петък, 12 април 2019 г.

10 najlepších anti-celulitídy liečby a produkty

Celulitída je rozšírený problém. Je ťažké priblížiť presnú mieru výskytu, pretože len málo ľudí k nemu príde. Väčšina odborníkov však odhaduje, že to má 80 až 98% žien. 

Celulitída sa môže objaviť bez ohľadu na vaše telo alebo váhu. Zdá sa, že zdravá strava a cvičenie zmierňujú účinky. Zdá sa však, že nie sú rozhodujúcim faktorom. 

Celulitída nastáva, keď hlboké vrstvy tuku tlačia proti vášmu spojivovému tkanivu. Keď sa vydutie, spôsobuje hlúpy vzhľad. 

Posilnenie tkaniva a kontrola hmotnosti môže pomôcť. Ale byť tenký a fit nebude vždy šetriť pred celulitídou.

Potom, čo je najlepší spôsob, ako sa ho zbaviť? Pozrime sa na desať najlepších anticelulitídnych metód. Jedna metóda môže pre vás fungovať lepšie ako iná, takže sa nenechajte odradiť. Možno budete musieť vyskúšať niekoľko.

1. Cellulaze


Začnime veľmi účinnou metódou schválenou FDA. Celulóza často úplne nepoškodzuje celulitídu. Ale môže to trochu znížiť jeho vzhľad. 

Táto metóda zahŕňa vloženie malého lasera do kože. Teplo z lasera roztaví tuk a zmäkčuje spojivové tkanivo. 

Táto metóda je praktická len vtedy, ak máte čas a peniaze na popálenie. Plán skončiť viac ako 5 000 dolárov. Koľko času trvá, závisí od závažnosti celulitídy.

2. Zwave


Zwave je ďalší klinický postup schválený FDA. Metóda využíva radiálne rázové vlny na rozbitie hrudkovitého tkaniva. 

Je to tiež veľmi účinný postup. Možno budete potrebovať približne desať sedení, aby ste videli výsledky. 

Na $ 300 - 450 dolárov pop tento postup je lacnejší ako Cellulaze, ale nie moc. Musíte postupovať aj pri údržbových postupoch neskôr.

3. Vanquish


Vanquish využíva rádiofrekvenčnú energiu na zničenie tukových buniek. Funguje tým, že používa teplo, ale nie toľko, že postup je bolestivý. 

Ak chcete byť technický, Vanquish je technika odstraňovania tuku. Ale jeho anti-celulitída aplikácie sú pôsobivé. 

Cena je tiež pôsobivá, a nie v dobrom slova zmysle. Plán na zaplatenie $ 500 - $ 800 za reláciu.

4. Projekt E Beauty Profesionálny stroj


Ak chcete používať stroj, bez statnej cenovky, tento domáci stroj môže pracovať pre vás. V niektorých prípadoch sa zdá, že funguje ešte lepšie ako niektoré klinické liečby. Nevýhodou je samozrejme, že nie ste pod dohľadom lekára. 

Je to stále drahý - očakávať, že shell asi 1.500 dolárov. Ale je to oveľa menej drahé ako profesionálne možnosti.

5. Cvičebné programy


Čo keď nemáte veľa peňazí na pokles na jeden z týchto fantastických možností proti celulitíde? Nebojte sa, existuje veľa ďalších možností, ako sa zbaviť celulitídy. 

Ak chcete dať do úsilia, môžete vyskúšať cvičebný program, ktorý sa zameriava na celulitídu. Cvičenie nie je jediným faktorom, ktorý prispieva k celulitíde. Zdá sa však, že pohyby určené na zacielenie a posilnenie svalových vlákien pomáhajú. 

Môžete skúsiť program ako Cellulite Gone. Program tvrdí, že funguje, ak robíte cvičenia priamo 3-4 krát týždenne. To nevyžaduje diétu, aj keď zdravé stravovanie pomôže.

6. Cellinea pilulky


Ani cvičenie nie je vaša vec? Ak si spomeniete na pilulku, potom tabletky Cellinea môžu byť dobrou voľbou pre vás. 

Cellinea je klinicky testovaná, takže sa nemusíte obávať, že si kúpite neslávny hadí olej. Podľa ich testov zaznamenalo 97% žien výrazné zlepšenie za približne 3 týždne. 

Tento doplnok je plný živín potrebných na pomoc vašej pokožke zvnútra von. Bude hydratovať a zlepšovať pružnosť a prekrvenie pokožky. 

Bude tiež jumpstart váš metabolizmus. To všetko pomáha znížiť výskyt celulitídy a udržať ju preč.

7. Bum Bum krém


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) krém pochádza z Brazílie. Viete, čo ešte je Brazília známa? To je pravda, brazílske bikiny. Ak chcete šport brazílskej bikiny budete chcieť zbaviť tejto celulitídy. 

Tento krém je plný prísad, ktoré majú pozitívny vplyv na pokožku. Z tohto dôvodu je to oveľa viac ako jednoduchý krém proti celulitíde. 

Pomáha hydratovať, elastikovať a hydratovať pokožku. To ho robí zdravším a pružnejším, čo oddiali prirodzené účinky starnutia. 

Niektorí ľudia nemajú radi vôňu, ale to je jediná negatívna vec. Nebojte sa - ak spadáte do tejto kategórie, existuje množstvo iných krémov na celulitídu, ktoré sa majú skontrolovať.

8. Anti-celulózové prísavky


Veľkým lacným spôsobom je masáž oblasti silikónovými prísavkami. To môže byť bolestivé, takže nezabudnite použiť olej na kožu ako prvý. 

Šálky pohltia pokožku a rozbijú sa pod ňou. Je to jednoduchá metóda, ktorá neberie veľa času a peňazí. Ale musíte byť dôslední, aby ste videli výsledky.

9. Majestátny čistý olej proti celulitíde


Skvelý spôsob, ako zlepšiť výsledky, ktoré dostanete s poháre je spárovať s týmto masážnym olejom. Výrobok tvrdí, že znižuje celulitídu sám, aj keď to bude chvíľu trvať vidieť výsledky. Použitie s pohármi je však zápas v nebi.

10. Glo910 + masážny prístroj proti celulitíde


Ak sa chcete vážne zaoberať anticelulitídnou masážou, skúste tento masér. Dodáva sa so štyrmi rôznymi valcami, ktoré vykonávajú rôzne funkcie. 

Zubový valček pomáha rozbiť tukové usadeniny. Potom ploché valce pomôžu zlepšiť odvodnenie. Penový valec môžete použiť na uvoľnenie svalov a zabránenie bolestivosti. Vrchol ho odlupujúcou sa kefou na telo. Voila! 
Vyberte si spôsob, 

ako sa zbaviť tejto škaredej celulitídy? Vyberte jednu z metód tu a začnite. Jediný spôsob, ako sa ho zbaviť, je to, že do neho vložíte nejaké úsilie. 

Nemusíte sa obávať sezóny bikín. Nezabudnite sa pozrieť na náš blog pre viac zdravia a krásy radu.

Няма коментари:

Публикуване на коментар