петък, 12 април 2019 г.

A 10 legjobb cellulit-kezelés és termék

A cellulit széles körben elterjedt probléma. Nehéz egy pontos előfordulási sebességet szögezni, mivel kevés ember megy hozzá az orvoshoz. De a legtöbb szakértő becslése szerint a nők 80-98% -a rendelkezik. 

A cellulit a test típusától vagy súlyától függetlenül megjelenhet. Az egészséges táplálkozás és a testmozgás látszólag csökkenti a hatásokat. De nem tűnik döntő tényezőnek. 

A cellulit akkor fordul elő, ha a kötszer mély rétegeit a kötőszövet ellen emeli. Amikor a domborulni kezd, ez a csomós megjelenést okozza. 

A szövet erősítése és a súly ellenőrzése segíthet. De a vékony és illeszkedő nem mindig megmenti a cellulititól.

Akkor mi a legjobb módja annak, hogy megszabaduljon róla? Nézzük meg a tíz legjobb cellulitellenes módszert. Az egyik módszer jobban működhet Önnek, mint egy másik, így ne legyőzze. Lehet, hogy meg kell próbálnia néhányat.

1. Cellulaze


Kezdjük egy nagyon hatékony FDA által jóváhagyott módszerrel. A Cellulaze nem törli le teljesen a cellulitot. De ez egy kicsit csökkentheti annak megjelenését. 

Ez a módszer magában foglal egy kis lézer behelyezését a bőrbe. A lézer hője megolvasztja a zsírt, és lágyítja a kötőszövetet. 

Ez a módszer csak akkor praktikus, ha időt és pénzt éget el. Tervezd, hogy több mint 5000 dollárt költünk el. Mennyi időt vesz igénybe a cellulit súlyossága.

2. Zwave


A Zwave egy másik FDA által jóváhagyott klinikai eljárás. A módszer sugárirányú sokkhullámokat alkalmaz a csomós szövet széttörésére. 

Ez egy nagyon hatékony eljárás. De lehet, hogy körülbelül tíz ülésre van szükség az eredmények megtekintéséhez. 

A $ 300- 450 dollárnál ez a folyamat olcsóbb, mint a Cellulaze, de nem sok. A karbantartási eljárásokban később is figyelembe kell venni.

3. Vanquish


A Vanquish rádiófrekvenciás energiát használ a zsírsejtek elpusztítására. Hő alkalmazásával működik, de nem annyira, hogy az eljárás fájdalmas. 

Ha technikailag akarsz lenni, Vanquish egy zsíreltávolítási technika. De a cellulitellenes alkalmazásai lenyűgözőek. 

Az ár is lenyűgöző, és nem jó módon. Tervet fizetni $ 500 - $ 800 per session.

4. Projekt E szépség professzionális gép


Ha egy gépet szeretne használni, az ártér nélkül, ez az otthoni gép működhet az Ön számára. Egyes esetekben úgy tűnik, hogy még jobb, mint néhány klinikai kezelés. A hátránya persze az, hogy nem az orvos felügyelete alatt áll. 

Még mindig drága - számíthatsz arra, hogy körülbelül 1500 dollárt fogsz kivenni. De sokkal kevésbé drága, mint a szakmai lehetőségek.

5. Gyakorló programok


Mi van, ha nem rendelkezel tonna pénzzel, hogy lecsapjon ezek közül a díszes cellulitellenes lehetőségek közül? Ne aggódj, rengeteg egyéb lehetőség van a cellulitisz megszabadítására. 

Ha meg akarja tenni az erőfeszítéseket, próbáljon ki egy edzőprogramot, amely a cellulitot célozza. A testmozgás nem az egyetlen, a cellulitiszhoz hozzájáruló tényező. Az izomrostok célzására és megerősítésére tervezett mozgások azonban segítenek. 

Megpróbálhat egy olyan programot, mint a Cellulite Gone. A program azt állítja, hogy működik, ha a gyakorlatokat hetente 3-4 alkalommal végezzük. Nem igényel étrendet, bár az egészséges táplálkozás segít.

6. Cellinea tabletták


Az edzés nem a te dolgod sem? Ha emlékszel arra, hogy tablettát szed, akkor a Cellinea tabletták jó választás lehetnek. 

A Cellinea klinikailag tesztelt, így nem kell aggódnia, hogy megvásárolja a hírhedt kígyóolajat. Vizsgálataik szerint a nők 97% -a jelentős javulást mutat körülbelül 3 hét alatt. 

Ez a kiegészítés tele van olyan tápanyagokkal, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a bőrét kifelé nyújtsák. Hidratálja és javítja a bőr rugalmasságát és véráramlását. 

Ez is az anyagcserét indítja el. Mindez segít csökkenteni a cellulit megjelenését és tartsa távol.

7. Bum Bum krém


A Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) krém Brazíliából származik. Tudod, hogy miért híres Brazília? Ez igaz, brazil bikini. A brazil bikini sportolásához meg akarja szüntetni a cellulitit. 

Ez a krém tele van olyan összetevőkkel, amelyek pozitív hatással vannak a bőrére. Emiatt sokkal több, mint egy egyszerű cellulitellenes krém. 

Segíti a bőr hidratálását, rugalmasságát és hidratálását. Ez egészségesebbé és rugalmasabbá teszi, késlelteti az öregedés természetes hatásait. 

Vannak, akik nem szeretik a szagot, de ez az egyetlen negatív dolog. Ne aggódj - ha ebbe a kategóriába esik, még sok más cellulit krém van a kijelentkezésre.

8. Cellulit elleni szívócsészék


A nagyszerű megoldás az, hogy a területet szilikon szívócsészékkel masszírozza. Ez fájdalmas lehet, ezért győződjön meg róla, hogy először olajat alkalmaz a bőrre. 

A csészék szívják fel a bőrt, és lebontják az alatta lévő cellulit műveletet. Ez egy egyszerű módszer, amely nem vesz időt és pénzt. De az eredményekre vonatkozóan következetesnek kell lennie.

9. Majestic Pure Anti-Cellulite masszázsolaj


A csészékkel kapott eredmények tökéletesítése az, hogy párosítsa ezt a masszázsolajjal. A termék önmagában azt állítja, hogy csökkenti a cellulitot, bár az eredmények megjelenése egy ideig eltart. A csészékkel való használata azonban a mennyben készült meccs.

10. Glo910 + Cellulit elleni masszírozó


Ha komolyan szeretné szerezni a cellulit elleni masszázst, próbálja ki ezt a masszírozót. Négy különböző hengerrel rendelkezik, amelyek különböző funkciókat látnak el. 

A foghenger segíti a zsíros lerakódásokat. Ezután a lapos hengerek javítják a vízelvezetést. Használhatja a habhengeret az izmok ellazítására és a fájdalom megelőzésére. Tedd le a hámlasztó testkefével. Voálá! 
Válaszd ki a 

módodat! Válassza ki az egyik módszert, és kezdje el. Az egyetlen módja annak, hogy megszabadulhatsz róla, az, hogy bizonyos erőfeszítéseket teszel rá. 

Nem kell tartanod a bikini szezont. Ügyeljen arra, hogy nézze meg blogunkat, hogy több egészségügyi és szépségi tanácsot kapjon.

Няма коментари:

Публикуване на коментар