петък, 12 април 2019 г.

7 tips om cellulitis natuurlijk te verminderen

Cellulite - het is niet het favoriete gespreksonderwerp van iedereen. 

Tegelijkertijd is het niet nodig om tegen jezelf te praten omdat je een paar zakken en kuiltjes over hebt. Er is een grote les om te leren om van je lichaam te houden zoals het is en het wonderlijke te waarderen voor alles wat het elke seconde voor je doet om je in leven te houden en te laten functioneren. 

Het goede nieuws is dat je cellulitis kunt verminderen! Je kunt je lichaam echt helpen om steviger en slanker te worden en cellulitis te verminderen. Ik ga nu met je delen wat cellulitis eigenlijk is, waarom je het hebt en je een aantal manieren geven om het uiterlijk van cellulitis op je lichaam te verminderen. Je hoeft geen bikini-schaamte meer te hebben!

Wat is cellulitis?


Cellulitis is de term die wordt gegeven aan vetophopingen net onder de huid, meestal in de buik en het onderste bekkengebied, zoals op de dijen en de plundering. 

Er zijn veel redenen waarom cellulitis op je lichaam zou verschijnen, inclusief hormonale redenen, slechte voedings- en levensstijlkeuzes, leeftijd en genetische aanleg. 

Hoewel elk van deze factoren een rol kan spelen bij de vorming van cellulitis, is er één gemeenschappelijke noemer voor al deze factoren: de accumulatie van toxiciteit in uw lichaam. 

Denk hier eens over na: de overgrote meerderheid van de mensen heeft tientallen jaren van het eten van verpakt voedsel, geraffineerde suikers en zouten, verwerkt zetmeel, gekookte dierlijke eiwitten, chemicaliën, pesticiden en conserveermiddelen, en zelfs voedingsmiddelen van hogere kwaliteit, maar te veel daarvan en in slechte combinaties. Dat is precies wat je hebt gegeten.

Overweeg dan de milieuchemicaliën en verontreinigende stoffen in uw huis en buiten in uw omgeving waar u al jarenlang aan bent blootgesteld. Misschien heb je ook gerookt, gedronken en drugs (zelfs medicijnen) gebruikt voor weken, maanden of jaren per keer. 

Dat staat gelijk aan een heleboel toxines die je lichaam niet volledig kan elimineren terwijl je jezelf voedsel van slechte kwaliteit blijft geven en geen speciale aandacht en moeite schenkt om deze accumulatie te verwijderen. 

Waarom hebben toxines iets te maken met of je cellulitis hebt?

Je lichaam bewaart gifstoffen in je vet om te helpen minimaliseren hoeveel toxiciteit je vitale organen worden blootgesteld. Dit is de reden waarom een ​​magere persoon met een ongezonde levensstijl meer gevaar loopt voor symptomen en ziekte dan een persoon met een licht overgewicht en een ongezonde levensstijl heeft. 

Ze hebben het extra beetje vet voor het lichaam om gifstoffen op te slaan, zodat de kostbare vitale organen en lichaamsfuncties minder worden aangetast door blootstelling aan die extra gifstoffen. De kuiltjes en zakken van je cellulitis slaan ook gifstoffen op. 

Als je je nu schaamt of schaamt voor je cellulitis, hoe zal je je dan over vijf jaar voelen als het alleen maar erger is geworden? Over tien jaar? En haal diep adem, over 20 jaar?

Je hebt in die tijd veel meer toxiciteit in je lichaam verzameld en dit zal zichtbaar worden in je cellulitis (en een groot aantal andere onaangename symptomen). Het maakt geen mooie foto, toch? Geen woordspeling bedoeld. 

De sleutel tot het verminderen van cellulitis is het verwijderen van de opeenhoping van gifstoffen uit je lichaam en het voorkomen van verdere opbouw van gifstoffen. 

Dit is niet alleen de manier om cellulitis te verminderen en te voorkomen, maar ook de manier om een ​​lang, gezond leven te leiden en er zo mooi mogelijk uit te zien en aan te voelen.

1. Eet een schoon, alkalisch, onverwerkt dieet


Om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, moet je ze eerst weghalen van waar ze zich in je cellen, weefsels en organen hebben opgehoopt. 

