петък, 12 април 2019 г.

7 tips for å redusere cellulitt naturlig

Cellulite-det er ikke alles favoritt samtalemne. 

Samtidig er det ikke nødvendig å snakke ned til deg selv fordi du har noen lommer og dimples å spare. Det er stor leksjon i å lære å elske kroppen din akkurat som den er, og setter pris på det rart for det for alt det gjør for deg hvert sekund for å holde deg i live og fungere. 

Den gode nyheten er at du kan redusere cellulitt! Du kan virkelig hjelpe kroppen din til å bli fastere og slankere og redusere cellulitt. Jeg skal dele med deg nå hva cellulitt egentlig er, hvorfor du har det og gi deg noen måter å redusere utseendet på cellulitt på kroppen din. Du trenger ikke å ha bikini skam lenger!

Hva er cellulitt?


Cellulitt er begrepet gitt til fettavsetninger like under huden, vanligvis i magen og underbunnen - som på lår og tuss. 

Det er mange grunner til at cellulitter sies å vises på kroppen din, inkludert hormonelle grunner, dårlig kosthold og livsstilsvalg, alder og genetisk predisposisjon. 

Mens hver av disse faktorene kan spille en rolle i cellulittdannelse, er det en fellesnevner for alle disse faktorene - opphopningen av toksisitet i kroppen din. 

Tenk på dette: det store flertallet av mennesker har hatt flere tiår med å spise pakkede matvarer, raffinerte sukker og salter, bearbeidede stivelser, kokte animalske proteiner, kjemikalier, plantevernmidler og konserveringsmidler, og enda høyere kvalitetsmat, men for mye av dem og i dårlige kombinasjoner. Det er bare det du har spist.

Tenk deretter på miljøkjemikalier og forurensninger i hjemmet ditt og ute i miljøet du har vært utsatt for i mange år. Kanskje du også røyket, drakk og tok medikamenter (selv farmasøytiske) i uker, måneder eller år om gangen. 

Det er lik en forferdelig masse giftstoffer som kroppen din ikke klarer å eliminere fullt ut mens du fortsetter å mate deg med dårlig kvalitetsmat og ikke sette spesiell oppmerksomhet og innsats i å fjerne denne akkumuleringen. 

Hvorfor har toksiner noe å gjøre med om du har cellulitt?

Kroppen lagrer toksiner i fettet ditt for å minimere hvor mye giftighet dine vitale organer blir utsatt for. Det er derfor en tynn person med en usunn livsstil kan være i mer fare for symptomer og sykdom enn en person som er litt overvektig og har en usunn livsstil. 

De har ekstra fett for kroppen å lagre toksiner slik at de dyrebare vitale organene og kroppsfunksjonene blir mindre kompromittert ved eksponering for de ekstra toksinene. Duper og lommer i din cellulitt lagrer også giftstoffer. 

Hvis du føler deg flau eller skamfull over din cellulitt nå, hvordan vil du føle deg om fem år når den bare har blitt verre? Om ti års tid? Og ta dypt pust, om 20 år?

Du vil ha samlet mye mer giftighet i kroppen din på den tiden, og det vil vise seg i din cellulitt (og et myriade av andre ubehagelige symptomer). Det maler ikke et pent bilde, gjør det? Beklager ordspillet. 

Nøkkelen til å redusere cellulitt er å fjerne opphopningen av giftstoffer fra kroppen din og forhindre videre oppbygging av toksiner. 

Dette er ikke bare måten å redusere og forebygge cellulitt, men også måten å leve et langt, sunt liv og se og føle så vakkert som mulig.

1. Spis en ren, alkalisk, ubehandlet diett


For å fjerne giftstoffer fra kroppen din må du først tegne dem ut hvor de har akkumulert i celler, vev og organer. 

Måten å gjøre dette på er å konsumere alkalisk forming mat (noe som betyr at de forlater en alkalisk aske i kroppen). Alle friske frukter og grønnsaker er alkaliske og bør utgjøre den største delen av dietten. 

Du kan tenke "kan frisk frukt og grønnsaker virkelig hjelpe meg med å redusere min cellulitt?" 

Ja, de kan når de kombineres med de andre tipsene som tilbys. Slik fungerer det: alkaliniteten til disse friske, livskraftige matmidlene magnetiserer til det sure giftige stoffet i cellene dine, og trekker det ut slik at det kan fjernes fra kroppen din.

Nøkkelen er å gradvis øke forbruket av ferskvarer (for det meste grønnsaker) slik at du ikke magnetiserer mer giftighet enn kroppen kan fjerne. Ellers vil toksinene bare sirkulere og deretter gjenopprette. Babysteg og overgang er avgjørende, som er i tråd med din egen kropp og dets signaler, slik at du vet når du skal ta med mer eller når du tegner mer giftighet enn kroppen din kan håndtere. 

Hvis du vil oversvømme kroppen din med alkalinitet og minimere cellulitt (og aldring og andre symptomer), gå inn i frisk grønnsaksjuicering.

2. Hydrat og spyl


Du trenger å drikke nok rent, rent vann og organisk hydrering fra frisk frukt og grønnsaker for å holde giftstoffer spyling gjennom deg. Vann er viktig for livet, og det er også viktig å redusere og forebygge ytterligere cellulitter. 

Tenk bare på effekten / utseendet på dehydrering: shriveled, klumpete, eldre. Dette gjør ikke en cellulittfri kropp med glatt, smidig hud. 

Drikk rent vann hver dag som den første du forbruker. Hvis du ikke liker vannet rett opp, litt sitronsaft eller sitronskiver. 

Urtete er også flott, men unngå kaffe og te så mye som mulig, og hvis du velger å inkludere dem, drikk ekstra vann og frisk grønnsaksjuice for å motvirke deres dehydrerende effekter og surhet. 

