петък, 12 април 2019 г.

7 padomi, lai dabiski samazinātu celulītu

Celulīts - ne visi ir mīļākie sarunu tēma. 

Tajā pašā laikā nav nepieciešams runāt ar sevi, jo jums ir dažas kabatas un dimples, lai rezerves. Ir liela mācība iemācīties mīlēt savu ķermeni, tāpat kā tas ir, un novērtējam tā brīnumu par visu, ko tas dara jums katru sekundi, lai jūs dzīvotu un darbotos. 

Labā ziņa ir tā, ka jūs varat samazināt celulītu! Jūs tiešām varat palīdzēt ķermenim kļūt stingrākai un vienkāršākai un samazināt celulītu. Tagad es jums dalīšos ar to, kas faktiski ir celulīts, kāpēc jums tas ir un jums ir daži veidi, kā samazināt celulīta izskatu uz ķermeņa. Jums vairs nav nepieciešams bikini kauns!

Kas ir celulīts?


Celulīts ir termins, kas dots taukiem, kas atrodas tieši zem ādas, parasti vēdera un apakšējās iegurņa rajonā - piemēram, augšstilbos un mīkstumā. 

Ir daudz iemeslu, kāpēc celulīts tiek parādīts jūsu organismā, ieskaitot hormonālos iemeslus, sliktu uzturu un dzīvesveida izvēli, vecumu un ģenētisko nosliece. 

Kaut arī katrs no šiem faktoriem var ietekmēt celulīta veidošanos, ir viens kopīgs visu šo faktoru saucējs - toksicitātes uzkrāšanās organismā. 

Padomājiet par to: lielākai daļai cilvēku ir bijis desmitgades ēdienu iepakojums, rafinēti cukuri un sāļi, pārstrādātas cietes, vārītas dzīvnieku olbaltumvielas, ķimikālijas, pesticīdi un konservanti, un vēl augstākas kvalitātes pārtikas produkti, bet pārāk daudz no tiem un sliktās kombinācijās. Tas ir tikai tas, ko jūs esat ēdis.

Pēc tam apsveriet apkārtējā vidē esošās vides ķimikālijas un piesārņotājus jūsu apkārtnē, ko jūs esat pakļauts gadiem. Varbūt arī smēķējat, dzēra un lietojāt narkotikas (pat zāles) nedēļas, mēnešus vai gadus. 

Tas ir milzīgs daudzums toksīnu, kurus jūsu organisms nespēj pilnībā likvidēt, kamēr jūs turpināt barot sevi ar sliktas kvalitātes pārtiku un nepievēršat īpašu uzmanību un pūles, lai novērstu šo uzkrāšanos. 

Kāpēc toksīniem ir kaut kas saistīts ar to, vai jums ir celulīts?

Jūsu ķermenis jūsu taukos uzglabā toksīnus, lai mazinātu to, cik daudz toksicitātes jūsu dzīvībai pakļautie orgāni ir pakļauti. Tāpēc vājš cilvēks ar neveselīgu dzīvesveidu var būt vairāk simptomu un slimības briesmas nekā persona, kas ir nedaudz liekais svars un ir neveselīgs dzīvesveids. 

Viņiem ir papildu tauku daudzums ķermenim, lai uzglabātu toksīnus tā, ka dārgie svarīgie orgāni un ķermeņa funkcijas ir mazāk apdraudētas, saskaroties ar šiem papildu toksīniem. Jūsu celulīta dimples un kabatas arī uzglabā toksīnus. 

Ja jūs tagad jūtaties neērti vai kauns par savu celulītu, kā jūs jutīsieties piecu gadu laikā, kad tas ir tikai sliktāks? Desmit gadu laikā? Un 20 gadu laikā dziļi ieelpojiet?

Šajā laikā jums būs uzkrājušies daudz vairāk toksicitātes, un tas parādīsies jūsu celulītā (un neskaitāmiem nepatīkamiem simptomiem). Tas neuzkrāj skaistu attēlu, vai ne? Nav paredzēts. 

Cēlonis celulīta samazināšanai ir noņemt ķermeņa toksīnu uzkrāšanos un novērst toksīnu veidošanos. 

Tas nav tikai veids, kā samazināt un novērst celulītu, bet arī veidu, kā dzīvot ilgu, veselīgu dzīvi un izskatīties un justies tik skaista kā jūs.

1. Ēd tīru, sārmu, neapstrādātu diētu


Lai noņemtu toksīnus no ķermeņa, vispirms tie ir jāizņem no vietām, kur tie ir uzkrājušies jūsu šūnās, audos un orgānos. 

