петък, 12 април 2019 г.

10 parasta selluliittihoitoa ja -tuotetta

Selluliitti on laajalle levinnyt ongelma. Tarkkaa esiintymisnopeutta on vaikea naulata, koska harvat ihmiset menevät lääkärin puoleen. Mutta useimmat asiantuntijat arvioivat, että missä tahansa 80–98 prosentissa naisista on se. 

Selluliittia voi esiintyä kehon tyypistä tai painosta riippumatta. Terveellinen ruokavalio ja liikunta näyttävät vähentävän vaikutuksia. Mutta ne eivät näytä olevan ratkaiseva tekijä. 

Selluliittia esiintyy, kun syvä rasvakerros tarttuu sidekudokseen. Kun se pullistuu läpi, se aiheuttaa karkean ulkonäön. 

Kudoksen vahvistaminen ja painon hallinta auttavat. Mutta ohut ja sopiva ei pelasta sinua aina selluliitista.

Mikä sitten on paras tapa päästä eroon siitä? Katsotaanpa kymmenen parasta selluliitin vastaisia ​​menetelmiä. Yksi menetelmä voi toimia paremmin kuin toinen, joten älä lannistu. Saatat joutua kokeilemaan muutamia.

1. Cellulaze


Aloitetaan erittäin tehokkaalla FDA: n hyväksymällä menetelmällä. Cellulaze ei pyyhi kokonaan selluliittia kokonaan. Mutta se voi vähentää sen ulkonäköä melko vähän. 

Tämä menetelmä sisältää pienen laserin lisäämisen ihoon. Laserin lämpö sulaa rasvan ja pehmentää sidekudoksen. 

Tämä menetelmä on käytännöllinen vain, jos sinulla on aikaa ja rahaa polttaa. Suunnittele viettää yli 5 000 dollaria. Kuinka paljon aikaa kuluu riippuu selluliitin vakavuudesta.

2. Zwave


Zwave on toinen FDA: n hyväksymä kliininen menettely. Menetelmässä käytetään säteittäisiä iskuja, jotka hajoavat kertakäyttöisen kudoksen. 

Se on myös erittäin tehokas menettely. Mutta saatat tarvita noin kymmenen istuntoa saadaksesi tuloksia. 

Tällä $ 300- 450 dollaria tämä menettely on halvempaa kuin Cellulaze, mutta ei paljon. Huoltotoimenpiteissä on otettava huomioon myös myöhemmin.

3. Vanquish


Vanquish käyttää radiotaajuista energiaa tuhoamaan rasvasoluja. Se toimii soveltamalla lämpöä, mutta ei niin paljon, että menettely on tuskallista. 

Jos haluat olla tekninen, Vanquish on rasvanpoistotekniikka. Mutta sen selluliittihakemukset ovat vaikuttavia. 

Hinta on myös vaikuttava eikä hyvä tapa. Suunnitelma maksaa $ 500 - $ 800 per istunto.

4. Project E Beauty Professional-kone


Jos haluat käyttää konetta ilman hefty hintalappua, tämä kotikone voi toimia sinulle. Joissakin tapauksissa se näyttää toimivan vieläkin paremmin kuin jotkut kliiniset hoidot. Haittapuoli on tietenkin se, että et ole lääkärin valvonnassa. 

Se on edelleen tyyris - odottaa, että se leikkaa noin 1500 dollaria. Mutta se on paljon halvempaa kuin ammattimaiset vaihtoehdot.

5. Harjoitusohjelmat


Entä jos sinulla ei ole tonnia rahaa pudota yhteen näistä hienoista selluliitti-vastaisista vaihtoehdoista? Älä huoli, siellä on paljon muita vaihtoehtoja, joilla voit päästä eroon selluliitista. 

Jos haluat panostaa vaivaan, voit kokeilla selluliittia kohdentavaa harjoitusohjelmaa. Liikunta ei ole ainoa selluliittia edistävä tekijä. Mutta lihaskuidun kohdistamiseen ja vahvistamiseen suunnitellut liikkeet näyttävät auttavan. 