Igjen, frisk grønnsaksjuice er konge.

3. Bytt saltet ditt


Alvorlig kan det ikke bli enklere enn dette: bytt ditt raffinerte salt (bordsalt) til Keltisk havsalt eller Himalayas krystallsalt. 

Raffinert salt er ekstremt surt og lekker mineraler fra kroppen din. Det er også svært dehydrerende (hei cellulitt!) Og så raffinert at kroppen din trenger å bruke sin livskraft for å prøve å assimilere dette døde saltet. Raffinert salt legger bare til akkumulering av toksisitet i kroppen din. 

Krystall og havsalt er imidlertid alkaliske, pakket full av fordelaktige mineraler, gi til kroppen i stedet for å ta fra seg og ha en fyldigere smak ... hvis du merker forskjellen i det hele tatt! 

Det er totalt ingen brainer. Kom inn i skapene dine og kast de raffinerte tingene nå.

4. Ekte avgiftning - å kaste bort avfallet


Når du legger rene, alkaliske matvarer inn i kroppen som i de tre første tipsene, begynner alkaliniteten av disse matene å trekke ut gamle sure avfallsspørre dypt inne i kroppen din. Dette er strålende og akkurat det du vil, ettersom dette har kommet ut, vil kroppen din få en sjanse til å vise mindre giftighet gjennom din cellulitt. 

Men hvis du trekker dette giftige avfallet ut av cellene og vevene, må de fortsatt fjernes fra kroppen helt. Dette er hvor eliminasjonskanalene dine kommer inn. De jobber for å få dette ut, så det ikke bare gjenoppretter seg i kroppen din.

Men her er tingen: Dette er vanligvis veldig gnarly og ikke lett å fjerne fra kroppen. De fleste har allerede kompromittert elimineringskanaler, spesielt tarmen, så det er ikke nødvendigvis å få avfallet effektivt ut av kroppen din, slik at kroppen din har kompromitterte kanaler. Du må hjelpe det med å skje. 

Den beste måten å gjøre dette på er å komme inn i vanlig kolonrensing gjennom profesjonelle kolonier eller hjemme-enemas. Finn en profesjonell kolonhydreterapeut i ditt område og snakk med dem om dine behov. Eller kjøp en hjemme enema kit og komme inn i en vanlig vane med å bruke den. 

Det kan ikke virke som den mest elegante av løsninger, men stoler på meg, det virker som ingenting annet!

Tarm er hvor det mest avfallet trygt dumpes av kroppen, slik at du ignorerer denne viktige eliminasjonskanalen, er å virkelig sette deg opp for begrenset suksess.

5. Hudpussing og massasje


Stimulerer lymfesystemet (lymfen sitter like under overflaten av huden din) gjennom tørr børstehudbørsting og massasje hjelper toksiner til å sirkuleres i elimineringskanaler for frigjøring. 

Hud børsting kan spesifikt målrette områder av cellulitt. Ved å bruke en hudpensel i små sirkulære bevegelser over lårene, rumpen og andre områder med cellulitt i noen minutter noen ganger i uken, vil det bidra til å bryte ned fettdeponeringene som forårsaker det dunkle utseendet. Det er best å begynne med bare et minutt med børsting av huden og deretter jobbe deg opp til noen minutter om gangen. Dette vil hjelpe huden din til å justere og forhindre følsomhet.

6. Bevegelse og svetting


Når du gjør svett trening, hjelper du ikke bare stressavlastning og gir deg selv en endorfinhastighet, men du utviser også giftstoffer gjennom huden din. Dette er en annen avenue for eliminering som best ikke ignoreres hvis du vil redusere utseendet av cellulitt. 

Det vil også bidra til å forbedre kroppens generelle utseende ved å stramme, toning og forlengelse, slik at selv om cellulitten din er der, vil det generelle utseendet på kroppen din være flatterende.

7. Begrens bruken av hudfortynningskremer


Hvis du for tiden bruker noen kjemikalier eller farmasøytiske midler på cellulittområdene dine, som tynner huden din (som steroider), blir cellulitten din mer åpenbar. 

Det gjør logisk forstand at hvis huden din er tynnere, vil utseendet på dimples under huden skille seg ut, ikke sant? Pluss at huden din vil vise alder og ufullkommenhet mer generelt - jeg vet at jeg brukte hudfortyndende steroider nesten daglig i over 25 år for å håndtere min alvorlige eksem. 

Svaret er ikke bare å grøft med og kremer kaldt kalkun selvfølgelig - dette er noe du trenger å diskutere med legen din eller alternativ helsepersonell. Men du vil kanskje se på å sette alle disse andre tipsene på plass, da de vil begynne å forbedre helsen din generelt, og du kan da finne at du kan redusere bruken av disse kremer.

Enten de er for fysisk forbedring eller å klare en intern tilstand (det som er på utsiden er bare en refleksjon av hva som foregår på innsiden), vil din helse og skjønnhet bli bedre hvis du legger disse tipsene til handling slik at du kanskje trenger det mindre av medisinsk eller kjemisk hjelp uansett. 

I stedet nærmer huden din med fuktighetsgivende helt naturlige oljer og kremer som kokosnøttolje, olivenolje eller en nydelig organisk fuktighetskrem. 

Nå er det på tide for deg å sette disse tipsene på jobb. Velg en for å starte og få det til å skje i ditt daglige liv, for eksempel å bytte ut saltet ditt. Deretter velger du en annen og takler den. Du kan prøve et nytt tips om dagen eller ett nytt tips per uke til du har dem alle en del av ditt vanlige liv. Hold det opp og du vil se resultater!

Няма коментари:

Публикуване на коментар