петък, 12 април 2019 г.

De 10 beste anti-cellulitt behandlinger og produkter

Cellulitt er et utbredt problem. Det er vanskelig å negle ned en eksakt forekomst, siden få mennesker går til legen om det. Men de fleste eksperter anslår at alt mellom 80 og 98% av kvinnene har det. 

Cellulitt kan dukke opp uansett kroppstype eller vekt. Sunt kosthold og mosjon ser ut til å redusere effektene. Men de synes ikke å være avgjørende. 

Cellulitt oppstår når dype fettlag presser mot bindevevet. Når det buler gjennom, forårsaker det klumpete utseendet. 

Styrke vevet og kontrollere vekten kan hjelpe. Men å være tynn og egnet, vil ikke alltid spare deg fra cellulitt.

Så hva er den beste måten å kvitte seg med? La oss se på ti av de beste anti-cellulitt-metodene der ute. En metode kan fungere bedre for deg enn en annen, så ikke bli motløs. Du må kanskje prøve noen.

1. Cellulaze


La oss starte med en svært effektiv FDA-godkjent metode. Cellulaze tørker ikke ut cellulitt helt. Men det kan redusere utseendet av det med ganske mye. 

Denne metoden innebærer å sette inn en liten laser inn i huden. Varmen fra laseren smelter fettet og myker opp bindevevet. 

Denne metoden er bare praktisk hvis du har tid og penger til å brenne. Planlegg å ende opp med å bruke mer enn $ 5000. Hvor mye tid det tar avhenger av alvorlighetsgraden av din cellulitt.

2. Zwave


Zwave er en annen FDA-godkjent klinisk prosedyre. Metoden bruker radiale stødbølger for å knuse det klumpete vevet. 

Det er også en veldig effektiv prosedyre. Men du kan trenge rundt ti økter for å se resultater. 

På $ 300- $ 450 en pop denne prosedyren er billigere enn Cellulaze, men ikke mye. Du må også faktor i vedlikeholdsprosedyrer senere også.

3. Vanquish


Vanquish bruker radiofrekvensenergi til å ødelegge fettceller. Det fungerer ved å påføre varme, men ikke så mye at prosedyren er smertefull. 

Hvis du vil være teknisk om det, er Vanquish en fettfjerningsteknikk. Men dens anti-cellulitt applikasjoner er imponerende. 

Prisen er også imponerende, og ikke på en god måte. Planlegg å betale $ 500- $ 800 per økt.

4. Prosjekt E Beauty Professional Machine


Hvis du vil bruke en maskin, uten den heftige prislappen, kan denne hjemmemaskinen fungere for deg. I noen tilfeller ser det ut til å fungere enda bedre enn noen kliniske behandlinger. Ulempen er selvsagt at du ikke er under lege tilsyn. 

Det er fortsatt kostbart - forvent å skille ut ca $ 1500. Men det er mye mindre kostbart enn de profesjonelle alternativene.

5. Treningsprogrammer


Hva om du ikke har tonn penger å slippe på en av disse fancy anti-cellulite-alternativene? Ikke bekymre deg, det er mange andre alternativer der ute for å bli kvitt cellulitt. 

Hvis du vil sette i innsatsen, kan du prøve et treningsprogram som retter seg mot cellulitt. Trening er ikke den eneste bidragende faktoren til cellulitt. Men bevegelser designet for å målrette og styrke muskelfibrene ser ut til å hjelpe. 

Du kan prøve et program som Cellulite Gone. Programmet hevder at det fungerer hvis du gjør øvelsene riktig 3-4 ganger i uka. Det krever ikke kosthold, selv om sunn mat vil hjelpe.

6. Cellinea Piller


Er trening ikke din ting heller? Hvis du kan huske å ta en pille, kan Cellinea piller være et godt alternativ for deg. 

Cellinea er klinisk testet, så du trenger ikke å bekymre deg for at du kjøper den beryktede slangeoljen. Ifølge testene ser 97% av kvinnene en merkbar forbedring på ca 3 uker. 

Dette tillegget er fullt av næringsstoffene som er nødvendige for å hjelpe huden din fra innsiden ut. Det vil hydrere og forbedre hudens elastisitet og blodstrøm. 

Det vil også hoppe på stoffskiftet ditt. Alt dette bidrar til å redusere forekomsten av cellulitt og holde den unna.

7. Bum Bum Cream


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) Krem kommer fra Brasil. Du vet hva annet Brasil er kjent for? Det er riktig, brasilianske bikinier. For å sporte en brasiliansk bikini, vil du bli kvitt den cellulitten. 

Denne fløten er full av ingredienser som har en positiv effekt på huden din. På grunn av dette er det langt mer enn en enkel anti-cellulittkrem. 

Det hjelper hydrat, elastisere og fukte huden din. Det gjør det sunnere og mer smidig, forsinker de naturlige effektene av aldring. 

Noen mennesker liker ikke lukten, men det er den eneste negative tingen om det. Ikke bekymre deg - hvis du faller inn i den kategorien, er det nok av andre cellulittkremer til å sjekke ut.

8. Anti-cellulitt sugekopper


En god billig metode er å massere området med silikon sugekopper. Dette kan være smertefullt, så vær sikker på at du først bruker en olje på huden. 

Koppene suger huden opp og bryter opp cellulittvirkningen under. Det er en enkel metode som ikke tar tonnevis av tid og penger. Men du trenger å være konsekvent om det for å se resultater.

9. Majestetisk, ren anti-cellulitt massasjeolje


En fin måte å forbedre resultatene du får med koppene, er å koble den sammen med denne massasjoljen. Produktet hevder å redusere cellulitt på egen hånd, selv om det vil ta en stund å se resultatene. Å bruke det med koppene er imidlertid en kamp i himmelen.

10. Glo910 + Anti-Cellulite Massager


Hvis du vil bli seriøs om din anti-cellulittmassasje, kan du prøve denne massøren. Den leveres med fire forskjellige ruller som utfører forskjellige funksjoner. 

Tennevalsen bidrar til å bryte opp fete forekomster. Da hjelper de flate rullene med å forbedre dreneringen. Du kan bruke skumrullen til å slappe av musklene og forhindre sårhet. Topp det med eksfolierende kroppsborste. Voila! 
Velg din metode 

Klar for å bli kvitt den gale cellulitten? Velg en av metodene her og kom i gang. Den eneste måten du vil kvitte deg med er at du legger litt innsats i det. 

Du behøver ikke å holde dreading bikini sesongen. Husk å sjekke ut vår blogg for mer helse- og skjønnhetsråd.

Няма коментари:

Публикуване на коментар