петък, 12 април 2019 г.

7 συμβουλές για φυσικά μείωση της κυτταρίτιδας

Κυτταρίτιδα - δεν είναι το αγαπημένο θέμα συνομιλίας όλων. 

Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει λόγος να μιλάτε για τον εαυτό σας, επειδή έχετε λίγες τσέπες και λακκούβες για να χάσετε. Υπάρχει μεγάλο μάθημα στην εκμάθηση να αγαπάς το σώμα σου όπως είναι και να εκτιμάς το θαύμα του για ό, τι κάνει για σένα κάθε δευτερόλεπτο για να σε κρατάς ζωντανό και λειτουργικό. 

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε την κυτταρίτιδα! Μπορείτε πραγματικά να βοηθήσετε το σώμα σας να γίνει πιο σταθερό και πιο λεπτό και να μειώσει την κυτταρίτιδα. Θα μοιραστώ μαζί σας τώρα τι είναι η κυτταρίτιδα στην πραγματικότητα, γιατί το έχετε και σας δίνουμε κάποιους τρόπους για να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στο σώμα σας. Δεν χρειάζεται να έχετε ντροπή μπικίνι πια!

Τι είναι η κυτταρίτιδα;


Η κυτταρίτιδα είναι ο όρος που δίνεται σε αποθέσεις λίπους ακριβώς κάτω από το δέρμα, συνήθως στην κοιλιακή χώρα και στην κάτω περιοχή της πυέλου - όπως στους μηρούς και τον τόνο. 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους λέγεται ότι η κυτταρίτιδα εμφανίζεται στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένων ορμονικών λόγων, κακής διατροφής και επιλογών τρόπου ζωής, ηλικίας και γενετικής προδιάθεσης. 

Ενώ κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να παίξει ρόλο στον σχηματισμό κυτταρίτιδας, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλους αυτούς τους παράγοντες - η συσσώρευση τοξικότητας στο σώμα σας. 

Σκεφτείτε το εξής: η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων είχε δεκαετίες κατανάλωσης συσκευασμένων τροφίμων, ραφιναρισμένων σακχάρων και αλάτων, επεξεργασμένων αμύλων, μαγειρεμένων ζωικών πρωτεϊνών, χημικών, παρασιτοκτόνων και συντηρητικών και ακόμη υψηλότερης ποιότητας τρόφιμα, αλλά πάρα πολλά από αυτά και σε κακούς συνδυασμούς. Αυτό ακριβώς έχετε φάει.

Στη συνέχεια, εξετάστε τις περιβαλλοντικές χημικές ουσίες και τους ρύπους μέσα στο σπίτι σας και έξω στο περιβάλλον σας που έχετε εκτεθεί εδώ και χρόνια. Ίσως καπνίζετε, πίνετε και παίρνετε φάρμακα (ακόμα και φαρμακευτικά προϊόντα) για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια κάθε φορά. 

Αυτό ισοδυναμεί με μια πάρα πολλές τοξίνες που το σώμα σας δεν είναι σε θέση να εξαλείψει πλήρως ενώ συνεχίζετε να τρέφετε εσείς κακής ποιότητας τρόφιμα και μην δίνετε ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια για την εξάλειψη αυτής της συσσώρευσης. 

Γιατί οι τοξίνες έχουν κάποια σχέση με το εάν έχετε κυτταρίτιδα;

Το σώμα σας αποθηκεύει τοξίνες στο λίπος σας για να βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε πόση τοξικότητα τα ζωτικά σας όργανα εκτίθενται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα κοκαλιάρικο άτομο με έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής μπορεί να κινδυνεύει περισσότερο από συμπτώματα και ασθένεια από ένα άτομο που είναι ελαφρώς υπέρβαρο και έχει έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. 

Έχουν το επιπλέον κομμάτι λίπους για το σώμα για να αποθηκεύουν τοξίνες έτσι ώστε τα πολύτιμα ζωτικά όργανα και οι λειτουργίες του σώματος να υποβαθμίζονται λιγότερο από την έκθεση σε αυτές τις επιπλέον τοξίνες. Οι κοιλότητες και οι τσέπες της κυτταρίτιδας σας αποθηκεύουν επίσης τοξίνες. 