Veids, kā to izdarīt, ir patērēt sārmu veidojošus pārtikas produktus (tas nozīmē, ka tie organismā atstāj sārmu pelnus). Visi svaigi augļi un dārzeņi ir sārmaini un veido lielāko daļu no jūsu uztura. 

Jūs varētu domāt: „Vai svaigi augļi un dārzeņi man var palīdzēt samazināt celulītu?” 

Jā, viņi var apvienoties ar citiem sniegtajiem padomiem. Tā tas darbojas: šo svaigo, dzīves spēka bagāto ēdienu sārmainība magnetizējas uz jūsu šūnās esošajām skābajām vielām, izvilkjot to, lai to varētu noņemt no ķermeņa.

Galvenais ir pakāpeniski palielināt savu svaigo produktu patēriņu (galvenokārt dārzeņus), lai jūs nemazinātos vairāk toksicitātes nekā ķermenis. Pretējā gadījumā toksīni tikai atkārtoti cirkulē un pēc tam atkārtoti nokārtosies. Bērnu soļi un pāreja ir ļoti svarīga, tāpat kā kļūstot līdzi savam ķermenim un tā signāliem, lai jūs zinātu, kad jāiekļauj vairāk vai kad esat izplānojis vairāk toksicitātes nekā jūsu ķermenis. 

Ja vēlaties apšūt ķermeni ar sārmainību un samazināt celulītu (un novecošanu un citus simptomus), iekļūstiet svaigā dārzeņu sulās.

2. Hidratējiet un skalojiet


Lai saglabātu toksīnus caur jums, jums ir nepieciešams dzert pietiekami daudz tīra, tīra ūdens un organiskā hidratācija no svaigiem augļiem un dārzeņiem. Ūdens ir dzīvībai būtisks, un tas ir būtisks arī turpmākas celulīta samazināšanai un novēršanai. 

Vienkārši padomājiet par dehidratācijas efektu / izskatu: saaudzējušies, vienreizēji, veci. Tas nepadara celulītu nesaturošu ķermeni ar gludu, elastīgu ādu. 

Dzeriet tīru ūdeni katru dienu kā pirmo lietoto. Ja jums nepatīk jūsu ūdens taisni uz augšu, dažas citronu sulas vai citrona šķēles. 

Zāļu tēja ir arī lieliska, bet, cik vien iespējams, izvairieties no kafijas un tējas, un, ja jūs izvēlaties tos dzert papildus ūdeni un svaigu dārzeņu sulu, lai palīdzētu novērst savu dehidratējošo iedarbību un skābumu. 

Atkal, svaigi dārzeņu sula ir karalis.

3. Mainiet sāli


Nopietni, tas nevar iegūt nekādu vieglāku, nekā tas ir: apmainīt attīrīto sāli (galda sāli) ķeltu jūras sāls vai Himalaju kristāla sāls. 

Rafinēts sāls ir ārkārtīgi skābs un izskalo minerālus no jūsu ķermeņa. Tas ir arī ļoti dehidratējošs (hello celulīts!) Un tik izsmalcināts, ka jūsu ķermenim būs jāizmanto dzīvības spēks, lai mēģinātu asimilēt šo mirušo sāli. Rafinēts sāls tikai palielina toksicitātes uzkrāšanos organismā. 

Kristāls un jūras sāls tomēr ir sārmains, pildīts ar labvēlīgiem minerāliem, dod ķermenim, nevis ņem no tās, un ir pilnīgāka garša ... ja jūs varat pamanīt atšķirību! 

Tas nav kopīgs. Nokļūstiet savos skapjos un izmetiet rafinēto stuff tagad.

4. Patiesa detoksikācija - iznīcināt atkritumus


Kad jūs ievietojat tīros, sārmainos pārtikas produktus ķermenī, kā norādīts pirmajos trīs padomos, šo pārtikas produktu sārmainība sāk piesaistīt vecos skābos atkritumus, kas atrodas dziļi jūsu ķermenī. Tas ir izcili un tieši tas, ko jūs vēlaties, jo, kad šī lieta ir iznākusi, jūsu ķermenim būs iespēja parādīt mazāk toksicitātes caur jūsu celulītu. 

Tomēr, ja jūs izņemat šos toksiskos atkritumus no šūnām un audiem, tie ir pilnībā jānoņem no ķermeņa. Tas ir, ja jūs nonāksiet jūsu likvidēšanas kanālos. Viņi strādā, lai iegūtu šīs lietas, tāpēc tas ne tikai nokārtojas jūsu ķermenī.

Bet šeit ir lieta: šī stuff parasti ir ļoti gnarly un nav viegli noņemt no ķermeņa. Lielākajai daļai cilvēku jau ir apdraudēti eliminācijas kanāli, jo īpaši zarnas, tāpēc paļaušanās uz jūsu organisma apdraudētajiem kanāliem ne vienmēr noved pie atkritumiem efektīvi no ķermeņa. Jums ir jāpalīdz tai notikt. 

