петък, 12 април 2019 г.

7 tips til naturligt at reducere cellulite

Cellulite-det er ikke alles favorit samtalemne. 

Samtidig er der ikke behov for at tale ned til dig selv, fordi du har få lommer og småpynder til overs. Der er stor lektion i at lære at elske din krop lige som det er og sætte pris på det vidunder for alt, hvad det gør for dig hvert sekund for at holde dig i live og fungere. 

Den gode nyhed er, at du kan reducere cellulite! Du kan virkelig hjælpe din krop til at blive fastere og slankere og reducere cellulite. Jeg skal dele med dig nu hvad cellulite faktisk er, hvorfor du har det og give dig nogle måder at reducere udseendet af cellulite på din krop. Du behøver ikke at have bikini skam mere!

Hvad er cellulite?


Cellulite er udtrykket givet til fedtaflejringer lige under huden, typisk i maven og den nedre bækkenregionen - som på lår og tøs. 

Der er mange grunde til, at cellulite siges at forekomme på din krop, herunder hormonelle årsager, dårlig kost og livsstilsvalg, alder og genetisk disponering. 

Mens hver af disse faktorer kan spille en rolle i cellulitisdannelse, er der en fællesnævner til alle disse faktorer - akkumuleringen af ​​toksicitet i din krop. 

Tænk over dette: langt de fleste mennesker har haft årtier at spise emballerede fødevarer, raffinerede sukkerarter og salte, forarbejdede stivelser, kogte animalske proteiner, kemikalier, pesticider og konserveringsmidler og endnu højere kvalitetsfødevarer, men for meget af dem og i dårlige kombinationer. Det er bare hvad du har spist.

Derefter overveje miljøkemikalier og forurenende stoffer i dit hjem og udenfor i dit miljø, som du har været udsat for i årevis. Måske har du også røget, drak og taget stoffer (selv lægemidler) i uger, måneder eller år ad gangen. 

Det svarer til en forfærdelig masse toksiner, som din krop ikke er i stand til at eliminere fuldt ud, mens du fortsætter med at fodre dig selv med dårlig kvalitetsfødevarer og ikke lægge særlig opmærksomhed og indsats på at fjerne denne ophobning. 

Hvorfor har toksiner noget at gøre med, om du har cellulite?

Din krop gemmer toksiner i dit fedt for at minimere, hvor meget giftighed dine vitale organer udsættes for. Det er derfor, at en mager person med en usund livsstil kan være i fare for symptomer og sygdom end en person, der er lidt overvægtig og har en usund livsstil. 

De har den ekstra smule fedt til kroppen til at opbevare toksiner i, så de dyrebare vitale organer og kropsfunktioner er mindre kompromitteret ved udsættelse for disse ekstra toksiner. De små og små lommer i din cellulite lagrer også toksiner. 

Hvis du føler dig flov eller skam dig over din cellulite nu, hvordan vil du føle om fem år, når den kun er blevet værre? Om ti år? Og tag en dyb indånding om 20 år?

Du vil have akkumuleret en meget mere toksicitet i din krop i den tid, og det vil vise i din cellulite (og et utal af andre ubehagelige symptomer). Det maler ikke et smukt billede, gør det? Ingen ordsprog er beregnet. 

Nøglen til at reducere cellulite er at fjerne akkumuleringen af ​​toksiner fra din krop og forhindre yderligere opbygning af toksiner. 

Dette er ikke kun den måde at reducere og forebygge cellulite, men også vejen til at leve et langt, sundt liv og se og føle sig så smukt som muligt.

1. Spis en ren, alkalisk, ubearbejdet kost


For at fjerne toksinerne fra din krop, skal du først trække dem ud, hvor de har akkumuleret i dine celler, væv og organer. 

Måden at gøre dette på er at forbruge alkalisk dannende fødevarer (hvilket betyder at de forlader en alkalisk aske i kroppen). Alle friske frugter og grøntsager er basale og bør udgøre den største del af din kost. 

Du tænker måske "Kan frisk frugt og grøntsager virkelig hjælpe mig med at reducere min cellulite?" 

Ja, de kan, når de kombineres med de andre tips, der tilbydes. Sådan fungerer det: alkalien af ​​disse friske, livskraftige rige fødevarer magnetiserer til det sure giftige stof i dine celler og trækker det ud, så det kan fjernes fra kroppen.

Nøglen er at gradvist øge dit forbrug af ferskvarer (for det meste grøntsager), så du ikke magnetiserer mere giftighed end kroppen kan fjerne. Ellers vil toksinerne bare genudsendes og derefter genoprettes. Baby trin og overgang er afgørende, som det er i overensstemmelse med din egen krop og dets signaler, så du ved, hvornår du skal medtage mere, eller når du tegner mere giftighed end din krop kan klare. 

Hvis du vil oversvømme din krop med alkalinitet og minimere cellulite (og ældning og andre symptomer), kom ind i frisk grøntsagsjuice.

2. Hydrat og skylle


Du skal drikke nok rent, rent vand og organisk hydrering fra friske frugter og grøntsager for at holde toksiner spyling igennem dig. Vand er afgørende for livet, og det er også vigtigt at reducere og forebygge yderligere cellulite. 

Bare tænk på virkningerne / udseendet af dehydrering: shriveled, klumpet, alderen. Dette gør ikke en cellulitfri krop med glat, smidig hud. 

Drikk rent vand hver dag som den første ting du spiser. Hvis du ikke kan lide dit vand lige op, nogle citronsaft eller citronskiver. 

Urtete er også stor, men undgå kaffe og te så meget som muligt, og hvis du vælger at medtage dem, drikker du ekstra vand og frisk grøntsagssaft for at hjælpe imod deres dehydrerende virkninger og surhed. 

