петък, 12 април 2019 г.

7 sfaturi pentru a reduce în mod natural celulita

Celulita - nu este subiectul favorit al conversației tuturor. 

În același timp, nu este nevoie să vă vorbiți în jos, pentru că aveți câteva buzunare și cârpă în schimb. Există o lecție importantă în a învăța să-ți iubești corpul așa cum este și să apreciezi minunea acestui lucru pentru tot ceea ce face pentru tine în fiecare secundă pentru a te menține în viață și de a funcționa. 

Vestea bună este că poți reduce celulita! Puteți chiar să vă ajutați corpul să devină mai ferm și sănătos și să reducă celulita. Am de gând să împărtășesc cu dvs. acum ce este de fapt celulita, de ce o aveți și vă oferă câteva modalități de a reduce aspectul celulitei pe corpul dumneavoastră. Nu mai trebuie să mai aveți rușine de bikini!

Ce este celulita?


Celulita este termenul dat depozitelor de grasime chiar sub piele, de obicei in abdomen si regiunea pelviana inferioara - cum ar fi pe coapse si tuse. 

Există o mulțime de motive pentru care se spune că celulita apare pe corpul dumneavoastră, inclusiv motive hormonale, dietă săracă și alegerile stilului de viață, vârsta și predispoziția genetică. 

În timp ce fiecare dintre acești factori poate juca un rol în formarea celulitei, există un numitor comun pentru toți acești factori - acumularea de toxicitate în corpul vostru. 

Gândiți-vă la acest lucru: majoritatea oamenilor au avut zeci de ani de a mânca alimente ambalate, zaharuri și săruri rafinate, amidon procesat, proteine ​​animale preparate, substanțe chimice, pesticide și conservanți și alimente chiar mai înalte, dar prea multe și în combinații slabe. Asta e ceea ce ai mâncat.

Apoi, ia în considerare substanțele chimice de mediu și poluanții din interiorul casei și din afara în mediul în care ați fost expuși de ani de zile. Poate că și tu ai fumat, ai băut și ai luat droguri (chiar și produse farmaceutice) săptămâni, luni sau ani la un moment dat. 

Aceasta înseamnă o cantitate îngrozitoare de toxine pe care corpul dvs. nu le poate elimina pe deplin în timp ce continuați să vă hrăniți alimentele de slabă calitate și să nu acordați o atenție și un efort deosebit pentru a elimina această acumulare. 

De ce toxinele au legătură cu celulita?

Corpul tău stochează toxinele în grăsimile tale pentru a minimiza cât de multă toxicitate sunt expuse organelor vitale. Acesta este motivul pentru care o persoană slabă cu un stil de viață nesănătoasă poate prezenta un pericol mai mare de simptome și de boală decât o persoană care este puțin supraponderală și are un stil de viață nesănătoasă. 

Au un plus de grasime pentru organism pentru a stoca toxine, astfel incat organele vitale pretioase si functiile corpului sa fie mai putin compromise prin expunerea la acele toxine suplimentare. Buzunarele și buzunarele celulitei dvs. stochează și toxine. 

Dacă vă simțiți acum rușinoși sau rușinați de celulita, cum vă veți simți în cinci ani când se va agrava? În zece ani? Și respirați profund, în 20 de ani?

Veți acumulat o cantitate mai mare de toxicitate în corpul vostru în acel moment și vă va arăta în celulita (și o multitudine de alte simptome neplăcute). Nu pictează o imagine frumoasă, nu-i așa? Nu a vrut vreun ban. 

Cheia pentru reducerea celulitei este eliminarea acumulării de toxine din corpul dumneavoastră și prevenirea acumulării de toxine. 

Aceasta nu este doar modalitatea de a reduce și a preveni celulita, ci și modul de a trăi o viață lungă, sănătoasă și arătați și simțiți cât de frumoși puteți.

1. Mâncați o dietă curată, alcalină, neprelucrată


Pentru a elimina toxinele din corpul dumneavoastră, trebuie mai întâi să le extrageți de unde au fost acumulate în celule, țesuturi și organe. 

