петък, 12 април 2019 г.

7 tipov pre prirodzené zníženie celulitídy

Celulitída - to nie je obľúbená téma konverzácie všetkých. 

Súčasne nie je potrebné hovoriť k sebe, pretože máte niekoľko vreciek a jamiek, ktoré sa majú ušetriť. Tam je veľká lekcia v učení sa milovať svoje telo, rovnako ako je, a oceniť zázrak, že pre všetko, čo robí pre vás každú sekundu, aby vás nažive a fungovanie. 

Dobrou správou je, že môžete znížiť celulitídu! Môžete naozaj pomôcť vášmu telu, aby sa stal pevnejší a štíhlejší a znížiť celulitídu. Budem sa s vami podeliť o to, čo vlastne je celulitída, prečo ju máte a dávate vám niekoľko spôsobov, ako znížiť výskyt celulitídy na vašom tele. Už nemusíte mať bikiny hanbu!

Čo je celulitída?


Celulitída je termín, ktorý sa používa na ukladanie tukov tesne pod kožu, typicky v oblasti brucha a dolnej panvovej oblasti - napríklad na stehnách a tush. 

Existuje veľa dôvodov, prečo sa celulitída objavuje na Vašom tele, vrátane hormonálnych dôvodov, zlej stravy a životného štýlu, veku a genetickej predispozície. 

Zatiaľ čo každý z týchto faktorov môže hrať úlohu pri tvorbe celulitídy, existuje jeden spoločný menovateľ všetkých týchto faktorov - akumulácia toxicity vo vašom tele. 

Premýšľajte o tom: drvivá väčšina ľudí mala desaťročia jesť balené potraviny, rafinované cukry a soli, spracované škroby, varené živočíšne bielkoviny, chemikálie, pesticídy a konzervačné látky, a dokonca aj kvalitnejšie potraviny, ale príliš veľa z nich a v zlých kombináciách. To je to, čo ste jedli.

Potom zvážte environmentálne chemikálie a znečisťujúce látky vo vašej domácnosti a vonku vo vašom prostredí, ktorým ste boli vystavení roky. Možno ste tiež fajčili, pili a užívali drogy (dokonca aj lieky) niekoľko týždňov, mesiacov alebo rokov. 

To sa rovná strašne veľa toxínov, ktoré vaše telo nie je schopný úplne odstrániť, zatiaľ čo vy budete aj naďalej kŕmiť nekvalitné potraviny a nedávajte osobitnú pozornosť a úsilie na odstránenie tejto akumulácie. 

Prečo majú toxíny niečo spoločné s tým, či máte celulitídu?

Vaše telo ukladá toxíny vo vašom tuku, aby sa minimalizovalo množstvo toxicity, ktorej sú vaše životne dôležité orgány vystavené. To je dôvod, prečo chudá osoba s nezdravým životným štýlom môže byť vo väčšom nebezpečenstve príznakov a choroby ako osoba, ktorá má mierne nadváhu a má nezdravý životný štýl. 

Majú navyše trochu tuku pre telo ukladať toxíny, takže vzácne životne dôležité orgány a telesné funkcie sú menej ohrozené expozíciou týchto extra toxínov. Dutiny a vrecká celulitídy tiež ukladajú toxíny. 

Ak sa teraz cítite trápne alebo sa hanbí za svoju celulitídu, ako sa budete cítiť za päť rokov, keď sa to len zhoršilo? Za desať rokov? A zhlboka sa nadýchnite, za 20 rokov?

Budete mať nahromadené oveľa viac toxicity v tele v tej dobe, a to ukáže vo vašej celulitíde (a nespočetné množstvo ďalších nepríjemných príznakov). Nie je to pekný obraz, však? Nie je určená žiadna slovná hračka. 

Kľúčom k zníženiu celulitídy je odstrániť hromadenie toxínov z tela a zabrániť ďalšiemu hromadeniu toxínov. 

To nie je len spôsob, ako znížiť a predchádzať celulitíde, ale aj spôsob, ako žiť dlhý, zdravý život a vyzerať a cítiť sa tak krásne, ako môžete.

1. Jedzte čistú, zásaditú, nespracovanú diétu


S cieľom odstrániť toxíny z vášho tela, musíte najprv čerpať z miesta, kde sa nahromadili vo vašich bunkách, tkanivách a orgánoch. 