Igen er frisk grøntsagsjuice konge.

3. Skift dit salt


Alvorligt kan det ikke blive lettere end dette: bytt dit raffinerede salt (bordsalt) til keltisk havsalt eller himalayanskrystal salt. 

Raffineret salt er ekstremt surt og lækker mineraler fra din krop. Det er også meget dehydrering (hej cellulite!) Og så raffineret, at din krop bliver nødt til at bruge sin livsvigtige livskraft for at forsøge at assimilere dette døde salt. Raffineret salt tilføjer kun til ophobning af toksicitet i din krop. 

Krystal- og havsalt er imidlertid alkaliske, pakket fuld af gavnlige mineraler, giver til kroppen i stedet for at tage af det og få en fyldigere smag ... hvis du kan mærke forskellen overhovedet! 

Det er totalt ingen brainer. Kom ind i dine skabe og smid de raffinerede ting nu.

4. Ægte afgiftning - at få affaldet ud


Når du lægger rene, alkaliske fødevarer i kroppen som i de tre første tips, begynder alkalien af ​​disse fødevarer at tiltrække gamle sure affaldsmaterialer dybt inde i din krop. Dette er strålende og præcis, hvad du vil have, da først dette emne er kommet ud, vil din krop have en chance for at vise mindre giftighed gennem din cellulite. 

Men hvis du tegner dette giftige affald ud af cellerne og vævene, skal de stadig fjernes fra kroppen helt. Det er her, hvor dine elimineringskanaler kommer ind. De arbejder for at få disse ting ud, så det ikke bare genopretter sig i din krop.

Men her er sagen: Denne ting er typisk rigtig gnarly og ikke let at fjerne fra kroppen. De fleste mennesker har allerede kompromitteret eliminationskanaler, især tarmen, så det afhænger ikke af din krops kompromitterede kanaler, at det ikke er nødvendigt at få affaldet effektivt ud af kroppen. Du skal hjælpe det med at ske. 

Den bedste måde at gøre dette på er at komme ind i nogle regelmæssige kolon rensning gennem professionelle kolonier eller hjemme enemas. Find en professionel kolonhydroterapeut i dit område og tal med dem om dine behov. Eller køb en hjemme enema kit og komme i en regelmæssig vane med at bruge det. 

Det kan ikke virke som den mest elegante af løsninger, men stoler på mig, det virker som intet andet!

Tarm er hvor det mest affald kan dumpes sikkert af kroppen, så for at ignorere denne vigtige eliminationskanal er det virkelig at sætte dig op for begrænset succes.

5. Skin børstning og massage


Stimulerer lymfesystemet (lymfen sidder lige under overfladen af ​​din hud) gennem tør børstehud børstning og massage hjælper toksiner til at blive cirkuleret i eliminationskanalerne til frigivelse. 

Hud børstning kan specifikt målrette områder af cellulite. Ved at bruge en børste i små cirkulære bevægelser over lårene, rumpen og andre områder med cellulite i et par minutter et par gange om ugen, vil det hjælpe med at nedbryde de fede aflejringer, der forårsager det dunkle udseende. Det er bedst at starte med blot et minut af hudpussning og derefter arbejde dig op til et par minutter ad gangen. Dette vil hjælpe din hud til at justere og forhindre følsomhed.

6. Flytning og svedning


Når du gør svedtræning, hjælper du ikke kun stress relief og giver dig selv en endorphin rush, du udviser også toksiner gennem din hud. Dette er en anden afenue af elimination, der bedst ikke ignoreres, hvis du vil reducere udseendet af cellulite. 

Det vil også bidrage til at forbedre kroppens overordnede udseende ved at stramme, toning og forlænge, ​​så selvom din cellulite er der, vil det generelle udseende af din krop være mere smigrende.

7. Begræns brugen af ​​hudfortyndende cremer


Hvis du i øjeblikket bruger kemikalier eller lægemidler på dine celluliteområder, som tynder din hud (som f.eks. Steroider), bliver din cellulite mere åbenlys. 

Det giver en logisk fornemmelse, at hvis din hud er tyndere, vil udseendet af fordybninger under huden skille sig ud mere, ikke? Plus din hud vil vise alder og ufuldkommenheder mere generelt - jeg ved, jeg brugte hudfortyndende steroider næsten dagligt i over 25 år til at klare mit svære eksem. 

Svaret er ikke bare at grøfte meds og cremer kold kalkun selvfølgelig - det er noget, du skal diskutere med din læge eller alternativ sundhedspraktiker. Men du vil måske se på at sætte alle disse andre tips på plads, da de vil begynde at forbedre din helbred generelt, og så kan du opleve, at du kan reducere brugen af ​​disse cremer.

Uanset om de er fysiske forbedringer eller for at klare en indre tilstand (hvad der er udefra, er det bare en afspejling af hvad der foregår indeni), vil dit helbred og skønheden blive bedre, hvis du sætter disse tips i gang, så du behøver måske bare mindre af medicinsk eller kemisk hjælp alligevel. 

I stedet fodrer din hud med fugtgivende helt naturlige olier og cremer som kokosolie, olivenolie eller en smuk økologisk fugtighedscreme. 

Nu er det tid for dig at sætte disse tips til arbejde. Vælg en til at starte og få det til at ske i dit daglige liv, som at bytte dit salt. Vælg derefter en anden og tackle den ene. Du kan prøve et nyt tip om dagen eller et nyt tip om ugen, indtil du har dem alle en del af dit normale liv. Hold det op og du vil se resultater!

Няма коментари:

Публикуване на коментар