Voit kokeilla ohjelmaa, kuten selluliittia. Ohjelma väittää, että se toimii, jos harjoitukset tehdään 3-4 kertaa viikossa. Se ei vaadi ruokavaliota, vaikka terveellinen syöminen auttaa.

6. Cellinea-pillerit


Eikö myöskään harjoita harjoitusta? Jos muistat ottaa tabletin, Cellinea-pillerit voivat olla hyvä vaihtoehto sinulle. 

Cellinea on kliinisesti testattu, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ostat surullisen käärmeöljyn. Testien mukaan 97% naisista näkee huomattavan parannuksen noin 3 viikon kuluessa. 

Tämä täydennys on täynnä ravintoaineita, joita tarvitaan ihosi ulottumiseen sisältä ulospäin. Se hydratoi ja parantaa ihosi elastisuutta ja verenkiertoa. 

Se käynnistää myös aineenvaihdunnan. Kaikki tämä auttaa vähentämään selluliitin ulkonäköä ja pitämään sen pois.

7. Bum Bum Cream


Sol de Janeiro Bum Bum (puomipuomi) Kerma tulee Brasiliasta. Tiedätkö mitä muu Brasilia on kuuluisa? Se on oikein, Brasilian bikinit. Urheilusta Brasilian bikinit aiotte päästä eroon tästä selluliitista. 

Tämä kerma on täynnä ainesosia, joilla on positiivinen vaikutus ihoon. Tämän vuoksi se on paljon enemmän kuin yksinkertainen selluliitti-kerma. 

Se auttaa ihoa hydratoimaan, joustamaan ja kosteuttamaan. Se tekee siitä terveemmän ja joustavamman, mikä viivästyttää ikääntymisen luonnollisia vaikutuksia. 

Jotkut eivät pidä hajua, mutta se on ainoa kielteinen asia. Älä huoli - jos kuulut tähän luokkaan, on paljon muita selluliitti-voiteita.

8. Selluliitti-imukupit


Suuri edullinen menetelmä on hieroa alue silikoni-imukuppeilla. Tämä voi olla tuskallista, joten kiinnitä ensin öljy iholle. 

Kupit imevät ihon ylös ja hajottavat alla olevan selluliittitoiminnan. Se on helppo tapa, joka ei ota aikaa ja rahaa. Sinun täytyy kuitenkin olla johdonmukainen, jotta voit nähdä tuloksia.

9. Majestic Pure Anti-Cellulite Massage Oil


Loistava tapa parantaa tuloksia, joita saat kupeilla, on yhdistää tämä hierontaöljy. Tuote väittää vähentävänsä selluliittia yksin, vaikka tulosten katsominen kestää jonkin aikaa. Käyttämällä sitä kuppeilla on kuitenkin taivaassa tehty ottelu.

10. Glo910 + Anti-selluliittihierontalaite


Jos haluat saada vakavaa tietoa selluliittihieronnasta, kokeile tätä hierontalaitetta. Siinä on neljä erilaista rullaa, jotka suorittavat erilaisia ​​toimintoja. 

Hammasrulla auttaa hajottamaan rasvaa. Sitten litteät rullat auttavat parantamaan vedenpoistoa. Vaahtorullalla voit rentoutua lihaksia ja ehkäistä arkuus. Päätä se pois kuorivalla kehonharjalla. Voila! 
Valitse menetelmä 

Oletko valmis eroon tästä rumasta selluliitista? Valitse yksi täältä ja aloita. Ainoa tapa päästä eroon siitä on se, että panostat siihen. 

Sinun ei tarvitse pitää bikini-kauden pelkoa. Muista tarkistaa blogissamme enemmän terveyttä ja kauneutta koskevia neuvoja.

Няма коментари:

Публикуване на коментар