pat rūkėte, gėrote ir vartojote narkotikų (net vaistų) savaites, mėnesius ar metus. 

Tai prilygsta siaubingai daug toksinų, kurių jūsų organizmas negali visiškai pašalinti, kol jūs ir toliau maitinate patys prastos kokybės maistą, ir nepamirškite ypatingo dėmesio ir pastangų pašalinti šį kaupimąsi. 

Kodėl toksinai turi nieko bendro su celiulitu?

Jūsų kūnas saugo toksinus į jūsų riebalus, kad sumažintų toksinį poveikį jūsų gyvybiškai svarbiems organams. Štai kodėl liesas žmogus, turintis nesveiką gyvenimo būdą, gali būti labiau pavojingas simptomams ir ligoms, nei asmuo, kuris yra šiek tiek antsvorio ir turi nesveiko gyvenimo būdo. 

Jie turi papildomą riebalų kiekį, kad organizmas galėtų saugoti toksinus, kad brangūs gyvybiškai svarbūs organai ir kūno funkcijos nepakenktų šių papildomų toksinų poveikiui. Jūsų celiulito dimples ir kišenės taip pat saugo toksinus. 

Jei jaučiatės jaučiasi gėdingai ar gėdingai dėl savo celiulito, kaip jaučiatės per penkerius metus, kai jis tik pablogėjo? Per dešimt metų? Ir po 20 metų giliai įkvėpkite?

Jūs tuo metu sukaupėte daug daugiau toksiškumo kūnui ir jis bus rodomas jūsų celiulitu (ir daugybė kitų nemalonių simptomų). Tai ne dažo gražią nuotrauką, ar ne? Nereikia skirti. 

Svarbiausia sumažinti celiulitą yra pašalinti organizmo toksinų kaupimąsi ir išvengti tolesnio toksinų susidarymo. 

Tai ne tik būdas sumažinti ir užkirsti kelią celiulitui, bet ir būdas gyventi ilgą, sveiką gyvenimą ir atrodo taip pat gražus, kaip jūs galite.

1. Valgykite švarią, šarminę, neperdirbtą mitybą


Kad pašalintumėte toksinus iš savo kūno, pirmiausia turite juos ištraukti iš ten, kur jie susikaupė jūsų ląstelėse, audiniuose ir organuose. 

Tai yra būdas vartoti šarminius maisto produktus (ty jie palieka šarminius pelenus). Visi švieži vaisiai ir daržovės yra šarminės ir turėtų sudaryti didžiausią jūsų dietos dalį. 

Galbūt jūs galvojate: „Ar švieži vaisiai ir daržovės tikrai padeda man sumažinti celiulitą?“ 

Taip, jie gali būti derinami su kitais pateiktais patarimais. Štai kaip tai veikia: šių šviežių, gyvos galios turinčių maisto produktų šarmingumas prisitaiko prie rūgščių toksiškų medžiagų jūsų ląstelėse, ištraukdamas jį, kad jis būtų pašalintas iš jūsų kūno.

Svarbiausia yra palaipsniui didinti savo šviežių produktų suvartojimą (daugiausia daržoves), kad nereikštumėte daugiau toksiškumo, nei kūnas gali pašalinti. Priešingu atveju toksinai bus tik pakartotinai cirkuliuojami, o tada atsistatys. Kūdikių žingsniai ir perėjimas yra gyvybiškai svarbūs, nes susitvarko su savo kūnu ir jo signalais, kad žinotumėte, kada įtraukti daugiau ar kai ištraukite daugiau toksiškumo, nei jūsų kūnas gali elgtis. 

Jei norite užpildyti savo kūną šarmingumu ir sumažinti celiulitą (ir senėjimą bei kitus simptomus), patekkite į šviežių daržovių sultis.

2. Hidratuoti ir nuplauti


Turite gerti pakankamai gryno, švaraus vandens ir organinio drėkinimo iš šviežių vaisių ir daržovių, kad toksinai išplautų per jus. Vanduo yra gyvybiškai svarbus, jis taip pat yra būtinas tolesniam celiulito mažinimui ir prevencijai. 

Pagalvokite apie dehidratacijos efektą / išvaizdą: susitraukę, vienkartiniai, pagyvenę. Tai nepadarys laisvo celiulito kūno su lygia, elastinga oda. 

Gerkite gryną vandenį kiekvieną dieną kaip pirmąjį dalyką, kurį vartojate. Jei jums nepatinka jūsų vanduo tiesiai, citrinos sultys arba citrinos skiltelės. 

Žolelių arbata taip pat yra puiki, tačiau kiek įmanoma vengiama kavos ir arbatos, o jei nuspręsite įtraukti gėrimus papildomu vandeniu ir šviežiais daržovių sultimis, padėsite kovoti su jų dehidratacija ir rūgštingumu. 

Vėlgi, šviežių daržovių sultys yra karalius.

3. Sukeiskite druską


Rimtai, ji negali gauti lengviau nei tai: keiskite rafinuotą druską (valgomąją druską) keltų jūros druskai arba Himalajų krištolo druskai. 

Rafinuota druska yra labai rūgštus ir iš organizmo išskiria mineralus. Jis taip pat labai dehidratuoja (sveikas celiulitas!) Ir taip rafinuotas, kad jūsų kūnas turės naudoti gyvybiškai svarbią jėgą, kad bandytų įsisavinti šią negyvą druską. Rafinuota druska tik padidina toksiškumą Jūsų organizme. 

Tačiau kristalas ir jūros druska yra šarminės, supakuotos pilnai naudingų mineralų, suteikia organizmui, o ne paimti iš jo ir turi išsamesnį skonį ... jei galite pastebėti skirtumą! 