Spôsob, ako to urobiť, je konzumovať zásadité potraviny (čo znamená, že zanechávajú v tele alkalický popol). Všetky čerstvé ovocie a zelenina sú zásadité a mali by tvoriť najväčšiu časť vašej stravy. 

Môžete si myslieť, "môže mi čerstvé ovocie a zelenina naozaj pomôcť znížiť celulitídu?" 

Áno, môžu v kombinácii s ostatnými poskytnutými tipmi. To je, ako to funguje: zásaditosť týchto čerstvých, životnej sily bohaté potraviny magnetizuje na kyslé toxické látky vo vašich bunkách, kreslenie to tak, že môže byť odstránený z vášho tela.

Kľúčom k úspechu je postupne zvyšovať spotrebu čerstvých produktov (väčšinou zeleniny) tak, aby ste si neznečisťovali viac toxicity ako telo dokáže odstrániť. V opačnom prípade sa toxíny len recirkulujú a potom znovu usadia. Baby kroky a prechod je životne dôležité, ako sa dostať do melódie s vlastným telom a jeho signály, takže viete, kedy zahrnúť viac, alebo keď vyťahujete viac toxicity, ako vaše telo zvládne. 

Ak chcete zaplaviť svoje telo alkalitou a minimalizovať celulitídu (a starnutie a ďalšie príznaky), dostať sa do čerstvej zeleninovej šťavy.

2. Hydrate a spláchnutie


Musíte piť dostatok čistej, čistej vody a organickej hydratácie z čerstvého ovocia a zeleniny, aby ste udržali návaly toxínov cez vás. Voda je nevyhnutná pre život a je tiež nevyhnutná na redukciu a prevenciu ďalšej celulitídy. 

Len premýšľajte o účinkoch / vzhľad dehydratácie: scvrknuté, hrudkovité, vo veku. To neznamená, že telo bez celulitídy má hladkú, pružnú pokožku. 

Piť čistú vodu každý deň ako prvú vec, ktorú konzumujete. Ak sa vám nepáči vaša voda rovno hore, niektoré citrónovej šťavy alebo plátky citrónu. 

Bylinný čaj je tiež skvelý, ale vyhnúť sa káve a čaju čo najviac, a ak sa rozhodnete zahrnúť ich do pitia extra vody a čerstvej zeleninovej šťavy, aby pomohli čeliť ich dehydratačným účinkom a kyslosti. 

Opäť platí, že čerstvá zeleninová šťava je kráľ.

3. Vymeňte soľ


Vážne, nemôže to byť ľahšie ako toto: vymeniť svoju rafinovanú soľ (soľ do jedla) za keltskú morskú soľ alebo himalájsku kryštálovú soľ. 

Rafinovaná soľ je mimoriadne kyslá a vylúhuje minerály z vášho tela. To je tiež veľmi dehydratačný (ahoj celulitída!) A tak rafinované, že vaše telo bude musieť použiť svoju životnú silu, aby sa pokúsili asimilovať túto mŕtvu soľ. Rafinovaná soľ len prispieva k hromadeniu toxicity vo vašom tele. 

Krištáľová a morská soľ sú však zásadité, plné minerálov prospešných pre telo, dávajú telu radšej než z neho brať a majú plnšiu chuť ... ak si všimnete rozdiel vôbec! 

Nie je to celkom premyslený. Dostaňte sa do svojich skríň a teraz vyhoďte rafinované veci.

4. Pravá detoxikácia - vyhodenie odpadu


Keď dáte čisté, alkalické potraviny do tela podľa prvých troch tipov, alkalita týchto potravín začne priťahovať staré kyslé odpadové látky hlboko vo vašom tele. To je brilantné a presne to, čo chcete, ako akonáhle táto vec má vyjsť vaše telo bude mať šancu ukázať menej toxicity prostredníctvom celulitídy. 

Ak však tento toxický odpad čerpáte z buniek a tkanív, je potrebné ich úplne odstrániť z tela. Toto je miesto, kde prichádzajú vaše eliminačné kanály. Pracujú na tom, aby si tento materiál vybrali tak, aby sa vo vašom tele neuspokojil.

