петък, 12 април 2019 г.

7 nõuet tselluliidi loomuliku vähendamise kohta

Tselluliit — see pole igaühe lemmik vestluse teema. 

Samal ajal ei ole vaja rääkida iseendaga, sest sul on mõned taskud ja nõelad, et säästa. On suur õppetund, kuidas õppida oma keha armastama, nagu see on, ja hindame selle imet kõike, mida ta teeb iga sekundi eest, et hoida teid elus ja toimivana. 

Hea uudis on see, et saate vähendada tselluliiti! Sa saad tõesti aidata oma kehal kindlamaks ja kergemaks ning vähendada tselluliiti. Ma jagan teiega nüüd, milline tselluliit tegelikult on, miks sul on see ja annab teile mõned viisid, kuidas vähendada tselluliidi välimust kehal. Sa ei pea enam bikini häbi olema!

Mis on tselluliit?


Tselluliit on mõiste, mida kasutatakse rasva ladestumisele vahetult naha alla, tavaliselt kõhu ja alumise vaagna piirkonnas - näiteks reiedel ja nahkhiirel. 

On palju põhjuseid, miks tselluliiti teie organismis esineb, kaasa arvatud hormonaalsed põhjused, kehv toitumine ja elustiili valikud, vanus ja geneetiline eelsoodumus. 

Kuigi iga nimetatud tegur võib mängida rolli tselluliidi moodustumisel, on kõigi nende tegurite puhul ühine nimetaja - toksilisuse kogunemine teie kehas. 

Mõelge sellele: enamikul inimestel on olnud aastakümneid pakitud toitu, rafineeritud suhkruid ja sooli, töödeldud tärklisi, keedetud loomset valku, kemikaale, pestitsiide ja säilitusaineid ning isegi kõrgema kvaliteediga toiduaineid, kuid liiga palju neid ja halbu kombinatsioone. See on just see, mida sa oled söönud.

Seejärel arvestage keskkonnas leiduvaid keskkonna kemikaale ja saasteaineid, mida olete juba aastaid kokku puutunud. Võib-olla ka suitsetasite, jõid ja võtsite narkootikume (isegi ravimid) nädalaid, kuud või aastaid korraga. 

See võrdub kohutavalt palju toksiine, mida teie keha ei suuda täielikult kõrvaldada, kui te jätkate end madala kvaliteediga toitude toitmist ja ärge pange erilist tähelepanu ja pingutusi selle kogunemise kõrvaldamiseks. 

Miks on toksiinidel midagi pistmist, kas teil on tselluliiti?

Teie keha talletab rasva toksiine, et vähendada miinimumini, kui palju toksilisust teie elutähtsad organid puutuvad kokku. Sellepärast võib ebatervisliku elustiiliga kõhn inimene olla sümptomite ja haiguste ohus rohkem kui isik, kes on veidi ülekaaluline ja on ebatervislik. 

Neil on keha jaoks rohkem rasva, et toksiine ladustada, nii et nende ekstra toksiinide kokkupuude kahjustaks olulisi elutähtsaid organeid ja keha funktsioone. Teie tselluliidi nõelad ja taskud hoiavad ka toksiine. 

Kui te tunnete nüüd oma tselluliidi häbi või häbi, siis kuidas tunnete end viie aasta pärast, kui ta on ainult halvenenud? Kümne aasta pärast? Ja võtke sügav hingamine 20 aasta pärast?

Sul on sellel ajal kogunenud palju rohkem toksilisust kehas ja see ilmub teie tselluliidis (ja hulgaliselt muid ebameeldivaid sümptomeid). See ei värvi ilusat pilti, eks? Ei ole ette nähtud. 

Tselluliidi vähendamise võti on toksiinide kogunemise eemaldamine kehast ja toksiinide edasise kogunemise vältimine. 

See ei ole lihtsalt viis tselluliidi vähendamiseks ja ärahoidmiseks, vaid ka viis elada pikka, tervet elu ja tunda nii ilusat kui võimalik.

1. Sööge puhast, leeliselist, töötlemata dieeti


Toksiinide eemaldamiseks kehast tuleb need kõigepealt välja tõmmata, kust nad on kogunenud teie rakkudesse, kudedesse ja organitesse. 