Αν νιώθετε ντροπή ή ντροπή για την κυτταρίτιδα σας τώρα, πώς θα αισθανθείτε σε πέντε χρόνια όταν έχει χειροτερέψει μόνο; Σε δέκα χρόνια? Και να πάρει μια βαθιά αναπνοή, σε 20 χρόνια;

Θα έχετε συσσωρεύσει πολύ περισσότερη τοξικότητα στο σώμα σας εκείνη την εποχή και θα εμφανιστεί στην κυτταρίτιδα σας (και μια μυριάδα άλλων δυσάρεστων συμπτωμάτων). Δεν ζωγραφίζει μια όμορφη εικόνα, έτσι δεν είναι; Με το συμπάθειο. 

Το κλειδί στη μείωση της κυτταρίτιδας είναι να αφαιρέσετε τη συσσώρευση τοξινών από το σώμα σας και να αποφύγετε την περαιτέρω δημιουργία τοξινών. 

Αυτό δεν είναι μόνο ο τρόπος για να μειώσετε και να αποτρέψετε την κυτταρίτιδα, αλλά και ο τρόπος για να ζήσετε μια μακρά, υγιή ζωή και να κοιτάξετε και να αισθανθείτε τόσο όμορφη όσο μπορείτε.

1. Τρώτε μια καθαρή, αλκαλική, μη επεξεργασμένη διατροφή


Για να αφαιρέσετε τις τοξίνες από το σώμα σας, πρέπει πρώτα να τους τραβήξετε από εκεί που έχουν συσσωρευτεί στα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα σας. 

Ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να καταναλώνετε αλκαλικές τροφές που σχηματίζουν (δηλαδή αφήνουν αλκαλική τέφρα στο σώμα). Όλα τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά είναι αλκαλικά και πρέπει να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής σας. 

Ίσως σκέφτεστε ότι "τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά πραγματικά με βοηθούν να μειώσω την κυτταρίτιδα μου;" 

Ναι, μπορούν όταν συνδυάζονται με τις άλλες συμβουλές που παρέχονται. Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας: η αλκαλικότητα αυτών των φρέσκων πλούσιων σε ζωοτροφές τροφών μαγνητίζει στην όξινη τοξική ύλη των κυττάρων σας, τραβώντας την έτσι ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί από το σώμα σας.

Το κλειδί είναι να αυξήσετε σταδιακά την κατανάλωση φρέσκων προϊόντων (κυρίως λαχανικών), ώστε να μην μαγνητίσετε περισσότερη τοξικότητα από ό, τι μπορεί να αφαιρέσει το σώμα. Διαφορετικά, οι τοξίνες θα επανακυκλοφορούν και στη συνέχεια θα επανεγκαθιστούν. Τα βήματα του μωρού και η μετάβαση είναι ζωτικής σημασίας, όπως συμβαίνει με το σώμα και τα σήματα του, έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε να συμπεριλάβετε περισσότερα ή όταν τραβάτε περισσότερη τοξικότητα από ότι το σώμα σας μπορεί να χειριστεί. 

Εάν θέλετε να πλημμυρίσετε το σώμα σας με αλκαλικότητα και να ελαχιστοποιήσετε την κυτταρίτιδα (και τη γήρανση και άλλα συμπτώματα) μπείτε σε φρέσκο ​​χυμό λαχανικών.

2. Ενυδατώστε και ξεπλύνετε


Πρέπει να πίνετε αρκετό καθαρό, καθαρό νερό και οργανική ενυδάτωση από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να διατηρήσετε τις τοξίνες που ξεπλένουν μέσα σας. Το νερό είναι απαραίτητο για τη ζωή και είναι επίσης απαραίτητο να μειωθεί και να αποφευχθεί η περαιτέρω κυτταρίτιδα. 

Απλά σκεφτείτε τα αποτελέσματα / την εμφάνιση της αφυδάτωσης: συρρικνωμένα, θωρακικά, ηλικιωμένα. Αυτό δεν κάνει ένα σώμα χωρίς κυτταρίτιδα με ομαλή, εύκαμπτη επιδερμίδα. 

Πίνετε καθαρό νερό κάθε μέρα ως το πρώτο πράγμα που καταναλώνετε. Αν δεν σας αρέσει το νερό σας ευθεία, λίγο χυμό λεμονιού ή φέτες λεμονιού. 

Το τσάι από βότανα είναι επίσης εξαιρετικό, αλλά αποφεύγετε τον καφέ και το τσάι όσο το δυνατόν περισσότερο και αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε τα πίνουν επιπλέον νερό και φρέσκο ​​χυμό λαχανικών για να αντισταθμίσουν τα αφυδατικά τους αποτελέσματα και την οξύτητά τους. 

