петък, 12 април 2019 г.

De 10 bedste anti-cellulite behandlinger og produkter

Cellulite er et udbredt problem. Det er svært at negle ned en nøjagtig forekomst, da få mennesker går til lægen om det. Men de fleste eksperter vurderer, at hvor som helst mellem 80 og 98% af kvinderne har det. 

Cellulite kan forekomme uanset din kropstype eller vægt. Sund kost og motion synes at mindske virkningerne. Men de synes ikke at være afgørende. 

Cellulite opstår, når dybe lag af fedt skubber mod dit bindevæv. Når det buler igennem, forårsager det klumpet udseende. 

Styrkelse af vævet og kontrolvægten kan hjælpe. Men at være tynd og fit vil ikke altid spare dig fra cellulite.

Så hvad er den bedste måde at slippe af med det? Lad os se på ti af de bedste anti-cellulite metoder derude. En metode kan virke bedre for dig end en anden, så lad dig ikke blive modløs. Du skal muligvis prøve et par stykker.

1. Cellulaze


Lad os starte med en meget effektiv FDA-godkendt metode. Cellulaze tørrer ikke cellulite helt ud. Men det kan reducere udseendet af det med en hel del. 

Denne metode indebærer indsættelse af en lille laser i huden. Varmen fra laser smelter fedtet og blødgør bindevævet. 

Denne metode er kun praktisk, hvis du har tid og penge til at brænde. Planlægger at ende med at bruge mere end $ 5.000. Hvor meget tid det tager, afhænger af sværhedsgraden af ​​din cellulite.

2. Zwave


Zwave er en anden FDA-godkendt klinisk procedure. Metoden bruger radiale shockwaves til at adskille det klumpede væv. 

Det er også en meget effektiv procedure. Men du kan have brug for omkring ti sessioner for at se resultater. 

Ved $ 300 - $ 450 en pop denne procedure er billigere end Cellulaze, men ikke for meget. Du skal også faktor i vedligeholdelsesprocedurer senere også.

3. Vanquish


Vanquish bruger radiofrekvensenergi til at ødelægge fedtceller. Det virker ved at anvende varme, men ikke så meget, at proceduren er smertefuld. 

Hvis du vil være teknisk om det, er Vanquish en fedtfjerningsteknik. Men dets anti-cellulite applikationer er imponerende. 

Prisen er også imponerende, og ikke på en god måde. Planlægger at betale $ 500- $ 800 pr. Session.

4. Projekt E Beauty Professional Machine


Hvis du vil bruge en maskine uden den stramme pris, kan denne hjemme maskine virke for dig. I nogle tilfælde ser det ud til at virke endnu bedre end nogle kliniske behandlinger. Ulempen er selvfølgelig, at du ikke er under lægeovervågning. 

Det er stadig dyrt - forventer at dække omkring $ 1500. Men det er meget mindre dyr end de professionelle muligheder.

5. Træningsprogrammer


Hvad hvis du ikke har masser af penge at falde på en af ​​disse fancy anti-cellulite muligheder? Bare rolig, der er masser af andre muligheder derude for at slippe af med cellulite. 

Hvis du vil sætte indsatsen, kan du prøve et træningsprogram, der retter sig mod cellulite. Motion er ikke den eneste bidragende faktor til cellulite. Men bevægelser designet til at målrette og styrke dine muskelfibre synes at hjælpe. 

Du kan prøve et program som Cellulite Gone. Programmet hævder, at det virker, hvis du gør øvelserne ret 3-4 gange om ugen. Det kræver ikke en kost, selvom sund kost vil hjælpe.

6. Cellinea Piller


Er motion ikke dine ting heller? Hvis du kan huske at tage en pille, kan Cellinea piller være en god mulighed for dig. 

Cellinea er klinisk testet, så du behøver ikke bekymre dig om at du køber den berygtede slangeolie. Ifølge deres test ser 97% af kvinderne en markant forbedring på omkring 3 uger. 

Dette supplement er fuld af de næringsstoffer, der er nødvendige for at hjælpe din hud udefra. Det vil hydrere og forbedre din huds elasticitet og blodgennemstrømning. 

Det vil også hoppe på dit stofskifte. Alt dette hjælper med at reducere udseendet af cellulite og holde det væk.

7. Bum Bum Cream


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) Cream kommer fra Brasilien. Ved du, hvad der er mere kendt for Brasilien? Det er rigtigt, brasilianske bikinier. At sporte en brasiliansk bikini, du vil gerne slippe af med den cellulite. 

Denne creme er chock fuld af ingredienser, som har en positiv effekt på din hud. På grund af dette er det langt mere end en simpel anti-cellulite creme. 

Det hjælper med at hydrere, elasticere og fugt huden. Det gør det sundere og mere smidigt og forsinker de naturlige virkninger af aldring. 

Nogle mennesker kan ikke lide lugten, men det er det eneste negative ved det. Bare rolig - hvis du falder ind i denne kategori, er der masser af andre cellulite cremer til at tjekke ud.

8. Anti-Cellulite Sugekopper


En god billig metode er at massere området med silikonsugekopper. Dette kan være smertefuldt, så sørg for først at anvende en olie på huden. 

Koperne suger huden op og bryder op med cellulitehandlingen nedenunder. Det er en nem metode, der ikke tager masser af tid og penge. Men du behøver at være konsekvent om det for at se resultater.

9. Majestæt Pure Anti-Cellulite Massage Oil


En god måde at forbedre de resultater, du får med kopperne, er at parre den med denne massageolie. Produktet hævder at reducere cellulite alene, selvom det vil tage et stykke tid at se resultater. Brug af det med kopperne er imidlertid en kamp lavet i himlen.

10. Glo910 + Anti-Cellulite Massager


Hvis du vil være seriøs om din anti-cellulite massage, så prøv denne massager. Den leveres med fire forskellige ruller, der udfører forskellige funktioner. 

Tandrullen hjælper med at bryde op fede aflejringer. Derefter hjælper de flade ruller med at forbedre dræningen. Du kan bruge skumrullen til at slappe af musklerne og forhindre ømhed. Top det med den eksfolierende kropsborste. Voila! 
Vælg din metode 

Klar til at slippe af med den grimme cellulite? Vælg en af ​​metoderne her og kom i gang. Den eneste måde du vil slippe af med det er at sætte en indsats i det. 

Du behøver ikke at holde frygtelig bikini sæson. Sørg for at tjekke vores blog for mere sundheds- og skønhedsrådgivning.

Няма коментари:

Публикуване на коментар