Selleks tuleb tarbida leeliselisi toiduaineid (see tähendab, et nad jätavad kehasse leeliselise tuhka). Kõik värsked puuviljad ja köögiviljad on leeliselised ja peaksid moodustama suurima osa teie toitumisest. 

Te võite mõelda: „Kas värsked puuviljad ja köögiviljad aitavad tõesti minu tselluliidi vähendamisel?” 

Jah, nad võivad koos teiste antud nõuandetega kokku tulla. Nii toimib: nende värskete, elujõuliste rikaste toiduainete leelisus magnetiseerub teie rakkude happeliseks mürgiseks aineks, tõmmates selle välja, et seda saaks oma kehast eemaldada.

Oluline on värskete toodete tarbimise järkjärguline suurendamine (peamiselt köögiviljad), et te ei magnetiseeriks rohkem toksilisust kui keha saab eemaldada. Vastasel juhul ringlevad toksiinid uuesti ja asuvad seejärel uuesti. Beebi sammud ja üleminek on väga olulised, nagu ka teie keha ja selle signaalide häälestamine, et te teaksite, millal lisada rohkem või kui tõmmate rohkem toksilisust kui keha suudab. 

Kui soovite oma keha leeliselisuse üleujutada ja tselluliiti (ning vananemist ja muid sümptomeid) minimeerida, sattuge värskesse köögiviljamahlasse.

2. Hüdreerige ja loputage


Sa pead juua piisavalt puhast, puhast vett ja orgaanilist hüdratatsiooni värsketest puuviljadest ja köögiviljadest, et hoida toksiinid teie läbi. Vesi on eluks hädavajalik ning see on oluline ka edasise tselluliidi vähendamiseks ja vältimiseks. 

Mõelge lihtsalt dehüdratsiooni mõjule / väljanägemisele: kokkutõmbunud, tükeldatud, vananenud. See ei tee tselluliidivaba keha sileda, nõtke nahaga. 

Jooge puhas vesi iga päev kui esimene asi, mida tarbite. Kui sulle ei meeldi teie vesi otse, siis mõni sidrunimahl või sidruni viilud. 

Taimne tee on ka suurepärane, kuid vältida nii palju kui võimalik kohvi ja teed ning kui soovid neid juua ekstra vett ja värsket köögiviljamahla, et võidelda nende veetustava mõju ja happesusega. 

Jällegi on värske köögiviljamahl kuningas.

3. Vahetage sool


Tõsiselt, see ei saa seda lihtsamaks: vahetage oma rafineeritud sool (lauasool) keldi merisoolaks või Himaalaja kristallisoolaks. 

Rafineeritud sool on väga happeline ja leostab mineraale oma kehast. Samuti on see väga veetustav (tere tselluliit!) Ja nii rafineeritud, et teie keha peab kasutama oma elutähtsat jõudu, et proovida surnud soola omaks võtta. Rafineeritud sool lisab ainult teie organismis toksilisuse kogunemist. 

Kristall ja meresool on siiski leeliselised, pakitud täis kasulikke mineraale, annavad kehale pigem selle kui võtavad selle ja omavad täiuslikku maitset ... kui te ei tähelda erinevust üldse! 

See ei ole üldine. Saa oma kappidesse ja visake nüüd rafineeritud asjad ära.

4. Tõeline võõrutus - jäätmete kõrvaldamine


Kui paned kehasse puhtad, leeliselised toidud esimese kolme näpunäite järgi, hakkab nende toitude leelisus meelitama vanu happelisi jäätmeid, mis on sügaval kehas. See on suurepärane ja täpselt see, mida sa tahad, sest kui see kraam on välja tulnud, on teie kehal võimalus tselluliidi kaudu vähem toksilisust näidata. 

Kui aga joonistate seda toksilist jäätmeid rakkudest ja kudedest, tuleb need kehast täielikult eemaldada. See on koht, kus teie kõrvaldamiskanalid tulevad. Nad töötavad selleks, et saada seda kraami, nii et see ei asu lihtsalt oma keha juurde.