Και πάλι, ο φρέσκος χυμός λαχανικών είναι βασιλιάς.

3. Αντικαταστήστε το αλάτι σας


Σοβαρά, δεν μπορεί να γίνει πιο εύκολο από αυτό: αντικαταστήστε το εκλεπτυσμένο αλάτι σας (επιτραπέζιο αλάτι) για το αλάτι της Κελτικής Θάλασσας ή το κρυσταλλικό αλάτι των Ιμαλαΐων. 

Το εξευγενισμένο αλάτι είναι εξαιρετικά όξινο και απομακρύνει τα ορυκτά από το σώμα σας. Είναι επίσης εξαιρετικά αφυδατωτικό (γεια κυτταρίτιδα!) Και τόσο εκλεπτυσμένο ώστε το σώμα σας θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τη ζωτική δύναμη της ζωής του για να προσπαθήσει να αφομοιώσει αυτό το νεκρό αλάτι. Το εξευγενισμένο αλάτι προσθέτει μόνο στη συσσώρευση τοξικότητας στο σώμα σας. 

Το κρυσταλλικό και το θαλάσσιο αλάτι όμως είναι αλκαλικές, γεμάτες από ωφέλιμα ορυκτά, δίνουν στο σώμα αντί να το παίρνουν και έχουν πληρέστερη γεύση ... αν παρατηρήσετε τη διαφορά καθόλου! 

Δεν είναι καθόλου νόημα. Πάρτε στα ντουλάπια σας και πετάξτε τα εκλεπτυσμένα πράγματα τώρα.

4. Αληθινή αποτοξίνωση - απομακρύνετε τα απόβλητα


Όταν τοποθετείτε καθαρά, αλκαλικά τρόφιμα στο σώμα σύμφωνα με τις τρεις πρώτες άκρες, η αλκαλικότητα αυτών των τροφίμων αρχίζει να προσελκύει παλιά όξινα απορρίμματα στο σώμα σας. Αυτό είναι λαμπρό και ακριβώς αυτό που θέλετε καθώς μόλις βγήκαν αυτά τα πράγματα, το σώμα σας θα έχει την ευκαιρία να δείξει λιγότερη τοξικότητα μέσω της κυτταρίτιδας. 

Ωστόσο, αν σχεδιάζετε αυτό το τοξικό απόβλητο από τα κύτταρα και τους ιστούς, πρέπει να απομακρυνθούν πλήρως από το σώμα. Αυτό είναι όπου τα κανάλια εξάλειψής σας έρχονται μέσα. Προσπαθούν να πάρουν αυτό το υλικό έξω, ώστε να μην επαναφέρει μόνο στο σώμα σας.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα: αυτά τα πράγματα είναι συνήθως πραγματικά gnarly και δεν είναι εύκολο να αφαιρεθεί από το σώμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη υπονομεύσει τα κανάλια απομάκρυνσης, ιδιαίτερα το έντερο, οπότε εξαρτώνται τόσο από τα συμβιβασμένα κανάλια του σώματός σας, δεν πρόκειται απαραίτητα να απομακρύνουν αποτελεσματικά τα απόβλητα από το σώμα σας. Θα πρέπει να συμβάλει αυτό να συμβεί. 

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρετε σε κάποια τακτική καθαρισμό του παχέος εντέρου μέσω των επαγγελματικών colonics ή στο σπίτι κλύσματα. Βρείτε έναν επαγγελματία υδροθεραπευτή του παχέος εντέρου στην περιοχή σας και μιλήστε μαζί του για τις ανάγκες σας. Ή αγοράστε ένα στολίδι κιτ στο σπίτι και να πάρει σε τακτική συνήθεια να το χρησιμοποιήσετε. 

Μπορεί να μην φαίνεται σαν τις πιο κομψές λύσεις, αλλά με εμπιστεύεστε, λειτουργεί σαν τίποτα άλλο!

Το έντερο είναι όπου τα περισσότερα απόβλητα μπορούν να αποβληθούν με ασφάλεια από το σώμα έτσι ώστε να αγνοηθεί αυτό το ουσιαστικό κανάλι εξάλειψης είναι να βρεθείτε πραγματικά για περιορισμένη επιτυχία.

5. Βούρτσισμα δέρματος και μασάζ


Η διέγερση του λεμφικού συστήματος (η λεμφαδένα κάθεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματός σας) μέσω του ξηρού βουρτσίσματος του δέρματος και το μασάζ βοηθάει να κυκλοφορούν οι τοξίνες στα κανάλια εξάλειψης για απελευθέρωση. 

