петък, 12 април 2019 г.

De 10 beste anti-cellulitis behandelingen en producten

Cellulitis is een wijdverbreid probleem. Het is moeilijk om een ​​exacte snelheid vast te stellen, omdat maar weinig mensen erover naar de dokter gaan. Maar de meeste experts schatten dat ergens tussen de 80 en 98% van de vrouwen het hebben. 

Cellulitis kan verschijnen ongeacht uw lichaamstype of gewicht. Gezonde voeding en lichaamsbeweging lijken de effecten te verminderen. Maar ze lijken geen doorslaggevende factor te zijn. 

Cellulitis treedt op wanneer diepe lagen vet tegen uw bindweefsel aanduwen. Als het doorbuigt, veroorzaakt het een bobbelig uiterlijk. 

Versterking van het weefsel en controle van het gewicht kan helpen. Maar dun en fit zijn, zal je niet altijd van cellulitis redden.

Wat is dan de beste manier om er vanaf te komen? Laten we kijken naar tien van de beste anti-cellulitismethoden die er zijn. De ene methode werkt misschien beter voor u dan de andere, dus raak niet ontmoedigd. Je moet misschien een paar proberen.

1. Cellulaze


Laten we beginnen met een zeer effectieve door de FDA goedgekeurde methode. Cellulaze verwijdert cellulitis niet vaak volledig. Maar het kan er behoorlijk wat minder uitzien. 

Bij deze methode wordt een kleine laser in de huid gestoken. De hitte van de laser smelt het vet en verzacht het bindweefsel. 

Deze methode is alleen praktisch als je tijd en geld hebt om te verbranden. Plan om uiteindelijk meer dan $ 5.000 uit te geven. Hoeveel tijd nodig is, hangt af van de ernst van uw cellulitis.

2. Zwave


Zwave is een andere door de FDA goedgekeurde klinische procedure. De methode maakt gebruik van radiale schokgolven om het klonterige weefsel los te maken. 

Het is ook een zeer effectieve procedure. Maar misschien heb je ongeveer tien sessies nodig om resultaten te zien. 

Bij $ 300- $ 450 per pop is deze procedure goedkoper dan Cellulaze, maar niet zo heel veel. U moet later ook rekening houden met onderhoudsprocedures.

3. Overwin


Vanquish maakt gebruik van radiofrequente energie om vetcellen te vernietigen. Het werkt door warmte toe te passen, maar niet zozeer dat de procedure pijnlijk is. 

Als je technisch wilt zijn, is Vanquish een methode om vet te verwijderen. Maar de toepassingen tegen cellulitis zijn indrukwekkend. 

De prijs is ook indrukwekkend, en niet op een goede manier. Plan om $ 500 - $ 800 per sessie te betalen.

4. Project E Beauty Professional Machine


Als u een machine wilt gebruiken, zonder het hoge prijskaartje, kan deze thuismachine voor u werken. In sommige gevallen lijkt het nog beter te werken dan sommige klinische behandelingen. Het nadeel is natuurlijk dat je niet onder toezicht van een arts bent. 

Het is nog steeds prijzig - verwacht ongeveer $ 1.500 te betalen. Maar het is een stuk minder duur dan de professionele opties.

5. Oefenprogramma's


Wat als u geen tonnen geld heeft om te laten vallen op een van deze mooie anticellulitisopties? Maak je geen zorgen, er zijn genoeg andere opties om cellulitis kwijt te raken. 

Als je je best wilt doen, kun je een oefenprogramma proberen dat gericht is op cellulitis. Oefening is niet de enige factor die bijdraagt ​​aan cellulitis. Maar bewegingen ontworpen om je spiervezels te richten en te versterken lijken te helpen. 

Je zou een programma zoals Cellulite Gone kunnen proberen. Het programma beweert dat het werkt als je de oefeningen 3-4 keer per week doet. Er is geen dieet voor nodig, hoewel gezond eten wel helpt.

6. Cellinea-pillen


Is lichaamsbeweging ook niet jouw ding? Als je niet vergeet om een ​​pil te nemen, dan zijn Cellinea-pillen misschien een goede optie voor jou. 

Cellinea is klinisch getest, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u de beruchte slangolie koopt. Volgens hun tests ziet 97% van de vrouwen een opvallende verbetering in ongeveer 3 weken. 

Dit supplement zit vol met de voedingsstoffen die nodig zijn om je huid van binnenuit te helpen. Het hydrateert en verbetert de elasticiteit en bloedstroom van je huid. 

Het zal ook uw metabolisme versnellen. Dit alles helpt het uiterlijk van cellulitis te verminderen en weg te houden.

7. Bum Bum Cream


Sol de Janeiro Bum Bum (boomboom) Cream komt uit Brazilië. Weet je waar Brazilië nog meer beroemd om is? Dat klopt, Braziliaanse bikini's. Om een ​​Braziliaanse bikini te sporten, wil je die cellulitis kwijt. 

Deze crème zit boordevol ingrediënten die een positief effect op uw huid hebben. Hierdoor is het veel meer dan een eenvoudige anti-cellulitiscrème. 

Het helpt je huid hydrateren, elastiseren en hydrateren. Dat maakt het gezonder en soepeler, waardoor de natuurlijke effecten van veroudering worden vertraagd. 

Sommige mensen houden niet van de geur, maar dat is het enige negatieve eraan. Maak je geen zorgen - als je in die categorie valt, zijn er tal van andere cellulitiscrèmes om uit te checken.

8. Anticellulitis zuignappen


Een geweldige goedkope methode is om het gebied te masseren met siliconen zuignappen. Dit kan pijnlijk zijn, dus zorg ervoor dat je eerst een olie op de huid aanbrengt. 

De cups zuigen de huid op en breken de cellulitisactie eronder op. Het is een eenvoudige methode die niet veel tijd en geld kost. Maar je moet er consistent over zijn om resultaten te zien.

9. Majestic Pure Anti-Cellulite Massageolie


Een geweldige manier om de resultaten die u met de cups krijgt te verbeteren, is om het te combineren met deze massageolie. Het product beweert cellulitis op zichzelf te verminderen, hoewel het een tijdje duurt om de resultaten te zien. Het gebruiken met de cups is echter een match made in heaven.

10. Glo910 + anti-cellulitis stimulator


Als u serieus wilt worden over uw anti-cellulitis massage, probeer dan deze stimulator. Het wordt geleverd met vier verschillende rollen die verschillende functies uitvoeren. 

De tandenroller helpt bij het afbreken van vetafzettingen. Dan helpen de platte rollen om de afvoer te verbeteren. U kunt de schuimroller gebruiken om de spieren te ontspannen en pijn te voorkomen. Maak het af met de exfoliërende penseel. Voila! 
Kies je methode 

Klaar om van die lelijke cellulitis af te komen? Kies hier een van de methoden en ga aan de slag. De enige manier om er vanaf te komen, is door er wat moeite voor te doen. 

Je hoeft niet bang te zijn voor bikini-seizoen. Bekijk onze blog voor meer advies over gezondheid en schoonheid.

Няма коментари:

Публикуване на коментар