петък, 12 април 2019 г.

10 najboljših anti-celulitnih postopkov in izdelkov

Celulit je razširjen problem. Težko je določiti natančno stopnjo pojavnosti, ker malo ljudi gre k zdravniku. Toda večina strokovnjakov ocenjuje, da jo ima med 80 in 98% žensk. 

Celulit se lahko pojavi ne glede na tip ali težo vašega telesa. Zdrava prehrana in telesna vadba zmanjšujeta učinke. Vendar se zdi, da niso odločilni dejavnik. 

Celulit se pojavi, ko se globoke plasti maščobe potiskajo proti vašemu vezivnemu tkivu. Ko se izteka, povzroči nastanek grudice. 

Pomaga lahko pri krepitvi tkiva in nadzoru teže. Ampak biti tanek in fit vam ne bo vedno rešil celulita.

Kaj je potem najboljši način, da se ga znebite? Poglejmo deset najboljših anti-celulitnih metod. Ena metoda lahko deluje bolje za vas kot drugo, zato se ne obupajte. Morda boste morali poskusiti nekaj.

1. Cellulaze


Začnimo z zelo učinkovito metodo, odobreno s strani FDA. Cellulaze pogosto ne obriše celulita. Lahko pa ga malo zmanjša. 

Ta metoda vključuje vstavljanje majhnega lasera v kožo. Toplota laserja topi maščobo in mehča vezno tkivo. 

Ta metoda je praktična le, če imate čas in denar za opekline. Načrtujte, da boste porabili več kot 5.000 dolarjev. Koliko časa traja, je odvisno od resnosti vašega celulita.

2. Zwave


Zwave je drugi klinični postopek, ki ga je odobril FDA. Metoda uporablja radialne udarne valove, da razpade grudasto tkivo. 

To je tudi zelo učinkovit postopek. Morda boste potrebovali približno deset sej, da boste videli rezultate. 

Pri $ 300-450 po popu je ta postopek cenejši od Cellulaze, vendar ne veliko. Pozneje morate upoštevati tudi postopke vzdrževanja.

3. Porazi


Vanquish uporablja radiofrekvenčno energijo za uničevanje maščobnih celic. Deluje z uporabo toplote, vendar ne toliko, da je postopek boleč. 

Če želite biti tehnični glede tega, je Vanquish tehnika odstranjevanja maščob. Ampak njegove anticelulitne aplikacije so impresivne. 

Cena je prav tako impresivna in ne na dober način. Načrtujte plačilo $ 500 - $ 800 na sejo.

4. Project E Beauty Professional Machine


Če želite uporabljati stroj, ne da bi za to potrebovali veliko ceno, lahko ta domači stroj deluje za vas. V nekaterih primerih se zdi, da deluje celo bolje kot nekatera klinična zdravljenja. Slaba stran je seveda, da niste pod nadzorom zdravnika. 

Še vedno je draga - pričakuje se, da bo prišlo do 1500 $. Ampak to je veliko manj drago kot profesionalne možnosti.

5. Vadite programe


Kaj pa, če nimate denarja, da bi padli na eno od teh modnih anti-celulitnih možnosti? Ne skrbite, obstaja veliko drugih možnosti za odpravljanje celulita. 

Če želite vložiti napor, lahko poskusite program vadbe, ki je namenjen celulitu. Vaja ni edini dejavnik, ki prispeva k celulitu. Toda gibanja, ki so namenjena usmerjanju in krepitvi vaših mišičnih vlaken, pomagajo. 

Lahko poskusite program, kot je Cellulite Gone. Program trdi, da deluje, če vaje opravljate pravilno 3-4 krat na teden. Ne zahteva prehrane, čeprav vam bo zdrava prehrana pomagala.

6. Cellinea pilule


Ali vaja ni vaša stvar? Če se lahko spomnite, da jemljete tabletke, so tablete Cellinea dobra izbira za vas. 

Cellinea je klinično testirana, zato vam ni treba skrbeti, da kupujete zloglasno kačje olje. Glede na njihove teste je 97% žensk vidno izboljšanje v približno 3 tednih. 

Ta dodatek je poln hranil, ki so potrebne za pomoč vaši koži od znotraj navzven. Hidratizira in izboljša elastičnost in pretok krvi vaše kože. 

Prav tako bo pospešil vaš metabolizem. Vse to pomaga zmanjšati videz celulita in ga zadržati proč.

7. Krema Bum Bum


Sol de Janeiro Bum Bum (bum bum) Krema prihaja iz Brazilije. Veš, po čem je še znana Brazilija? Tako je, brazilski bikiniji. Za brazilski bikini se boste želeli znebiti celulita. 

Ta krema je polna sestavin, ki pozitivno vplivajo na vašo kožo. Zaradi tega je veliko več kot preprosta anticelulitna krema. 

Pomaga hidrirati, elastizirati in vlažiti kožo. Zaradi tega je bolj zdrava in bolj prožna, kar zavira naravne učinke staranja. 

Nekateri ljudje ne marajo vonja, toda to je edino negativno. Ne skrbite - če spadate v to kategorijo, je na voljo še veliko drugih celulitnih krem.

8. Anticelulitni priseski


Zelo ugodna metoda je masaža območja s silikonskimi priseski. To je lahko boleče, zato najprej na kožo nanesite olje. 

Skodelice posesajo kožo in razpadejo celulitno delovanje pod njim. To je preprost način, ki ne traja veliko časa in denarja. Vendar pa morate biti dosledni glede tega, da vidite rezultate.

9. Majestic Pure Anti-Cellulite masažno olje


Odličen način za izboljšanje rezultatov, ki jih dobite s skodelicami, je, da ga združite s tem masažnim oljem. Izdelek trdi, da sam zmanjša celulit, čeprav bo za prikaz rezultatov potrebno nekaj časa. Vendar pa je uporaba s skodelicami tekma v nebesih.

10. Glo910 + anti-celulitni masažer


Če želite resno razmišljati o svoji anticelulitni masaži, poskusite s tem maserjem. Na voljo je s štirimi različnimi valji, ki opravljajo različne funkcije. 

Zobati valj pomaga razgraditi maščobne obloge. Nato ploski valjčki pomagajo izboljšati drenažo. S penastim valjem lahko sprostite mišice in preprečite bolečino. Odprite ga s ščetko za piling telesa. Voila! 
Izberite svojo metodo 

Pripravljeni, da se znebite tega grdega celulita? Izberite eno od metod in začnite. Edini način, kako se ga boste znebili, je, da v to vložite nekaj truda. 

Ni vam treba držati božičnih sezon. Bodite prepričani, da si ogledate naš blog za več nasvetov o zdravju in lepoti.

Няма коментари:

Публикуване на коментар