De manier om dit te doen is om alkalische vormende voedingsmiddelen te consumeren (wat betekent dat ze een alkalische as achterlaten in het lichaam). Alle verse groenten en fruit zijn alkalisch en moeten het grootste deel van uw dieet uitmaken. 

U denkt misschien: "kan vers fruit en groenten mij echt helpen mijn cellulitis te verminderen?" 

Ja, dat kunnen ze in combinatie met de andere verstrekte tips. Dit is hoe het werkt: de alkaliteit van deze verse, levenskrachtrijke voedingsmiddelen magnetiseert naar de zure toxische stof in je cellen en trekt deze eruit zodat het uit je lichaam kan worden verwijderd.

De sleutel is om geleidelijk uw consumptie van verse producten (meestal groenten) te verhogen, zodat u niet meer toxiciteit magnetiseert dan het lichaam kan verwijderen. Anders zullen de toxines gewoon opnieuw circuleren en dan opnieuw bezinken. Babystapjes en -overgang zijn van vitaal belang, net als het afstemmen op je eigen lichaam en de signalen, zodat je weet wanneer je meer moet opnemen of wanneer je meer toxiciteit opdoet dan je lichaam aankan. 

Als u uw lichaam wilt overspoelen met alkaliteit en cellulitis (en veroudering en andere symptomen) wilt minimaliseren, moet u vers fruitsap nemen.

2. Hydrateren en spoelen


Je moet voldoende zuiver, schoon water en organische hydratatie van vers fruit en verse groenten drinken om te voorkomen dat gifstoffen door je heen stromen. Water is essentieel voor het leven en het is ook essentieel voor het verminderen en voorkomen van verdere cellulitis. 

Denk maar aan de effecten / het uiterlijk van uitdroging: verschrompeld, klonterig, verouderd. Dit maakt geen cellulitisvrij lichaam met een soepele, soepele huid. 

Drink elke dag puur water als eerste wat je consumeert. Als je niet van je water houdt, maak dan wat citroensap of plakjes citroen. 

Kruidenthee is ook geweldig, maar vermijd zoveel mogelijk koffie en thee en als je ervoor kiest om ze op te nemen, drink dan extra water en verse groentesap om hun dehydraterende effecten en zuurgraad tegen te gaan. 

Nogmaals, vers groentesap is koning.

3. Verwissel je zout


Serieus, het kan niet eenvoudiger dan dit: ruil je geraffineerde zout (keukenzout) in voor Keltisch zeezout of Himalaya-kristalzout. 

Geraffineerd zout is extreem zuur en lekt mineralen uit je lichaam. Het is ook zeer uitdrogend (hallo cellulitis!) En zo verfijnd dat je lichaam zijn vitale levenskracht zal moeten gebruiken om te proberen dit dode zout te assimileren. Geraffineerd zout draagt ​​alleen maar bij aan de accumulatie van toxiciteit in uw lichaam. 

Kristal en zeezout zijn echter alkalisch, zitten boordevol heilzame mineralen, geven het lichaam liever dan er iets van te nemen en hebben een vollere smaak ... als je het verschil opmerkt! 

Het is helemaal niet moeilijk. Ga naar je kasten en gooi nu de verfijnde spullen weg.

4. Echte ontgifting - het afval eruit krijgen


Wanneer je schoon, alkalisch voedsel in het lichaam plaatst volgens de eerste drie tips, begint de alkaliteit van die voedingsmiddelen oude zuurrijke afvalstoffen diep in je lichaam aan te trekken. Dit is briljant en precies wat je wilt, want zodra dit spul tevoorschijn komt, heeft je lichaam de kans om minder toxiciteit te tonen door je cellulitis. 

Als u dit giftige afval uit de cellen en weefsels haalt, moeten ze echter nog volledig uit het lichaam worden verwijderd. Dit is waar je eliminatiekanalen binnenkomen. Ze werken om dit spul UIT te krijgen, zodat het zich niet alleen in je lichaam nestelt.

Maar hier is het ding: dit spul is meestal echt knorrig en niet gemakkelijk te verwijderen uit het lichaam. De meeste mensen hebben al gecompromitteerde eliminatiekanalen, met name de darm, dus afhankelijk van de aangetaste kanalen van je lichaam zal het afval niet noodzakelijkerwijs het afval effectief uit je lichaam halen. Je moet het helpen gebeuren. 