Ale tu je vec: táto vec je zvyčajne naozaj drsné a nie je ľahké odstrániť z tela. Väčšina ľudí už má znížené vylučovacie kanály, najmä črevo, takže spoliehanie sa na ohrozené kanály vášho tela nemusí nevyhnutne dostať odpad efektívne z vášho tela. Musíte pomôcť, aby sa to stalo. 

Najlepší spôsob, ako to dosiahnuť, je dostať sa do pravidelného čistenia hrubého čreva cez profesionálne kolonie alebo doma. Nájdite si profesionálneho hydroterapeuta vo vašej oblasti a porozprávajte sa s ním o vašich potrebách. Alebo si kúpte domáce klystírové súpravy a dostávate sa do pravidelného zvyku používať ho. 

Nemusí to vyzerať ako najelegantnejšie riešenie, ale verte mi, funguje to ako nič iné!

Črevo je miesto, kde väčšina odpadu môže byť bezpečne vyhodený z tela tak, aby ignorovať tento zásadný eliminačný kanál je naozaj nastaviť sami pre obmedzený úspech.

5. Kefovanie a masáž pokožky


Stimulácia lymfatického systému (lymfatický systém sedí tesne pod povrchom pokožky) pomocou kefy na kožu suchej štetiny a masáže pomáha obiehať toxíny do eliminačných kanálov na uvoľnenie. 

Kefovanie pokožky sa môže špecificky zameriavať na oblasti celulitídy. Použitie kefy na kožu v malých kruhových pohyboch cez stehná, zadok a iné oblasti s celulitídou niekoľko minút niekoľkokrát týždenne pomôže rozbiť tukové usadeniny, ktoré spôsobujú mdlý vzhľad. Najlepšie je začať s minútou čistenia pokožky a potom pracovať až po niekoľkých minútach. To vám pomôže prispôsobiť sa pokožke a zabrániť jej citlivosti.

6. Pohyb a potenie


Keď robíte spotené cvičenie nie ste len pomáha úľavu od stresu a dávať si endorphin spech, ste tiež vyháňať toxíny cez kožu. To je ďalší spôsob eliminácie, ktorý je najlepšie ignorovať, ak chcete znížiť výskyt celulitídy. 

Pomôže tiež zlepšiť celkový vzhľad vášho tela utiahnutím, tonizáciou a predĺžením tak, že aj keď je vaša celulitída prítomná, celkový vzhľad vášho tela bude lichotivejší.

7. Obmedzte používanie krémov na riedenie pokožky


Ak v súčasnosti používate akékoľvek chemikálie alebo lieky vo vašich oblastiach celulitídy, ktoré riedia vašu pokožku (napríklad steroidy), vaša celulitída bude zrejmejšia. 

Je logické, že ak je vaša pleť tenšia, vzhľad jamiek pod kožou vynikne viac, že? Plus vaša pokožka ukáže vek a nedokonalosti všeobecnejšie - ja viem, som použil na riedenie kože steroidy takmer denne po dobu viac ako 25 rokov riadiť môj ťažký ekzém. 

Odpoveď nie je len priekopy lieky a krémy studené Turecko samozrejme - to je niečo, čo musíte prediskutovať so svojím lekárom alebo alternatívnym lekárom. Možno sa však budete chcieť pozrieť na uvedenie všetkých týchto ďalších tipov na miesto, pretože začnú celkovo zlepšovať vaše zdravie, a potom môžete zistiť, že môžete znížiť používanie týchto krémov.

Či už sú určené na fyzické zlepšenie alebo na zvládnutie vnútorného stavu (to, čo je na vonkajšej strane, je len odrazom toho, čo sa deje vo vnútri), vaše zdravie a krása sa zlepší, ak tieto tipy uvediete do činnosti, takže budete možno potrebovať menej lekárskej alebo chemickej pomoci. 

Namiesto toho vyživujú pokožku hydratujúcimi prírodnými olejmi a krémami, ako sú kokosový olej, olivový olej alebo nádherný organický hydratačný krém. 

Teraz je čas, aby ste tieto tipy uviedli do práce. Vyberte si jeden začať a získať, že sa deje vo vašom každodennom živote, ako je výmena soli. Potom si vyberte inú a vyriešte tú. Môžete vyskúšať jeden nový tip za deň alebo jeden nový tip týždenne, až kým nebudete mať všetky časti bežného života. Držať to hore a uvidíte výsledky!

Няма коментари:

Публикуване на коментар