петък, 12 април 2019 г.

10 кращих антицелюлітних процедур і продуктів

Целюліт є широко поширеною проблемою. Важко прибити точну частоту подій, оскільки мало хто звертається до лікаря. Але більшість експертів оцінюють, що між 80 і 98% жінок це мають. 

Целюліт може з'являтися незалежно від типу тіла або ваги. Здорова дієта і фізичні вправи, здається, зменшують вплив. Але вони, здається, не є вирішальним фактором. 

Целюліт виникає, коли глибокі шари жиру відштовхуються від вашої сполучної тканини. Коли вона випинається, вона викликає кусковий вигляд. 

Зміцнення тканини і контроль ваги можуть допомогти. Але бути тонким і підтягнутим не завжди врятує вас від целюліту.

Тоді який найкращий спосіб позбутися його? Давайте подивимося на десять кращих антицелюлітних методів. Один з методів може краще працювати для вас, ніж інший, тому не заважайте. Можливо, вам доведеться спробувати кілька.

1. Cellulaze


Давайте почнемо з дуже ефективного FDA затвердженого методу. Cellulaze часто не знищує целюліт повністю. Але це може трохи зменшити появу. 

Цей метод передбачає вставку невеликого лазера в шкіру. Тепло від лазера розплавляє жир і пом'якшує сполучну тканину. 

Цей метод є практичним, тільки якщо у вас є час і гроші, щоб спалити. Плануйте витратити понад 5000 доларів. Скільки часу потрібно, залежить від тяжкості вашого целюліту.

2. Zwave


Zwave - це ще одна клінічна процедура, затверджена FDA. Метод використовує радіальні ударні хвилі для розриву кускової тканини. 

Це також дуже ефективна процедура. Але вам може знадобитися близько десяти сеансів, щоб побачити результати. 

При $ 300 - $ 450 за поп цю процедуру дешевше, ніж Cellulaze, але не набагато. Ви також повинні враховувати процедури технічного обслуговування.

3. Перемогти


Vanquish використовує радіочастотну енергію для знищення жирових клітин. Вона працює завдяки застосуванню тепла, але не стільки, щоб процедура була болючою. 

Якщо ви хочете бути технічним, Vanquish - це техніка видалення жиру. Але його антицелюлітні застосування вражають. 

Ціна є також вражаючою, та не у гарному шляху. Плануйте заплатити $ 500 - $ 800 за сесію.

4. Проект E Beauty Professional Machine


Якщо ви хочете використовувати машину, без важкої цінності, ця домашня машина може працювати для вас. У деяких випадках вона, здається, працює навіть краще, ніж деякі клінічні методи лікування. Недоліком, звичайно, є те, що ви не під наглядом лікаря. 

Це все ще дороге - очікуйте викласти близько $ 1500. Але це набагато дешевше, ніж професійні варіанти.

5. Вправляйте програми


Що робити, якщо у вас немає тонни грошей, щоб кинути на один з цих фантазійних антицелюлітних варіантів? Не хвилюйтеся, є багато інших варіантів для позбавлення від целюліту. 

Якщо ви хочете докласти зусиль, ви можете спробувати програму вправ, яка спрямована на целюліт. Вправа не є єдиним фактором, що сприяє розвитку целюліту. Але рухи, призначені для націлювання та зміцнення м'язових волокон, можуть допомогти. 

Ви можете спробувати програму, подібну до целюліту. Програма стверджує, що вона працює, якщо ви робите вправи правильно 3-4 рази на тиждень. Це не вимагає дієти, хоча здорове харчування допоможе.

6. Клітинні таблетки


Чи не вправа теж? Якщо ви пам'ятаєте приймати таблетки, то таблетки Cellinea можуть бути хорошим варіантом для вас. 

Cellinea клінічно тестується, так що вам не доведеться турбуватися, що ви купуєте ганебне змійне масло. За їхніми тестами, 97% жінок бачать помітне поліпшення приблизно через 3 тижні. 

Ця добавка повна поживних речовин, необхідних, щоб допомогти вашій шкірі зсередини. Воно згущує і покращує еластичність і потік крові. 

Це також буде стрибати ваш метаболізм. Все це допомагає зменшити появу целюліту і утримати його.

7. Крем Бум Бум


Sol de Janeiro Bum Bum (бум-бум) Крем приходить з Бразилії. Ви знаєте, чим ще славиться Бразилія? Правильно, бразильські бікіні. Для спортивного бразильського бікіні ви хочете позбутися від целюліту. 

Цей крем наповнений інгредієнтами, які позитивно впливають на шкіру. Через це, це набагато більше, ніж простий антицелюлітний крем. 

Він допомагає зволожувати, еластизувати і зволожувати шкіру. Це робить його більш здоровим і пружним, затримуючи природні наслідки старіння. 

Деякі люди не люблять запах, але це єдина негативна річ про це. Не хвилюйтеся - якщо ви потрапляєте в цю категорію, ви маєте багато інших кремів для целюліту.

8. Антицелюлітні присоски


Великим недорогим методом є масаж області силіконовими присосками. Це може бути болючим, тому обов'язково спочатку нанесіть на шкіру олію. 

Чашки всмоктують шкіру вгору і розкладають целюліти під ним. Це простий метод, який не займе багато часу і грошей. Але ви повинні бути послідовними щодо цього, щоб побачити результати.

9. Мажестичне чисте антицелюлітне масажне масло


Відмінний спосіб поліпшити результати, які ви отримаєте за допомогою чашок, це поєднати його з цим масажним маслом. Продукт стверджує, що знижує целюліт самостійно, хоча для отримання результатів потрібно деякий час. Використання його з чашками, однак, являє собою матч, зроблений на небесах.

10. Glo910 + антицелюлітний масажер


Якщо ви хочете серйозно ставитися до свого антицелюлітного масажу, спробуйте цей масажер. Він поставляється з чотирма різними роликами, які виконують різні функції. 

Валик зубів сприяє розпаду жирових відкладень. Потім плоскі валики допомагають поліпшити дренаж. Ви можете використовувати піновий валик для розслаблення м'язів і запобігання біль. Згорніть його пілінг тіла. Вуаля! 
Виберіть свій метод 

Готові позбутися від цього потворного целюліту? Виберіть один із способів і почніть. Єдиний спосіб, який ви позбудетеся від нього - це докласти певних зусиль. 

Вам не доведеться тримати страшні сезони бікіні. Обов'язково перевірте наш блог, щоб отримати більше консультацій щодо здоров'я та краси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар