петък, 12 април 2019 г.

7 tipp a természetes cellulit csökkentéséhez

Cellulit - nem mindenki kedvenc beszélgetési témája. 

Ugyanakkor nincs szükség arra, hogy magaddal beszélgessünk, mert van néhány zsebünk és párkányod, hogy tartalékolj. Nagy tanulsága van annak, hogy megtanulják a testet szeretni, ahogyan az is, és értékeljük annak csodáját, hogy mindent megtesz, hogy minden másodpercben megőrizze életét és működését. 

A jó hír az, hogy csökkentheti a cellulitot! Tényleg segíthet a testednek, hogy keményebbé váljon és könnyebb legyen, és csökkenti a cellulitit. Most megosztom veled, hogy valójában mi a cellulit, miért van ez, és adj meg néhány módot a cellulit megjelenésének csökkentésére a testeden. Többé nem kell bikini szégyen!

Mi a cellulit?


A cellulit a bőr alatti zsírlerakódás, mely jellemzően a has és az alsó medencében van, például a combokon és a csúszásnál. 

Sok oka van annak, hogy a narancsbőr a testén megjelenik, beleértve a hormonális okokat, a rossz étrendet és az életmódot, az életkorot és a genetikai hajlamot. 

Bár mindegyik tényező szerepet játszhat a cellulitképződésben, mindezen tényezők egy közös nevezője - a toxicitás felhalmozódása a szervezetben. 

Gondolj erre: az emberek túlnyomó többsége évtizedek óta evett csomagolt ételeket, finomított cukrokat és sókat, feldolgozott keményítőket, főtt állati fehérjéket, vegyszereket, peszticideket és tartósítószereket, és még magasabb minőségű élelmiszert, de túl sok és rossz kombinációban. Ez az, amit megeszettél.

Ezután vegye figyelembe a környezetében található környezetvédelmi vegyi anyagokat és szennyező anyagokat, amelyeket évek óta kitettél. Talán akár hetekre, hónapokra vagy évekre is füstölte, ivott és kábítószereket (még gyógyszereket is) vett fel. 

Ez egyenlő a rettenetes mennyiségű toxinnal, amelyet a szervezeted nem képes teljesen eltávolítani, miközben továbbra is táplálod magadnak a rossz minőségű ételeket, és nem fordítanak különös figyelmet és erőfeszítést ennek a felhalmozódásnak a megszüntetésére. 

Miért van köze ahhoz, hogy a toxinoknak van-e cellulituk?

A szervezetben a toxinok a zsírban tárolódnak, hogy minimalizálják a létfontosságú szervek által okozott toxicitást. Ez az oka annak, hogy az egészségtelen életmóddal rendelkező vékony embernek nagyobb a veszélye a tüneteknek és a betegségnek, mint egy kicsit túlsúlyos és egészségtelen életmóddal rendelkező személy. 

Az extra extra zsír a szervezet számára, hogy tárolja a toxinokat, hogy az értékes létfontosságú szervek és testfunkciók kevésbé veszélybe kerüljenek az ilyen extra toxinok expozíciójával. A cellulitisz nyakai és zsebei is toxinokat tárolnak. 

Ha most zavarban vagy szégyellte a cellulitját, hogyan érzi magát öt év múlva, amikor csak rosszabbodott? Tíz év múlva? És légy mély lélegzetet 20 év múlva?

Akkor sokkal több toxicitást fog felhalmozódni a szervezetében, és ez a cellulitban (és számos más kellemetlen tünetben) fog megjelenni. Nem fest egy szép képet, ugye? Nem szándékozott. 

A cellulit csökkentésének kulcsa a toxinok felhalmozódása a szervezetből és a toxinok további felhalmozódásának megakadályozása. 

Ez nem csak a cellulitisz csökkentésének és megelőzésének módja, hanem az is, hogy hosszú, egészséges életet élhessünk, és olyan szépnek kell lenni, mint amennyire csak lehet.

1. Egy tiszta, lúgos, feldolgozatlan étrendet enni


Annak érdekében, hogy eltávolítsuk a méreganyagokat a szervezetből, először ki kell vonni őket a sejtekből, szövetekből és szervekből. 