Labākais veids, kā to izdarīt, ir nokļūt kādā regulārā resnās zarnas tīrīšanā, izmantojot profesionālas kolonijas vai mājas enemas. Atrodiet profesionālu resnās zarnas hidroterapeitu savā reģionā un runājiet ar viņiem par savām vajadzībām. Vai arī iegādājieties mājas klizmas komplektu un iegūstiet regulāru ieradumu to lietot. 

Tas nešķiet kā elegants risinājums, bet ticiet man, tas darbojas kā nekas cits!

Zarnas ir tas, kur visbiežāk atkritumus var droši nogremdēt no ķermeņa, lai ignorētu šo būtisko likvidēšanas kanālu, lai patiešām izveidotu sevi ierobežotiem panākumiem.

5. Ādas tīrīšana un masāža


Veicinot limfātisko sistēmu (limfas sēž tikai zem ādas virsmas), izmantojot sausu saru ādu un masāžas palīdzību, toksīni tiek izplatīti izdalīšanas kanālos. 

Ādas tīrīšana var īpaši orientēties uz celulīta vietām. Ādas birstes lietošana mazās apļveida kustībās pār augšstilbiem, mucu un citām vietām ar celulītu dažu minūšu laikā nedēļā palīdzēs izjaukt tauku nogulsnes, kas izraisa dimpled izskatu. Vislabāk ir sākt ar tikai vienu minūšu ādas tīrīšanu un pēc tam strādāt līdz dažām minūtēm. Tas palīdzēs jūsu ādai pielāgot un novērst jutīgumu.

6. Kustība un svīšana


Kad jūs veicat sviedru vingrinājumu, jūs ne tikai palīdzat stresa mazināšanai un endorphin skriešanai, bet arī izdalīsiet toksīnus caur ādu. Tas ir vēl viens novēršanas ceļš, ko vislabāk ignorēt, ja vēlaties samazināt celulīta izskatu. 

Tas arī palīdzēs uzlabot jūsu ķermeņa kopējo izskatu, pastiprinot, tonizējot un pagarinot, lai pat tad, ja ir jūsu celulīts, jūsu ķermeņa kopējais izskats būs glaimāks.

7. Ierobežojiet ādas retināšanas krēmu izmantošanu


Ja jūs šobrīd lietojat ķimikālijas vai farmaceitiskas vielas jūsu celulīta zonās, kas plāno ādu (piemēram, steroīdus), jūsu celulīts būs skaidrāks. 

Ir loģiski, ka, ja jūsu āda ir plānāka, dimantu izskats zem ādas izceļas vairāk, vai ne? Plus jūsu āda parādīs vecumu un nepilnības vispār - es zinu, es izmantoju ādas retināšanas steroīdus gandrīz katru dienu vairāk nekā 25 gadus, lai pārvaldītu manu smagu ekzēmu. 

Atbilde nav tikai grāvju meds un krēmi aukstā tītara, protams - tas ir kaut kas jums ir nepieciešams, lai apspriestu ar savu ārstu vai alternatīvu veselības aprūpes speciālists. Tomēr, iespējams, vēlēsities aplūkot visus šos citus padomus, jo viņi sāks vispārīgi uzlabot savu veselību, un tad jūs varat atrast, ka jūs varat samazināt šo krēmu lietošanu.

Neatkarīgi no tā, vai tie ir paredzēti fiziskai uzlabošanai vai iekšēja stāvokļa pārvaldībai (tas, kas atrodas ārpusē, tikai atspoguļo to, kas notiek iekšpusē), jūsu veselība un skaistums uzlabosies, ja šos padomus ievietosiet rīcībā, lai jūs vienkārši varētu būt nepieciešams mazāk medicīniskās vai ķīmiskās palīdzības. 

Tā vietā barojiet ādu ar mitrinošām, pilnīgi dabīgām eļļām un krēmiem, piemēram, kokosriekstu eļļu, olīveļļu vai krāšņu organisko mitrinātāju. 

Tagad ir pienācis laiks, lai jūs varētu ievietot šos padomus. Izvēlieties vienu, lai sāktu un saņemtu to ikdienas dzīvē, piemēram, mainot sāli. Tad izvēlieties citu un risiniet šo. Jūs varat izmēģināt vienu jaunu padomu dienā vai vienu jaunu padomu nedēļā, līdz jums tās ir daļa no jūsu parastās dzīves. Saglabājiet to un jūs redzēsiet rezultātus!

Няма коментари:

Публикуване на коментар