петък, 12 април 2019 г.

Οι 10 καλύτερες θεραπείες και προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα είναι ένα διαδεδομένο πρόβλημα. Είναι δύσκολο να καρφώσετε ένα ακριβές ποσοστό εμφάνισης, αφού λίγοι άνθρωποι πηγαίνουν στον γιατρό για αυτό. Αλλά οι περισσότεροι ειδικοί εκτιμούν ότι οπουδήποτε μεταξύ 80 και 98% των γυναικών το έχουν. 

Η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματος ή το βάρος σας. Η υγιεινή διατροφή και η άσκηση φαίνεται να μειώνουν τα αποτελέσματα. Αλλά δεν φαίνονται αποφασιστικοί παράγοντες. 

Κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν τα βαθιά στρώματα του λίπους πιέζουν κατά του συνδετικού ιστού σας. Όταν διογκώνεται, προκαλεί την εμφανή εμφάνιση. 

Η ενίσχυση του ιστού και ο έλεγχος του βάρους μπορούν να βοηθήσουν. Όμως, το να είσαι λεπτό και να ταιριάζει δεν θα σε σώσει πάντα από την κυτταρίτιδα.

Τότε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το ξεφορτωθείτε; Ας δούμε τις δέκα από τις καλύτερες μεθόδους κατά της κυτταρίτιδας εκεί έξω. Μια μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για σας από μια άλλη, οπότε μην αποθαρρύνεστε. Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικά.

1. Τελλουλάζ


Ας ξεκινήσουμε με μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο FDA-approved. Η κυτταρίτιδα συχνά δεν σβήνει εντελώς την κυτταρίτιδα. Αλλά μπορεί να μειώσει την εμφάνιση του αρκετά. 

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός μικρού λέιζερ στο δέρμα. Η θερμότητα από το λέιζερ λιώνει το λίπος και μαλακώνει τον συνδετικό ιστό. 

Αυτή η μέθοδος είναι πρακτική μόνο αν έχετε χρόνο και χρήματα για να κάψετε. Σχεδιάστε να δαπανήσετε περισσότερα από $ 5.000. Πόση ώρα εξαρτάται από τη σοβαρότητα της κυτταρίτιδας.

2. Zwave


Το Zwave είναι μια άλλη κλινική διαδικασία που έχει εγκριθεί από την FDA. Η μέθοδος χρησιμοποιεί ακτινωτά κρουστικά κύματα για να σπάσει ο σβώλος. 

Είναι επίσης μια πολύ αποτελεσματική διαδικασία. Αλλά μπορεί να χρειαστείτε περίπου δέκα συνεδρίες για να δείτε τα αποτελέσματα. 

Σε $ 300 - $ 450 ένα pop αυτή η διαδικασία είναι φθηνότερη από Cellulaze, αλλά όχι από πολύ. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις διαδικασίες συντήρησης αργότερα.

3. Vanquish


Το Vanquish χρησιμοποιεί ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων για να καταστρέψει τα κύτταρα του λίπους. Λειτουργεί με την εφαρμογή θερμότητας, αλλά όχι τόσο πολύ που η διαδικασία είναι επώδυνη. 

Εάν θέλετε να είστε τεχνικοί, το Vanquish είναι μια τεχνική απομάκρυνσης λίπους. Αλλά οι εφαρμογές κατά της κυτταρίτιδας είναι εντυπωσιακές. 

Η τιμή είναι επίσης εντυπωσιακή και όχι με καλό τρόπο. Σχεδιάστε να πληρώσετε $ 500- $ 800 ανά συνεδρία.

4. Έργο E Beauty Professional Machine


Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μηχάνημα, χωρίς την έντονη τιμή, αυτό το μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Μερικές περιπτώσεις, φαίνεται να λειτουργούν ακόμη καλύτερα από κάποιες κλινικές θεραπείες. Το μειονέκτημα, φυσικά, είναι ότι δεν είστε υπό την επίβλεψη του γιατρού. 

Είναι ακόμα ακριβό - περιμένετε να πληρώσετε περίπου 1.500 δολάρια. Αλλά είναι πολύ λιγότερο ακριβό από τις επαγγελματικές επιλογές.

5. Προγράμματα άσκησης


Τι γίνεται αν δεν έχετε τόνο χρήματος για να πετάξετε σε μια από αυτές τις φανταχτερες επιλογές κατά της κυτταρίτιδας; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές εκεί έξω για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα. 

Αν θέλετε να κάνετε την προσπάθεια, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πρόγραμμα άσκησης που στοχεύει στην κυτταρίτιδα. Η άσκηση δεν είναι ο μόνος παράγοντας που συμβάλλει στην κυτταρίτιδα. Αλλά κινήσεις σχεδιασμένες να στοχεύουν και να ενισχύουν τις μυϊκές ίνες σας φαίνεται να βοηθούν. 

