петък, 12 април 2019 г.

10 nejlepších anti-celulitidy léčby a produkty

Celulitida je rozšířený problém. Je těžké přibít přesnou míru výskytu, protože jen málo lidí k němu přijede. Většina odborníků však odhaduje, že ji má 80 až 98% žen. 

Celulitida se může objevit bez ohledu na váš typ těla nebo váhu. Zdá se, že zdravá strava a cvičení tyto účinky zmírňují. Ale nezdá se, že by to byl rozhodující faktor. 

Celulitida dochází, když hluboké vrstvy tuku tlačit na vaše pojivové tkáně. Když se vyboulí, způsobuje hrudkovitý vzhled. 

Posílení tkáně a kontrola hmotnosti může pomoci. Ale být tenký a fit nebude vždy šetřit před celulitidou.

Tak co je nejlepší způsob, jak se toho zbavit? Podívejme se na deset nejlepších metod proti celulitidě. Jedna metoda může pro vás fungovat lépe než jiná, takže se nenechte odradit. Možná budete muset vyzkoušet několik.

1. Cellulaze


Začněme velmi účinnou metodou schválenou FDA. Celulóza často neubírá celulitidu úplně. Může to ale trochu snížit vzhled. 

Tato metoda zahrnuje vložení malého laseru do kůže. Teplo z laseru taví tuk a změkčuje pojivovou tkáň. 

Tato metoda je praktická pouze tehdy, pokud máte čas a peníze na spalování. Plán skončit s více než 5 000 USD. Kolik času to trvá, závisí na závažnosti celulitidy.

2. Zwave


Zwave je dalším klinickým postupem schváleným FDA. Metoda využívá radiální rázové vlny k rozbití hrudkovité tkáně. 

Je to také velmi účinný postup. Možná budete potřebovat asi deset sezení, abyste viděli výsledky. 

Na $ 300 - $ 450 pop je tento postup levnější než Cellulaze, ale ne moc. Musíte také postupovat při údržbě.

3. Vanquish


Vanquish používá radiofrekvenční energii k ničení tukových buněk. Funguje tím, že aplikuje teplo, ale ne tolik, že postup je bolestivý. 

Pokud chcete být technický, Vanquish je technika na odstranění tuku. Ale jeho anticelulitidní aplikace jsou působivé. 

Cena je také impozantní a ne v dobrém smyslu. Plánujte zaplatit $ 500- $ 800 za session.

4. Projekt E Beauty Professional Machine


Pokud chcete použít stroj, bez statné cenovky, může tento domácí stroj pracovat pro vás. V některých případech se zdá, že funguje ještě lépe než některé klinické léčby. Nevýhodou je samozřejmě to, že nejste pod dohledem lékaře. 

Je to stále drahý - očekávejte, že budete vybírat asi 1500 dolarů. Ale je to mnohem dražší než profesionální možnosti.

5. Cvičební programy


Co když nemáte spoustu peněz, abyste se dostali na jednu z těchto fantastických možností proti celulitidě? Nebojte se, existuje spousta dalších možností, jak se zbavit celulitidy. 

Pokud chcete vložit úsilí, můžete vyzkoušet cvičební program, který se zaměřuje na celulitidu. Cvičení není jediným faktorem, který přispívá k celulitidě. Zdá se, že pohyby určené k cílení a posílení svalových vláken pomáhají. 

Můžete zkusit program jako Cellulite Gone. Program tvrdí, že to funguje, pokud si cvičení přímo 3-4 krát týdně. To nevyžaduje dietu, i když zdravé stravování pomůže.

6. Cellinea pilulky


Není cvičení ani vaše věc? Pokud si vzpomenete, že si vezmete pilulku, mohou být pro vás pilulky Cellinea dobrou volbou. 

Cellinea je klinicky testována, takže se nemusíte obávat, že kupujete neslavný hadí olej. Podle jejich testů zaznamenalo 97% žen výrazné zlepšení za přibližně 3 týdny. 

Tento doplněk je plný živin nezbytných pro pomoc vaší kůži zevnitř. Bude hydratovat a zlepšovat pružnost a průtok krve. 

To bude také jumpstart váš metabolismus. To vše pomáhá snížit výskyt celulitidy a udržet ji pryč.

7. Bum Bum krém


Krém Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) pochází z Brazílie. Víte, co jiného je Brazílie slavná? To je pravda, brazilské bikiny. Chcete-li sport brazilské bikiny se budete chtít zbavit této celulitidy. 

Tento krém je plný přísad, které mají pozitivní vliv na vaši pokožku. Z tohoto důvodu je to mnohem více než jednoduchý krém proti celulitidě. 

Pomáhá hydratovat, elastikovat a hydratovat pokožku. Díky tomu je zdravější a pružnější, což zpožďuje přirozené účinky stárnutí. 

Někteří lidé nemají rádi ten zápach, ale to je jediná negativní věc na tom. Nedělejte si starosti - pokud spadáte do této kategorie, je k dispozici dostatek jiných krémů na celulitidu.

8. Přísavky proti celulitidě


Velkou levnou metodou je masáž oblasti silikonovými přísavkami. To může být bolestivé, takže nezapomeňte nejprve aplikovat olej na kůži. 

Poháry nasávají kůži a rozbíjejí se pod ní. Je to snadná metoda, která nebere spoustu času a peněz. Ale musíte být důslední, abyste viděli výsledky.

9. Majestátní čistý olej proti celulitidě


Skvělý způsob, jak zlepšit výsledky, které dostanete s poháry, je spárovat s tímto masážním olejem. Výrobek tvrdí, že snižuje celulitidu sám, i když to bude trvat nějakou dobu vidět výsledky. Použití s ​​pohárky je však zápas v nebi.

10. Glo910 + Masážní přípravek proti celulitidě


Pokud se chcete vážně zabývat masáží proti celulitidě, vyzkoušejte tento masér. Dodává se se čtyřmi různými válečky, které plní různé funkce. 

Zubový válec pomáhá rozbít tukové usazeniny. Pak ploché válce pomáhají zlepšit odvodnění. Pěnový válec můžete použít k uvolnění svalů a zabránění bolestivosti. Nahoře ho s peelingovým tělem kartáčem. Voila! 
Vyberte si metodu 

Připraveni se zbavit této ošklivé celulitidy? Vyberte si jednu z metod zde a začněte. Jediný způsob, jak se toho zbavit, je tím, že do něj vložíte určité úsilí. 

Nemusíte se obávat sezóny bikin. Nezapomeňte se podívat na náš blog pro více zdraví a krásy poradenství.

Няма коментари:

Публикуване на коментар