петък, 12 април 2019 г.

10 parimat tselluliidivastast ravi ja toodet

Tselluliit on laialt levinud probleem. Täpne esinemissagedus on keeruline, sest vähesed inimesed lähevad sellest arsti juurde. Kuid enamik eksperte arvab, et 80–98% naistest on seda. 

Tselluliit võib ilmuda sõltumata keha tüübist või kaalust. Tundub, et tervislik toitumine ja füüsiline koormus vähendavad mõju. Kuid nad ei tundu olevat otsustav tegur. 

Tselluliit tekib siis, kui sügavad rasvakihtid seovad teie sidekoe vastu. Kui see põrkub läbi, tekitab see peenise välimuse. 

Kudede tugevdamine ja kaalu kontrollimine võib aidata. Kuid õhuke ja sobimatu ei päästa teid alati tselluliidist.

Milline on parim viis sellest lahti saada? Vaatame seal kümme parimaid tselluliidivastaseid meetodeid. Üks meetod võib teie jaoks paremini toimida kui teine, nii et ärge heidke seda ära. Teil võib tekkida vajadus proovida mõnda.

1. Cellulaze


Alustame väga tõhusa FDA poolt heakskiidetud meetodiga. Cellulaze ei kustuta täielikult tselluliiti täielikult. Aga see võib vähendada selle välimust üsna vähe. 

See meetod hõlmab väikese laseri sisestamist nahka. Laseri soojus sulab rasva ja pehmendab sidekoe. 

See meetod on praktiline ainult siis, kui teil on aega ja raha põletada. Plaanis kulutada rohkem kui 5000 dollarit. Kui palju aega kulub, sõltub teie tselluliidi tõsidusest.

2. Zwave


Zwave on teine ​​FDA poolt heaks kiidetud kliiniline protseduur. Meetod kasutab radiaalseid lööklaineid, et purunenud koe lõhkuda. 

See on ka väga tõhus menetlus. Kuid tulemuste nägemiseks peate võib-olla umbes kümme seanssi. 

$ 300 - $ 450 on see protseduur odavam kui Cellulaze, kuid mitte palju. Te peate hooldusprotseduuridesse ka hiljem tegelema.

3. Vanquish


Vanquish kasutab raadiosageduslikku energiat rasvarakkude hävitamiseks. See toimib, rakendades soojust, kuid mitte nii palju, et protseduur on valus. 

Kui sa tahad seda teha, on Vanquish rasva eemaldamise tehnika. Kuid selle tselluliidivastased rakendused on muljetavaldavad. 

Hind on ka muljetavaldav ja mitte hea. Plaan maksta $ 500 - $ 800 per seanss.

4. Projekti E ilu professionaalne masin


Kui sa tahad masinat kasutada, ilma kallis hinnasildita, võib see kodumasin teie jaoks töötada. Mõnel juhul tundub, et see toimib isegi paremini kui mõned kliinilised ravimeetodid. Negatiivne külg on muidugi see, et te ei ole arsti järelevalve all. 

See on ikka kallis - eeldame, et see hakkab maksma umbes 1500 dollarit. Aga see on palju odavam kui professionaalsed võimalused.

5. Harjutusprogrammid


Mis siis, kui teil ei ole tonni raha, et langeda ühele neist väljamõeldud tselluliidivastastest võimalustest? Ärge muretsege, seal on palju muid võimalusi tselluliidist vabanemiseks. 

Kui soovite pingutada, võite proovida treeningprogrammi, mis on suunatud tselluliidile. Harjutus ei ole ainus tselluliidi tegur. Kuid lihaskiudude sihtimiseks ja tugevdamiseks mõeldud liikumised näivad olevat abiks. 

Te võite proovida sellist programmi nagu tselluliit. Programm väidab, et see toimib, kui harjutused toimuvad 3-4 korda nädalas. See ei nõua dieeti, kuigi tervislik toitumine aitab.

6. Cellinea pillid


Kas harjutus ei ole ka teie asi? Kui te mäletate pillide võtmist, võivad Cellinea tabletid olla teile hea valik. 

Cellinea on kliiniliselt testitud, nii et sa ei pea muretsema, et ostad kurikuulus maduõli. Nende testide kohaselt näeb 97% naistest umbes 3 nädala jooksul märgatavat paranemist. 

See täiendus on täis toitaineid, mis on vajalikud, et aidata nahka seestpoolt välja. See niisutab ja parandab teie naha elastsust ja verevoolu. 

See käivitab ka teie ainevahetuse. Kõik see aitab vähendada tselluliidi välimust ja hoida seda ära.

7. Bum Bum Cream


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) Koor on pärit Brasiiliast. Sa tead, mida veel Brasiilia on kuulus? See on õige, Brasiilia bikiinid. Brasiilia bikiinide sportimiseks soovid te sellest tselluliidist vabaneda. 

See koor on täis koostisosi, millel on positiivne mõju nahale. Seetõttu on see palju enamat kui lihtsalt tselluliidivastane kreem. 

See aitab nahka niisutada, elastiseerida ja niisutada. See muudab selle tervislikumaks ja paindlikumaks, aeglustades vananemise looduslikke tagajärgi. 

Mõned inimesed ei meeldi lõhn, kuid see on ainus negatiivne asi. Ärge muretsege - kui sattute sellesse kategooriasse, on palju teisi tselluliidi kreeme, et seda kontrollida.

8. Tselluliidivastased tassid


Suurepärane odav meetod on massaaž ala silikoonist iminappidega. See võib olla valus, nii et esmalt kandke nahale õli. 

Karikad imevad nahka üles ja purustavad selle alla tselluliidi. See on lihtne meetod, mis ei võta aega ja raha. Kuid tulemuste vaatamiseks peate olema selles osas järjekindel.

9. Majestic Pure Anti-Cellulite Massage Oil


Suurepärane võimalus tassidega saadud tulemuste parandamiseks on see massaažiõliga sidumine. Toode väidab, et ta vähendab tselluliiti eraldi, kuigi tulemuste nägemiseks kulub aega. Kasutades seda tassidega on aga taevas tehtud mäng.

10. Glo910 + tselluliidivastane massager


Kui soovite oma tselluliidivastase massaaži tõsiselt proovida, proovige seda massagerit. Kaasas neli erinevat rullid, mis täidavad erinevaid funktsioone. 

Hammaste rull aitab lõhkuda rasvhoiuseid. Seejärel aitavad lamedad rullid parandada äravoolu. Võite kasutada vahtrulli lihaste lõdvestamiseks ja valulikkuse vältimiseks. Koo see kooriva kehaharjaga. Voila! 
Vali oma meetod 

Valmistatud vabaneda sellest kole tselluliidist? Valige üks meetoditest ja alustage. Ainus viis, kuidas sellest vabaneda on, pannes sellele mõningaid jõupingutusi. 

Sa ei pea bikiinihooaja hirmu pidama. Kontrollige kindlasti meie blogi tervise ja ilu nõustamise kohta.

Няма коментари:

Публикуване на коментар