Ennek módja az alkáli képző élelmiszerek fogyasztása (ami azt jelenti, hogy alkáli hamu marad a szervezetben). A friss gyümölcsök és zöldségek lúgosak, és a diéta legnagyobb részét kell képezniük. 

Lehet, hogy gondolkodás „lehet a friss gyümölcsök és zöldségek valóban segít csökkenteni az én narancsbőr?” 

Igen, akkor, ha együtt a többi tippeket. Így működik: ezeknek a friss, életerő-gazdag élelmiszereknek a lúgossága a sejtekben lévő savas toxikus anyagra mágnesez, így kiszedve, így eltávolítható a testéből.

A legfontosabb az, hogy fokozatosan növelje a friss termékek fogyasztását (többnyire zöldségeket), hogy ne mágnesezzen ki több toxicitást, mint amennyit a test eltávolíthat. Ellenkező esetben a toxinok csak újra keringenek, majd újra eltelnek. A bébi lépések és az átmenet létfontosságúak, hiszen a saját testével és jelzéseivel egybeesik, így tudja, mikor kell többet bevonni, vagy ha több mérgező hatást fejt ki, mint a teste. 

Ha lúgossággal szeretné elárasztani a testét, és minimálisra csökkenti a cellulitot (és az öregedést és más tüneteket), friss zöldséglevekbe kerül.

2. Hidratáljon és öblítse le


Meg kell inni elég tiszta, tiszta vizet és szerves hidratációt a friss gyümölcsökből és zöldségekből, hogy a toxinok átöblítsenek rajtad. A víz elengedhetetlen az élethez, és elengedhetetlen a további cellulit csökkentéséhez és megelőzéséhez. 

Gondolj csak a dehidratáció hatásaira / megjelenésére: zsugorodott, csomós, idős. Ez nem teszi a cellulitmentes testet sima, rugalmas bőrrel. 

Igyon tiszta vizet minden nap, mint az első dolog, amit fogyaszt. Ha nem szereted a vizet egyenesen felfelé, néhány citromlé vagy citromos szelet. 

A gyógynövény tea is nagyszerű, de elkerülje a kávét és a teát annyira, amennyire csak lehetséges, és ha úgy dönt, hogy magába foglalja a vizet és a friss zöldséglevet is, hogy elkerülje a dehidratáló hatásukat és a savasságukat. 

Ismét a friss zöldséglé király.

3. Cserélje ki a sót


Komolyan nem lehet könnyebb, mint ez: cserélje ki a finomított sót (asztali sót) a kelta tengeri só vagy a himalájai kristály só számára. 

A finomított só rendkívül savas és kíméli az ásványi anyagokat. Szintén erősen kiszáradó (hello cellulite!), És olyan finom, hogy a szervezetnek meg kell használnia a létfontosságú életerejét, hogy megpróbálja asszimilálni ezt a halott sót. A finomított só csak növeli a szervezetben a toxicitás felhalmozódását. 

A kristály és a tengeri só azonban lúgos, tele van hasznos ásványi anyagokkal, inkább a testnek adják, mint hogy elvegyék, és teljesebb ízűek ... ha észreveheti a különbséget! 

Ez egyáltalán nem agy. Gyere be a szekrénybe, és dobja el a kifinomult dolgokat.

4. Igazi méregtelenítés - a hulladék elszállítása


Ha tiszta, lúgos ételeket helyez el a testbe, mint az első három tipp, akkor ezeknek az élelmiszereknek a lúgossága elkezdi vonzani a régi savas hulladékanyagot, amely mélyen a testén belül van. Ez ragyogó, és pontosan mit akar, mivel egyszer ez a cucc jön ki, a testednek esélye lesz arra, hogy kevesebbet mutasson a cellulitán keresztül. 

Ha azonban ezt a mérgező hulladékot kivonja a sejtekből és szövetekből, akkor még mindig teljesen el kell távolítani a testből. Itt jönnek be a megszüntetési csatornáik. Ezek a dolgok azért jönnek létre, hogy ezt a cuccot KIÁLLÍTJA, így nem csak a szervezetben települ vissza.

De itt van a dolog: ez a cucc jellemzően nagyon gnar, és nem könnyű eltávolítani a testből. A legtöbb embernek már van veszélye az eliminációs csatornáknak, különösen a bélnek, így a szervezet veszélyeztetett csatornáira való támaszkodása nem feltétlenül jelenti a hulladék hatékony eltávolítását a szervezetből. Segítenie kell. 