Modul de a face acest lucru este de a consuma alimente care formează alimente (ceea ce înseamnă că lasă o cenușă alcalină în organism). Toate fructele și legumele proaspete sunt alcaline și ar trebui să reprezinte cea mai mare parte din dieta ta. 

S-ar putea să vă gândiți "pot fructele și legumele proaspete să mă ajute să-mi reduc celulita?" 

Da, pot fi combinate cu celelalte sfaturi oferite. Acesta este modul în care funcționează: alcalinitatea acestor alimente proaspete, bogate în forța de viață, magnetizează substanța toxică acidă din celulele dvs., scoțând-o astfel încât să poată fi îndepărtată din corp.

Cheia este de a crește treptat consumul de produse proaspete (mai ales legume), astfel încât să nu magnetizeze mai multă toxicitate decât corpul poate elimina. În caz contrar, toxinele vor fi doar recirculate și apoi re-așezate. Pașii pașii și tranziția sunt vitale, așa cum se întâmplă în acord cu propriul corp și cu semnalele acestuia, astfel încât să știți când să includeți mai mult sau când trageți mai multă toxicitate decât corpul dumneavoastră poate face față. 

Dacă doriți să vă inundați corpul cu alcalinitate și să minimalizați celulita (și îmbătrânirea și alte simptome) intrați în sucuri de legume proaspete.

2. Hidratați și spălați


Trebuie să beți suficientă apă curată, curată și hidratare organică din fructe și legume proaspete pentru a menține toxinele care se înroșesc prin tine. Apa este esențială pentru viață și este, de asemenea, esențială reducerea și prevenirea celulitei în continuare. 

Gândește-te doar la efectele / aspectul deshidratării: scârțâit, ciudat, în vârstă. Acest lucru nu face un corp fără celulită cu piele netedă și suplă. 

Bea apă curată în fiecare zi ca primul lucru pe care îl consumați. Dacă nu vă place apa de sus în sus, unele suc de lamaie sau felii de lamaie. 

Ceaiul din plante este, de asemenea, minunat, dar evitați cafeaua și ceaiul cât mai mult posibil și dacă alegeți să le includeți, beți apă suplimentară și suc de legume proaspete pentru a ajuta la contracararea efectelor lor de deshidratare și a acidității. 

Din nou, sucul de legume proaspăt este rege.

3. Schimbă-ți sarea


Serios, nu poate fi mai ușor decât asta: schimbați sarea ta rafinată (sare de masă) pentru sarea de mare celtică sau sarea de cristal din Himalaya. 

Sarea rafinată este extrem de acidă și elimină mineralele din corpul dumneavoastră. Este, de asemenea, extrem de deshidratant (hello celulita!) Și atât de rafinat că corpul tau va trebui să-și folosească forța vitală de viață pentru a încerca să asimileze această sare moartă. Sarea rafinată adaugă doar acumularea de toxicitate în corpul dumneavoastră. 

Cu toate acestea, cristalul și sarea de mare sunt alcaline, pline de minerale benefice, dăruiți corpului mai degrabă decât luați din el și aveți o aromă mai plină ... dacă puteți observa diferența la toate! 

Este un total nu brainer. Intră în dulapurile tale și aruncă lucrurile rafinate acum.

4. Detoxifiere adevărată - scoaterea deșeurilor


Atunci când puneți alimente curate, alcaline în organism, conform primelor trei sfaturi, alcalinitatea acestor alimente începe să atragă materii vechi deșeuri acide adânc în corpul vostru. Acest lucru este strălucit și exact ceea ce doriți ca odată ce aceste lucruri au ieșit din corpul dvs. va avea șansa de a arăta mai puțin de toxicitate prin celulita. 

Cu toate acestea, dacă trageți deșeurile toxice din celule și țesuturi, acestea trebuie încă îndepărtate complet din corp. Aici intra canalele dvs. de eliminare. Ei lucrează pentru a scoate aceste lucruri din afară, astfel încât acestea să nu se restabilească doar în corpul vostru.

Dar aici este chestia: aceste lucruri sunt de obicei cu adevărat gnarly și nu ușor de îndepărtat din corp. Majoritatea oamenilor au compromis canalele de eliminare, în special intestinul, astfel încât bazându-se pe canalele compromise ale organismului dvs. nu este neapărat să scoateți eficient deșeurile din corpul vostru. Trebuie să vă ajute să se întâmple. 

Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să intri într-o curățare obișnuită a colonului prin coloniști profesioniști sau prin clisme la domiciliu. Găsiți un hidroterapist colonist profesionist în zona dvs. și discutați cu dvs. despre nevoile dvs. Sau cumpărați un kit de cliseu acasă și obțineți-vă obiceiul obișnuit de utilizare a acestuia. 

Poate că nu pare a fi cea mai elegantă soluție, dar crede-mă, funcționează ca și altceva!

Insuficiența intestinală este locul în care cele mai multe deșeuri pot fi depozitate în siguranță din corp, astfel încât să ignori acest canal esențial de eliminare este să vă stabiliți cu adevărat pentru un succes limitat.

5. Periaj și masaj de piele


Stimularea sistemului limfatic (limfața se află chiar sub suprafața pielii) prin periajul cu pielea uscată și masajul ajută toxinele să circule în canalele de eliminare pentru eliberare. 

Îndepărtarea pielii poate viza în mod specific zonele de celulită. Folosind o perie de piele în mișcări circulare mici peste coapse, fund și alte zone cu celulită pentru câteva minute de câteva ori pe săptămână, veți ajuta la descompunerea depozitelor grase care cauzează aspectul îndoit. Cel mai bine este să începeți cu un minut de piele periaj și apoi să lucrați până la câteva minute la un moment dat. Acest lucru vă va ajuta să reglați pielea și să preveniți sensibilitatea.

6. Mișcarea și transpirația


Când faceți exerciții transpirați, nu numai că ajutați la ameliorarea stresului și că vă oferiți o răscolire a endorfinei, de asemenea, eliminați toxinele prin piele. Aceasta este o alta cale de eliminare care este cel mai bine sa nu fie ignorata daca doriti sa scadeti aspectul celulitei. 

De asemenea, vă va ajuta să îmbunătățiți aspectul general al corpului prin strângere, tonifiere și prelungire, astfel încât, chiar dacă celulita este acolo, aspectul general al corpului dumneavoastră va fi mai flator.

7. Limitați utilizarea cremelor de subțiere a pielii


Dacă în prezent utilizați orice substanțe chimice sau produse farmaceutice pe zonele dvs. de celulită care vă subțiază pielea (cum ar fi steroizii), celulita dumneavoastră va fi mai evidentă. 

Se înțelege logic că, dacă pielea ta este mai subțire, apariția crăpăturilor sub piele se va evidenția mai mult, nu? În plus, pielea va arăta vârsta și imperfecțiunile mai general - știu, am folosit steroizi subțieți de piele aproape zilnic timp de peste 25 de ani pentru a-mi gestiona eczema severă. 

Răspunsul nu este de a șterge doar medicamentele și cremele de curcani rece - este ceva ce trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau un alt medic specialist în domeniul sănătății. Cu toate acestea, poate doriți să se uite la punerea toate aceste alte sfaturi în loc, deoarece acestea vor începe să îmbunătățească cu adevărat dvs. de sănătate în ansamblu, și apoi ați putea găsi că puteți reduce utilizarea acestor creme.

Indiferent dacă acestea sunt pentru îmbunătățirea fizică sau pentru a gestiona o condiție internă (ceea ce este în exterior este doar o reflectare a ceea ce se întâmplă în interior), sănătatea și frumusețea dumneavoastră se vor îmbunătăți dacă puneți aceste sfaturi în acțiune, astfel încât să aveți nevoie pur și simplu mai puțin din ajutorul medical sau chimic oricum. 

În schimb, hrăniți pielea cu uleiuri și creme hidratante, cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de măsline sau un hidratant organic superb. 

Acum este timpul pentru voi să puneți aceste sfaturi la lucru. Alegeți unul pentru a începe și pentru a obține ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi, cum ar fi schimbarea sare. Apoi alegeți altul și abordați-l pe acesta. Puteți încerca un sfat nou pe zi sau un sfat nou pe săptămână, până când le veți face parte din viața obișnuită. Păstrați-l și veți vedea rezultate!

Няма коментари:

Публикуване на коментар