петък, 12 април 2019 г.

De 10 bästa anti-cellulitebehandlingarna och produkterna

Cellulit är ett utbrett problem. Det är svårt att spika ner en exakt frekvens av förekomst eftersom få människor går till doktorn om det. Men de flesta experter uppskattar att någonstans mellan 80 och 98% av kvinnorna har det. 

Cellulit kan förekomma oavsett kroppstyp eller vikt. Hälsosam kost och motion verkar minska effekterna. Men de verkar inte vara avgörande. 

Cellulit uppstår när djupa fettlager pressar mot din bindväv. När det buler genom, orsakar det klumpigt utseende. 

Förstärkning av vävnaden och kontrollvikt kan hjälpa till. Men att vara tunn och passformen kommer inte alltid att spara dig från celluliter.

Vad är det bästa sättet att bli av med det? Låt oss titta på tio av de bästa anti-celluliter metoderna där ute. En metod kan fungera bättre för dig än en annan, så bli inte avskräckt. Du kan behöva försöka några.

1. Cellulaze


Låt oss börja med en mycket effektiv FDA-godkänd metod. Cellulaze torkar inte ut celluliter helt. Men det kan sänka utseendet på det med en hel del. 

Denna metod innebär att en liten laser läggs in i huden. Värmen från lasern smälter fettet och mjukar upp bindväven. 

Denna metod är bara praktisk om du har tid och pengar att bränna. Planera att sluta spendera mer än $ 5000. Hur mycket tid det tar beror på hur mycket din cellulit är.

2. Zwave


Zwave är ett annat FDA-godkänt kliniskt förfarande. Metoden använder radiella shockwaves för att bryta isär den klumpiga vävnaden. 

Det är också ett mycket effektivt förfarande. Men du kan behöva runt tio sessioner för att se resultat. 

Vid $ 300- $ 450 är en pop denna procedur billigare än Cellulaze, men inte så mycket. Du måste också faktor vid underhållsprocedurer senare.

3. Vanquish


Vanquish använder radiofrekvensenergi för att förstöra fettceller. Det fungerar genom att applicera värme, men inte så mycket att proceduren är smärtsam. 

Om du vill vara teknisk om det, är Vanquish en fett-borttagningsteknik. Men dess anti-cellulite applikationer är imponerande. 

Priset är också imponerande, och inte på ett bra sätt. Planera att betala $ 500- $ 800 per session.

4. Projekt E Beauty Professional Machine


Om du vill använda en maskin, utan den häftiga prislappen, kan den här hemmamaskinen fungera för dig. I vissa fall verkar det fungera ännu bättre än vissa kliniska behandlingar. Nackdelen är självklart att du inte är under en doktors övervakning. 

Det är fortfarande dyrt - förvänta sig att det ska vara ca $ 1500. Men det är mycket mindre dyr än de professionella alternativen.

5. Övningsprogram


Vad händer om du inte har massor av pengar att släppa på ett av dessa snygga anti-celluliter alternativ? Oroa dig inte, det finns många andra alternativ där ute för att bli av med celluliter. 

Om du vill satsa på det kan du prova ett träningsprogram som riktar sig till celluliter. Övning är inte den enda bidragande faktorn till celluliter. Men rörelser som är avsedda att rikta och stärka dina muskelfibrer tycks hjälpa till. 

Du kan försöka ett program som Cellulite Gone. Programmet hävdar att det fungerar om du gör övningarna rätt 3-4 gånger i veckan. Det kräver ingen kost, även om hälsosam kost kommer att hjälpa till.

6. Cellinea piller


Är träning inte din sak heller? Om du kan komma ihåg att ta ett piller, kan Cellinea piller vara ett bra alternativ för dig. 

Cellinea testas kliniskt, så du behöver inte oroa dig för att du köper den ökända ormoljan. Enligt sina test ser 97% av kvinnorna en markant förbättring på cirka 3 veckor. 

Detta tillskott är fullt av de näringsämnen som behövs för att hjälpa din hud inifrån. Det kommer att hydratisera och förbättra hudens elasticitet och blodflöde. 

Det kommer också att hoppa på din ämnesomsättning. Allt detta bidrar till att minska utseendet på celluliter och hålla bort det.

7. Bum Bum Cream


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) Cream kommer från Brasilien. Du vet vad mer Brasilien är känt för? Det är rätt, brasilianska bikini. För att sporta en brasiliansk bikini kommer du att vilja bli av med den celluliten. 

Denna kräm är chock full av ingredienser som har en positiv effekt på din hud. På grund av detta är det mycket mer än en enkel anti-celluliterkräm. 

Det hjälper till att hydrera, elasticera och fuktar huden. Det gör det hälsosammare och smidigt, vilket fördröjer de naturliga effekterna av åldrande. 

Vissa människor gillar inte lukten, men det är det enda negativa med det. Oroa dig inte - om du hamnar i den kategorin finns det många andra celluliter krämer att kolla.

8. Anti-Cellulite Sugkoppar


En bra billig metod är att massera området med silikon sugkoppar. Detta kan vara smärtsamt, så var noga med att applicera en olja till huden först. 

Kopparna suger upp huden och bryter upp celluliterverkan underifrån. Det är en enkel metod som inte tar massor av tid och pengar. Men du behöver vara konsekvent om att se resultat.

9. Majestät ren anti-cellulitt massageolja


Ett bra sätt att förbättra resultaten du får med kopparna är att para det med denna massageolja. Produkten hävdar att celluliten självt reduceras, även om det tar ett tag att se resultat. Att använda det med kopparna är dock en match gjord i himlen.

10. Glo910 + Anti-Cellulite Massager


Om du vill bli seriös om din anti-celluliter massage, prova denna massageapparat. Den levereras med fyra olika rullar som utför olika funktioner. 

Tänderrullen hjälper till att bryta upp fettinnehåll. Sedan hjälper de platta rullarna till att förbättra dräneringen. Du kan använda skumrullen för att slappna av musklerna och förhindra ömhet. Täcka av det med exfoliating body brush. Voila! 
Välj din metod 

Klar för att bli av med den fula celluliten? Välj en av metoderna här och börja. Det enda sättet du kommer att bli av med det är att lägga lite ansträngning på det. 

Du behöver inte hålla fruktig bikinisäsong. Var noga med att kolla in vår blogg för mer hälsa och skönhetsrådgivning.

Няма коментари:

Публикуване на коментар