Ennek leghatékonyabb módja az, hogy professzionális gyarmati vagy otthoni beöntésen keresztül rendszeres vastagbéltisztításba kerüljön. Keressen egy professzionális vastagbél-hidroterapeutát a környéken, és beszéljen velük az igényeiről. Vagy vásároljon egy otthoni beöntéskészletet, és rendszeres szokásba kerüljön. 

Lehet, hogy nem úgy tűnik, mint a legelegánsabb megoldás, de bízz bennem, működik, mint semmi más!

A bél olyan, ahol a legtöbb hulladékot biztonságosan el lehet dobni a testből, így figyelmen kívül hagyja ezt az alapvető kiküszöbölési csatornát, hogy valóban korlátozott sikerre álljon.

5. Bőrmosás és masszázs


A nyirokrendszer stimulálása (a nyirok a bőr felszínén fekszik) száraz sörtéjű kefével és masszázzsal segíti a toxinok kiengedését a felszabadulási csatornákba. 

A bőrkefe kifejezetten a cellulit területére irányul. A bőrkefe használata a combok, a fenék és a cellulitisz más területein kis körkörös mozdulatokban néhány percig, hetente néhányszor segít a lebomló megjelenést okozó zsírrétegek lebontásában. A legjobb, ha csak egy percnyi bőrkefével kezdjük, majd pár percig dolgozzunk. Ez segít a bőrének beállításában és az érzékenység megelőzésében.

6. Mozgás és izzadás


Ha izzadt edzést végez, nemcsak a stresszcsökkentést segíti, és endorfin rohanást ad magának, hanem a méregeket is a bőrén. Ez egy másik út a megszüntetésnek, amit a legjobban figyelmen kívül kell hagyni, ha csökkenteni szeretné a cellulit megjelenését. 

Ezenkívül segít a test általános megjelenésének javításában, megszilárdítással, tonizálással és meghosszabbítással, hogy még akkor is, ha a cellulitja ott van, a teste általános megjelenése hízelgőbb lesz.

7. Korlátozza a bőrhígító krémek használatát


Ha jelenleg olyan vegyi anyagokat vagy gyógyszereket használ, amelyek a cellulit területére rontják a bőrt (pl. Szteroidok), akkor a cellulituma nyilvánvalóbb lesz. 

Logikus értelemben véve, ha a bőre vékonyabb, a bőr alatti dimples megjelenése jobban kitűnik, igaz? Plusz a bőre általában életkorot és tökéletlenségeket fog mutatni - tudom, szinte naponta több mint 25 éve használtam bőrhígító szteroidokat a súlyos ekcéma kezelésére. 

A válasz nem az, hogy csak a medve és a krémek hideg pulyka ártalmatlanítása - ez az, amit meg kell beszélnie orvosával vagy alternatív egészségügyi szakemberével. Előfordulhat azonban, hogy meg szeretné tekinteni ezeket az egyéb tippeket a helyén, mivel elkezdenek igazán javítani az egészségi állapotát, és előfordulhat, hogy csökkentheti a krémek használatát.

Függetlenül attól, hogy fizikai javításra vagy belső állapot kezelésére van szükség (ami kívül van, csak a belsejében zajló események tükröződése), az Ön egészsége és szépsége javul, ha ezeket a tippeket akcióba helyezi, így csak szükség lehet rá kevesebb orvosi vagy kémiai segítséget. 

Ehelyett táplálja a bőrt hidratáló, teljesen természetes olajokkal és krémekkel, mint például kókuszolaj, olívaolaj vagy egy gyönyörű organikus hidratáló. 

Most itt az ideje, hogy ezeket a tippeket dolgozhassa. Válasszon egyet, hogy elkezdje és elkezdje ezt a mindennapi életben, mint például a só cseréjét. Ezután válasszon egy másikat, és foglalkozzon ezzel. Megpróbálhat naponta egy új tippet, vagy hetente egy új tippet, amíg meg nem kapod őket a szokásos életed egy részének. Tartsa meg, és látni fogja az eredményeket!

Няма коментари:

Публикуване на коментар