De beste manier om dit te doen is door regelmatig colon-reiniging uit te voeren door professionele colonics of thuisklysma's. Zoek een professionele colon-hydrotherapeut bij u in de buurt en praat met hen over uw behoeften. Of koop een thuisklysma-kit en krijg er een vaste gewoonte van om het te gebruiken. 

Het lijkt misschien niet de meest elegante oplossing, maar geloof me, het werkt als niets anders!

De darm is waar de meeste afvalstoffen veilig uit het lichaam kunnen worden gedumpt, dus om dit essentiële eliminatiekanaal te negeren, is het echt jezelf op te stellen voor beperkt succes.

5. Huid poetsen en masseren


Het stimuleren van het lymfestelsel (de lymfe zit net onder het huidoppervlak) door het borstelen en masseren van de huid met de borstel helpt de toxines te laten circuleren in de eliminatiekanalen voor de afgifte. 

Borstelen met de huid kan specifiek gericht zijn op cellulitis. Het gebruik van een huidborstel in kleine cirkelvormige bewegingen over je dijen, kont en andere gebieden met cellulitis gedurende enkele minuten een paar keer per week zal helpen om de vetafzettingen af ​​te breken die het ingedeukte uiterlijk veroorzaken. Het is het beste om te beginnen met slechts een minuut borstelen van de huid en dan een paar minuten per keer naar boven te werken. Dit zal helpen uw huid aan te passen en gevoeligheid te voorkomen.

6. Bewegen en zweten


Als je zweterig aan lichaamsbeweging doet, help je niet alleen stress en geef je jezelf een endorfine-uitbarsting, je verdrijft ook gifstoffen door je huid. Dit is een andere weg van eliminatie die het best niet genegeerd wordt als je het uiterlijk van cellulitis wilt verminderen. 

Het zal ook helpen om het algehele uiterlijk van je lichaam te verbeteren door aan te scherpen, te verstevigen en te verlengen, zodat zelfs als je cellulitis aanwezig is, het algehele uiterlijk van je lichaam flatterend zal zijn.

7. Beperk het gebruik van huidverdunnende crèmes


Als u momenteel chemicaliën of geneesmiddelen gebruikt op uw cellulitisgebieden die uw huid dunner maken (zoals steroïden), zal uw cellulitis duidelijker worden. 

Het is logisch dat als uw huid dunner is, de indruk van kuiltjes onder de huid meer opvalt, nietwaar? Plus je huid zal meer leeftijd en imperfecties laten zien - ik weet het, ik heb bijna 25 jaar bijna dagelijks dunner wordende steroïden gebruikt om mijn ernstige eczeem te behandelen. 

Het antwoord is niet om natuurlijk de medicijnen en koude ijskoud te ontdooien - dit is iets dat u moet bespreken met uw arts of een andere gezondheidsdeskundige. Misschien wilt u echter kijken naar het plaatsen van al deze andere tips, omdat deze uw gezondheid over het algemeen echt gaan verbeteren, en dan merkt u misschien dat u het gebruik van deze crèmes kunt verminderen.

Of ze nu voor fysieke verbetering zijn of om een ​​interne conditie te beheren (wat zich aan de buitenkant afspeelt, is slechts een weerspiegeling van wat er aan de binnenkant gebeurt), je gezondheid en schoonheid zullen verbeteren als je deze tips in de praktijk brengt, zodat je ze misschien nodig hebt minder van de medische of chemische hulp hoe dan ook. 

Voed in plaats daarvan je huid met vochtinbrengende, volledig natuurlijke oliën en crèmes zoals kokosolie, olijfolie of een prachtige organische moisturizer. 

Nu is het tijd om deze tips te gebruiken. Kies er een om te beginnen en ontvang dat in je dagelijkse leven, zoals het ruilen van je zout. Kies dan een andere en pak die aan. Je zou kunnen proberen een nieuwe tip per dag of een nieuwe tip per week totdat je ze allemaal een deel van je normale leven hebt. Ga zo door en je zult resultaten zien!

Няма коментари:

Публикуване на коментар