Tai iš viso nėra smegenų. Įsijunkite į savo spinteles ir dabar išmeskite rafinuotus daiktus.

4. Tikroji detoksikacija - atliekų šalinimas


Įdėję švarius, šarminius maisto produktus į kūną, kaip ir pirmuosius tris patarimus, šių maisto produktų šarmingumas pradeda pritraukti senas rūgščias atliekas, esančias jūsų kūno viduje. Tai yra puikus ir būtent tai, ko norite, nes kai tik ši medžiaga išeina, jūsų kūnas turės galimybę rodyti mažiau toksiškumo per celiulitą. 

Tačiau, jei jūs ištraukiate tokias toksines atliekas iš ląstelių ir audinių, jie vis tiek turi būti pašalinti iš kūno. Čia atvyksta jūsų pašalinimo kanalai. Jie dirba, kad gautų šią medžiagą, kad ji ne tik atsistatytų jūsų kūno.

Bet čia yra dalykas: ši medžiaga paprastai yra gnarly ir nėra lengva pašalinti iš kūno. Dauguma žmonių jau yra pažeisti šalinimo kanalus, ypač žarnyną, todėl, pasikliaudami jūsų organizmo pažeistais kanalais, nebūtinai efektyviai išeis iš atliekų. Jums reikia padėti tai įvykti. 

Geriausias būdas tai padaryti yra patekti į tam tikrą reguliarų gaubtinės žarnos valymą per profesionalias kolonijas arba namuose. Raskite profesionalų dvitaškio hidroterapeutą savo vietovėje ir pasikalbėkite su jais apie savo poreikius. Arba įsigykite namo klizma rinkinį ir pateksite į įprastą jo naudojimo būdą. 

Jis gali atrodyti ne kaip elegantiškiausias sprendimas, bet pasitikėkite manimi, jis veikia kaip niekas kitas!

Žarnynas yra tas, kur dauguma atliekų gali būti saugiai iškraunamos iš kūno, kad būtų ignoruojamas šis esminis šalinimo kanalas, kad iš tikrųjų pasiektumėte ribotą sėkmę.

5. Odos valymas ir masažas


Stimuliuojant limfinę sistemą (limfas sėdi tik po odos paviršiaus) per šepetėlį sausu šepečiu ir masažu, toksinai gali būti išleidžiami į šalinimo kanalus. 

Odos šepečiu galima tiksliai nukreipti celiulito sritis. Naudojant odos šepetėlį mažais apykaitiniais judesiais per šlaunis, užpakalis ir kitas vietoves su celiulitu kelis kartus per savaitę, bus lengviau suskaidyti riebalų nuosėdas, kurios sukelia pilką išvaizdą. Geriausia pradėti nuo tik vienos minutės odos šepečiu ir tada dirbti keliomis minutėmis vienu metu. Tai padės jūsų odai reguliuoti ir išvengti jautrumo.

6. Judėjimas ir prakaitavimas


Jei naudojate prakaituotą pratimą, ne tik padedate mažinti stresą ir suteikiate sau endorfino skubėjimą, bet ir išnešate toksinus per odą. Tai yra dar vienas pašalinimo būdas, kurio geriausia nepaisyti, jei norite sumažinti celiulito išvaizdą. 

Jis taip pat padės pagerinti bendrą jūsų kūno išvaizdą, sugriežtindamas, tonizuodamas ir pailgindamas, kad net jei jūsų celiulitas būtų, bendras jūsų kūno išvaizda bus labiau glostantis.

7. Ribokite odos plonesnių kremų naudojimą


Jei šiuo metu naudojate bet kokias chemines medžiagas ar vaistus, esančius jūsų celiulito vietose, kurios susilpnina odą (pvz., Steroidus), jūsų celiulitas bus akivaizdesnis. 

Tai logiška prasme, kad jei jūsų oda yra plonesnė, pilkų išvaizda po oda išsiskirs daugiau, tiesa? Be to, jūsų oda vis dažniau parodys amžių ir netobulumus - aš žinau, kad beveik 25 dienas odos retinimo steroidus naudoju, kad galėčiau valdyti savo sunkią egzema. 

Atsakymas yra ne tik griovimo meds ir kremai šalta kalakutiena, žinoma - tai yra kažkas, ką reikia aptarti su savo gydytoju ar alternatyviu sveikatos specialistu. Tačiau galbūt norėsite apsvarstyti visus šiuos kitus patarimus, nes jie pradės iš tikrųjų pagerinti jūsų sveikatą ir tada galite pastebėti, kad galite sumažinti šių kremų naudojimą.

Nesvarbu, ar jie yra fiziškai gerinami, ar valdyti vidinę būklę (tai, kas yra lauke, atspindi tik tai, kas vyksta viduje), jūsų sveikata ir grožis pagerės, jei šiuos patarimus įdėsite į veiksmus, kad galėtumėte tikėtis mažiau medicininės ar cheminės pagalbos. 

Vietoj to maitinkite odą drėkinančiais visiškai natūraliais aliejais ir kremais, pvz., Kokosų aliejumi, alyvuogių aliejumi arba nuostabiu organiniu drėkintuvu. 

Dabar atėjo laikas jums pateikti šiuos patarimus. Pasirinkite vieną, kad pradėtumėte ir gautumėte tai kasdieniame gyvenime, pvz., Pakeiskite druską. Tada pasirinkite kitą ir spręskite tą. Jūs galite pabandyti vieną naują patarimą per dieną arba vieną naują patarimą per savaitę, kol jūs visi turėsite savo įprastinio gyvenimo dalį. Laikykite jį ir pamatysite rezultatus!

Няма коментари:

Публикуване на коментар