Το βούρτσισμα του δέρματος μπορεί να στοχεύει ειδικά σε περιοχές κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα για το δέρμα σε μικρές κυκλικές κινήσεις πάνω από τους μηρούς σας, το άκρο και άλλες περιοχές με κυτταρίτιδα για λίγα λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα θα βοηθήσει να σπάσει τις λιπαρές καταθέσεις που προκαλούν την πτυχωτή εμφάνιση. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με ένα λεπτό βούρτσισμα του δέρματος και στη συνέχεια να δουλεύετε μέχρι και μερικά λεπτά τη φορά. Αυτό θα βοηθήσει το δέρμα σας να προσαρμοστεί και να αποτρέψει την ευαισθησία.

6. Μετακίνηση και εφίδρωση


Όταν κάνετε ιδρωμένη άσκηση δεν βοηθάνε μόνο την ανακούφιση του στρες και τον εαυτό σας να βγάλετε τον εαυτό σας μια βόλτα με ενδορφίνη, αποβάλλετε επίσης τις τοξίνες μέσω του δέρματός σας. Αυτή είναι μια άλλη οδός εξάλειψης που δεν αγνοείται καλύτερα εάν θέλετε να μειώσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. 

Θα συμβάλει επίσης στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης του σώματός σας με σύσφιξη, τόνωση και επιμήκυνση έτσι ώστε ακόμα και αν η κυτταρίτιδα σας είναι εκεί, η συνολική εμφάνιση του σώματός σας θα είναι πιο κολακευτική.

7. Περιορίστε τη χρήση κρέμας αραίωσης δέρματος


Εάν χρησιμοποιείτε επί του παρόντος χημικές ουσίες ή φαρμακευτικά προϊόντα στις περιοχές κυτταρίτιδας που υποβαθμίζουν το δέρμα σας (όπως τα στεροειδή), η κυτταρίτιδα σας θα είναι πιο προφανής. 

Είναι λογικό ότι αν το δέρμα σας είναι λεπτότερο, η εμφάνιση των κοιλοτήτων κάτω από το δέρμα θα ξεχωρίζει περισσότερο, σωστά; Επιπλέον, το δέρμα σας θα δείξει την ηλικία και τις ατέλειες γενικότερα - ξέρω, χρησιμοποίησα στεροειδή αραίωσης δέρματος σχεδόν καθημερινά για πάνω από 25 χρόνια για να διαχειριστώ το σοβαρό έκζεμα. 

Η απάντηση δεν είναι απλά να χαλαρώσετε τα φάρμακα και τις κρέμες κρύα γαλοπούλα φυσικά - αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσετε με το γιατρό σας ή εναλλακτικό επαγγελματία υγείας. Ωστόσο, ίσως να θέλετε να εξετάσετε τη θέση όλων αυτών των άλλων συμβουλών στη θέση τους, δεδομένου ότι θα αρχίσουν να βελτιώνουν πραγματικά την υγεία σας συνολικά, και τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να μειώσετε τη χρήση αυτών των κρέμες.

Είτε πρόκειται για σωματική βελτίωση είτε για να διαχειριστείτε μια εσωτερική κατάσταση (αυτό που είναι στο εξωτερικό είναι απλώς μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει στο εσωτερικό), η υγεία και η ομορφιά σας θα βελτιωθούν εάν βάλετε αυτές τις συμβουλές σε δράση, έτσι ώστε να χρειαστείτε ακριβώς λιγότερη ιατρική ή χημική βοήθεια ούτως ή άλλως. 

Αντ 'αυτού, θρέφει το δέρμα σας με ενυδατικά φυσικά έλαια και κρέμες όπως το έλαιο καρύδας, το ελαιόλαδο ή μια πανέμορφη οργανική ενυδατική κρέμα. 

Τώρα ήρθε η ώρα να δώσετε αυτές τις συμβουλές για να εργαστείτε. Επιλέξτε ένα για να ξεκινήσετε και να πάρετε αυτό που συμβαίνει στην καθημερινή σας ζωή, όπως η εναλλαγή του αλατιού σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε άλλο και αντιμετωπίσετε αυτό. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια νέα συμβουλή την ημέρα ή μια νέα συμβουλή την εβδομάδα μέχρι να τα έχετε όλα μέρος της κανονικής σας ζωής. Κρατήστε το και θα δείτε αποτελέσματα!

Няма коментари:

Публикуване на коментар