Aga siin on asi: see kraam on tavaliselt tõesti gnarne ja seda ei ole kehast kergesti eemaldatav. Enamik inimesi on juba kaotanud kõrvaldamiskanalid, eriti soole, nii et teie keha kahjustatud kanalite toetamine ei pruugi jäätmeid teie kehast tõhusalt välja tuua. Sa pead seda aitama. 

Parim viis seda teha on saada regulaarse käärsoole puhastamiseks professionaalsete kolooniate või kodus klistiiride kaudu. Leia oma piirkonnas professionaalne käärsoole hüdroterapeut ja rääkige nendega oma vajadustest. Või osta kodus klistiiri komplekt ja sattuge regulaarsesse harjumusesse seda kasutada. 

See ei pruugi tunduda kõige elegantsemate lahendustena, kuid usalda mind, see toimib nagu miski muu!

Soolestik on see, kus kõige rohkem jäätmeid saab keha ohutult ladustada, et seda olulist kõrvaldamiskanalit ignoreerida, et tõepoolest ennast piiratud edu saavutada.

5. Naha harjamine ja massaaž


Lümfisüsteemi stimuleerimine (lümf istub lihtsalt naha pinnal) läbi kuiva harjastega naha harjamise ja massaaži, mis aitab toksiine vabastada vabastamise kanalites. 

Naha harjamine võib suunata spetsiaalselt tselluliiti. Nahkharja kasutamine väikeste ümmarguste liikumiste korral reide, tagumiku ja teiste tselluliidipiirkondadega paar minutit nädalas aitab lõhkuda rasvase ladestumise, mis põhjustab hämarat välimust. Parim on alustada vaid mõne minuti pikkusest naha harjastest ja seejärel töötada teed kuni mõne minuti jooksul. See aitab nahal kohandada ja vältida tundlikkust.

6. Liikumine ja higistamine


Kui te kasutate higistamist, siis ei aita mitte ainult stressi leevendamist ja endorfiini kiirustamist, vaid ka oma toksiine oma nahast välja. See on järjekordne kõrvaldamise tee, mida pole parem ignoreerida, kui soovite tselluliidi välimust vähendada. 

Samuti aitab see parandada keha üldist välimust, pingutades, toonides ja pikendades nii, et isegi kui teie tselluliit on olemas, on teie keha üldine välimus rohkem meelitav.

7. Piirake naha hõrenemise kreemide kasutamist


Kui te kasutate praegu tselluliidi piirkondades kemikaale või ravimeid, mis nahka õhutavad (näiteks steroidid), siis on teie tselluliit ilmsem. 

See on loogiline mõte, et kui teie nahk on õhem, paistavad silmaümbruse väljanägemine naha alla rohkem, eks? Plus teie nahk näitab vanust ja puudusi üldisemalt - ma tean, et ma kasutasin nahka hõrenevaid steroide peaaegu iga päev üle 25 aasta, et hallata oma rasket ekseemi. 

Vastus ei ole mitte ainult kraavide ja kreemide külma kalkuni loomine - see on midagi, mida peate arstiga või alternatiivse tervishoiutöötajaga arutama. Siiski võite vaadata kõiki teisi näpunäiteid, sest nad hakkavad teie tervist üldiselt parandama ja siis võite leida, et saate vähendada nende kreemide kasutamist.

Kas need on füüsilise olukorra parandamiseks või sisemise seisundi juhtimiseks (see, mis on väljaspool, peegeldab ainult seda, mis toimub sees), paraneb teie tervis ja ilu, kui paned need näpunäited toimingusse, nii et te lihtsalt vajate vähem meditsiinilist või keemilist abi. 

Selle asemel toitke nahka niisutavate, täiesti looduslike õlide ja kreemidega nagu kookospähkliõli, oliiviõli või suurepärane orgaaniline kreem. 

Nüüd on aeg need näpunäited tööle panna. Pick üks alustada ja saada see juhtub oma igapäevaelus, nagu vahetada oma soola. Seejärel vali teine ​​ja lahenda see. Sa võid proovida ühe uue näpunäite päevas või ühe uue nädala kohta nädalas, kuni olete need kõik osa oma tavalisest elust. Hoia seda üles ja näed tulemusi!

Няма коментари:

Публикуване на коментар