петък, 12 април 2019 г.

En İyi 10 Selülit Karşıtı Bakım ve Ürünler

Selülit yaygın bir sorundur. Birkaç kişi doktora gittiğinden, kesin bir oluşum oranını tespit etmek zordur. Ancak uzmanların çoğu, kadınların% 80 ila 98'i arasında herhangi bir yerde olduğunu tahmin ediyor. 

Selülit, vücut tipinizden veya kilonuzdan bağımsız olarak ortaya çıkabilir. Sağlıklı beslenme ve egzersizin etkileri azalttığı görülmektedir. Ancak belirleyici bir faktör olarak görünmüyorlar. 

Selülit, derin yağ katmanları bağ dokunuza bastırdığında ortaya çıkar. Şiştiğinde topaklı görünüme neden olur. 

Dokunun güçlendirilmesi ve kilonun kontrol edilmesi yardımcı olabilir. Fakat zayıf ve formda olmak sizi her zaman selülitten kurtarmaz.

Öyleyse ondan kurtulmanın en iyi yolu nedir? Oradaki en iyi selülit karşıtı yöntemlerden on tanesine bakalım. Bir yöntem sizin için diğerinden daha iyi işe yarayabilir, bu yüzden cesareti kırmayın. Birkaç denemeniz gerekebilir.

1. Cellulaze


FDA onaylı çok etkili bir yöntemle başlayalım. Cellulaze genellikle selüliti tamamen silmez. Fakat görünümünü biraz azaltabilir. 

Bu yöntem, cilde küçük bir lazer yerleştirilmesini içerir. Lazerden gelen ısı yağı eritir ve bağ dokusunu yumuşatır. 

Bu yöntem yalnızca yakacak zamanınız ve paranız varsa pratiktir. 5.000 $ 'dan fazla harcama yapmayı planlayın. Ne kadar zaman alacağı selülitinizin ciddiyetine bağlıdır.

2. Zwave


Zwave, FDA onaylı bir başka klinik işlemdir. Yöntem topaklı dokuyu parçalamak için radyal şok dalgaları kullanır. 

Aynı zamanda çok etkili bir prosedür. Ancak sonuçları görmek için yaklaşık on seansa ihtiyacınız olabilir. 

300 $ - 450 $ 'a bir pop, bu prosedür Cellulaze'den daha ucuzdur, fakat fazla değildir. Daha sonra da bakım prosedürlerini hesaba katmanız gerekir.

3. Vanquish


Vanquish, yağ hücrelerini yok etmek için radyofrekans enerjisi kullanır. Isı uygulayarak çalışır, ancak işlem ağrılı olacak kadar değildir. 

Bu konuda teknik olmak istiyorsanız, Vanquish bir yağ giderme tekniğidir. Ancak anti-selülit uygulamaları etkileyicidir. 

Fiyatı da etkileyici ve iyi bir şekilde değil. Her seansta 500 - 800 $ ödemeyi planlayın.

4. Proje E Güzellik Profesyonel Makinesi


Bir makine kullanmak istiyorsanız, ağır fiyat etiketi olmadan, bu ev makinesi sizin için çalışabilir. Bazı durumlarda, bazı klinik tedavilerden daha iyi çalışıyor gibi görünüyor. Tabii ki olumsuz, doktor gözetimi altında olmamanız. 

Hala pahalı - 1.500 dolar kazanmayı bekliyoruz. Ancak profesyonel seçeneklerden çok daha az pahalı.

5. Egzersiz Programları


Bu süslü anti-selülit seçeneklerinden birine düşecek tonlarca paranız yoksa? Endişelenmeyin, selülitten kurtulmak için birçok seçenek var. 

Çaba harcamak istiyorsanız, selülit hedefleyen bir egzersiz programı deneyebilirsiniz. Egzersiz selülite katkıda bulunan tek faktör değildir. Ancak kas liflerinizi hedef almak ve güçlendirmek için tasarlanan hareketlerin yardımcı olduğu görülüyor. 

Cellulite Gone gibi bir program deneyebilirsiniz. Program, haftada 3-4 kez doğru egzersizleri yaparsanız işe yaradığını iddia ediyor. Sağlıklı beslenme yardımcı olsa da diyet gerektirmez.

6. Cellinea Pills


Egzersiz senin de işin değil mi? Bir hap almayı hatırlıyorsanız, Cellinea hapları sizin için iyi bir seçenek olabilir. 

Cellinea klinik olarak test edilmiştir, bu nedenle rezil yılan yağı satın aldığınız için endişelenmenize gerek yoktur. Testlerine göre, kadınların% 97'si yaklaşık 3 hafta içinde belirgin bir iyileşme görüyor. 

Bu ek, cildinizin içten dışa çıkarılmasına yardımcı olmak için gerekli besinlerle doludur. Cildinizin esnekliğini ve kan akışını nemlendirir ve geliştirir. 

Aynı zamanda metabolizmanızı hızlandırır. Bütün bunlar selülit görünümünü azaltmaya ve uzak tutmaya yardımcı olur.

7. Bum Bum Krem


Sol de Janeiro Bum Bum (bom patlaması) Krem Brezilya'dan geliyor. Brezilya'nın başka neyle ünlü olduğunu biliyor musunuz? Doğru Brezilya bikinileri. Brezilyalı bikinili spor yapmak için o selülitten kurtulmak isteyeceksiniz. 

Bu krem ​​cildinizi olumlu yönde etkileyen maddelerle doludur. Bu nedenle, basit bir selülit önleyici kremden çok daha fazlası. 

Cildinizi nemlendirmenize, elastikleştirmenize ve nemlendirmenize yardımcı olur. Bu, yaşlanmanın doğal etkilerini geciktirerek daha sağlıklı ve esnek olmasını sağlar. 

Bazı insanlar kokuyu sevmiyor, ama bu tek olumsuz şey. Endişelenmeyin - eğer bu kategoriye girerseniz, kontrol etmeniz gereken birçok selülit kremi var.

8. Anti-Selülit Vantuzları


Bölgeye silikon vantuzlarla masaj yapmak harika ve ucuz bir yöntemdir. Bu acı verici olabilir, cildinize önce bir yağ sürün. 

Bardaklar cildi emer ve altındaki selülit etkisini parçalar. Tonlarca zaman ve para gerektirmeyen kolay bir yöntemdir. Ancak sonuçları görmek için tutarlı olmanız gerekir.

9. Görkemli Saf Anti-Selülit Masaj Yağı


Bardaklarla elde ettiğiniz sonuçları iyileştirmenin harika bir yolu, bu masaj yağıyla eşleştirmek. Ürün, selülitin kendi başına azaldığını iddia etse de sonuçları görmesi biraz zaman alabilir. Bununla birlikte, bardaklarla birlikte kullanılması, cennette yapılan bir eşleşmedir.

10. Glo910 + Selülit Karşıtı Masaj


Selülit karşıtı masajınız hakkında ciddi olmak istiyorsanız, bu masaj cihazını deneyin. Farklı işlevleri yerine getiren dört farklı silindirle birlikte gelir. 

Diş silindiri yağ birikintilerinin kırılmasına yardımcı olur. Ardından yassı silindirler drenajı iyileştirmeye yardımcı olur. Kasları gevşetmek ve ağrıları önlemek için köpük silindirini kullanabilirsiniz. Peeling vücut fırçası ile doldurun. İşte bu kadar! 
Metodunuzu Seçin 

Çirkin selülitten kurtulmaya hazır mısınız? Buradaki yöntemlerden birini seçin ve başlayın. Ondan kurtulmanın tek yolu, içine biraz çaba sarfetmektir. 

Korkunç bikini mevsimine devam etmek zorunda değilsin. Daha fazla sağlık ve güzellik önerisi için blogumuzu kontrol ettiğinizden emin olun.

Няма коментари:

Публикуване на коментар