Μπορεί να δοκιμάσετε ένα πρόγραμμα όπως η Κυτταρίτιδα. Το πρόγραμμα ισχυρίζεται ότι λειτουργεί αν κάνετε τις ασκήσεις δεξιά 3-4 φορές την εβδομάδα. Δεν απαιτεί δίαιτα, αν και η υγιεινή διατροφή θα βοηθήσει.

6. Κυτταρινικά χάπια


Η άσκηση δεν είναι το πράγμα σας; Εάν μπορείτε να θυμηθείτε να πάρετε ένα χάπι, τότε Celline χάπια μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για σας. 

Η Cellinea ελέγχεται κλινικά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι αγοράζετε το περίφημο λάδι φιδιού. Σύμφωνα με τις εξετάσεις τους, το 97% των γυναικών εμφανίζουν αξιοσημείωτη βελτίωση σε περίπου 3 εβδομάδες. 

Αυτό το συμπλήρωμα είναι γεμάτο από τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει το δέρμα σας από μέσα προς τα έξω. Θα ενυδατώσει και θα βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος και τη ροή του αίματος. 

Θα ξεκινήσει επίσης το μεταβολισμό σας. Όλα αυτά βοηθούν να μειωθεί η εμφάνιση της κυτταρίτιδας και να τη διατηρήσετε μακριά.

7. Κρέμα αφρόλουσης


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) Η κρέμα προέρχεται από τη Βραζιλία. Ξέρεις για τι άλλο είναι γνωστό η Βραζιλία; Αυτό είναι σωστό, μπικίνι της Βραζιλίας. Για να αθληθεί ένα μπικίνι της Βραζιλίας θα θελήσετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα. 

Αυτή η κρέμα είναι γεμάτη από συστατικά που έχουν θετική επίδραση στο δέρμα σας. Εξαιτίας αυτού, είναι πολύ περισσότερο από μια απλή κρέμα κατά της κυτταρίτιδας. 

Βοηθά στην ενυδάτωση, την ελαστικοποίηση και την ενυδάτωση του δέρματός σας. Αυτό το καθιστά πιο υγιές και πιο εύπλαστο, καθυστερώντας τις φυσικές επιδράσεις της γήρανσης. 

Μερικοί άνθρωποι δεν τους αρέσει η μυρωδιά, αλλά αυτό είναι το μόνο αρνητικό πράγμα γι 'αυτό. Μην ανησυχείτε - εάν πέσετε σε αυτή την κατηγορία, υπάρχουν πολλές άλλες κρέμες κυτταρίτιδας για να το ελέγξετε.

8. Κύπελλα αναρρόφησης κατά της κυτταρίτιδας


Μια μεγάλη φθηνή μέθοδος είναι να κάνετε μασάζ στην περιοχή με κύπελλα αναρρόφησης σιλικόνης. Αυτό μπορεί να είναι επώδυνο, οπότε βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε πρώτα ένα λάδι στο δέρμα. 

Τα φλιτζάνια απορροφούν το δέρμα και σπάζουν την κυτταρίτιδα από κάτω. Είναι μια εύκολη μέθοδος που δεν παίρνει τους τόνους του χρόνου και των χρημάτων. Αλλά πρέπει να είστε συνεπείς για να δείτε τα αποτελέσματα.

9. Majestic καθαρό λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας


Ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα που παίρνετε με τα κύπελλα είναι να τα συνδυάσετε με αυτό το λάδι μασάζ. Το προϊόν ισχυρίζεται ότι μειώνει μόνο του την κυτταρίτιδα, αν και θα πάρει λίγο χρόνο για να δείτε τα αποτελέσματα. Χρησιμοποιώντας το με τα κύπελλα, ωστόσο, είναι ένας αγώνας που γίνεται στον ουρανό.

10. Glo910 + μασέρ κατά της κυτταρίτιδας


Εάν θέλετε να πάρετε σοβαρά για το αντικυτταριτικό μασάζ σας, δοκιμάστε αυτό το μασάζ. Έρχεται με τέσσερις διαφορετικούς κυλίνδρους που εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες. 

Ο κύλινδρος των δοντιών βοηθά στη διάσπαση των λιπαρών καταλοίπων. Στη συνέχεια, οι επίπεδες ρολά βοηθούν στη βελτίωση της αποστράγγισης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύλινδρο αφρού για να χαλαρώσετε τους μυς και να αποφύγετε τον πόνο. Ξεκινήστε το με την απολεπιστική βούρτσα σώματος. Voila! 
Επιλέξτε τη μέθοδο σας 

Έτοιμη να απαλλαγείτε από την άσχημη κυτταρίτιδα; Επιλέξτε μία από τις μεθόδους εδώ και ξεκινήστε. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό είναι κάνοντας κάποια προσπάθεια σε αυτό. 

Δεν χρειάζεται να κρατάτε τη διορατική εποχή μπικίνι. Φροντίστε να δείτε το blog μας για περισσότερες συμβουλές υγείας και ομορφιάς.

Няма коментари:

Публикуване на коментар