петък, 12 април 2019 г.

7 vinkkejä selluliitin vähentämiseen

Selluliitti — ei ole kaikkien suosikki keskusteluaihe. 

Samaan aikaan ei ole tarvetta puhua itsellesi, koska sinulla on muutamia taskuja ja himmennyksiä varaamaan. Oppiminen rakkaudesta kehollasi on suuri oppitunti, kuten se on, ja arvostaa sen ihmeitä kaikesta, mitä se tekee sinulle joka toinen sekunti, jotta voit elää ja toimia. 

Hyvä uutinen on, että voit vähentää selluliittia! Voit todella auttaa kehoa muuttumaan kiinteämmäksi ja kevyemmäksi ja vähentämään selluliittia. Aion kertoa teille nyt, mitä selluliittia itse asiassa on, miksi sinulla on se ja antaa sinulle joitakin tapoja vähentää selluliitin ulkonäköä kehossasi. Sinun ei tarvitse enää olla bikini-häpeä!

Mikä on selluliitti?


Selluliitti on termi, joka annetaan rasvapitoisuudelle juuri ihon alapuolelle, tyypillisesti vatsan ja alemman lantion alueelle - kuten reidet ja tuss. 

On olemassa monia syitä, miksi selluliittia sanotaan esiintyvän kehossasi, mukaan lukien hormonaaliset syyt, huono ruokavalio ja elämäntapavalinnat, ikä ja geneettinen taipumus. 

Vaikka jokainen näistä tekijöistä voi olla tärkeä osa selluliitin muodostumista, on yksi yhteinen nimittäjä kaikkiin näihin tekijöihin - myrkyllisyyden kertymiseen kehossasi. 

Ajattele tätä: valtaosa ihmisistä on ollut vuosikymmenten ajan syönyt pakattuja elintarvikkeita, puhdistettuja sokereita ja suoloja, jalostettuja tärkkelyksiä, keitettyjä eläinproteiineja, kemikaaleja, torjunta-aineita ja säilöntäaineita ja jopa laadukkaampia elintarvikkeita, mutta liian paljon niitä ja huonoja yhdistelmiä. Juuri mitä olet syönyt.

Harkitse sitten ympäristön ja kemikaalien ympäristöä kotona ja ulkona ympäristöönne, jota olet altistunut vuosille. Ehkä olet myös savustanut, juonut ja ottanut huumeita (jopa lääkkeitä) viikkoja, kuukausia tai vuosia kerrallaan. 

Tämä vastaa kauhistuttavaa paljon toksiineja, joita kehosi ei pysty poistamaan kokonaan, kun jatkat ravintoa huonolaatuisilla elintarvikkeilla ja et kiinnitä erityistä huomiota ja ponnisteluja tämän kertymisen poistamiseksi. 

Miksi myrkkyillä on mitään tekemistä sen kanssa, onko sinulla selluliitti?

Kehosi tallentaa rasvaan toksiineja, joiden avulla minimoidaan elintärkeiden elinten toksisuus. Siksi laiha henkilö, jolla on epäterveellinen elämäntapa, voi olla enemmän oireita ja sairautta kuin henkilö, joka on hieman ylipainoinen ja jolla on epäterveellinen elämäntapa. 

Heillä on ylimääräistä rasvaa keholle, jotta ne voivat säilyttää toksiineja niin, että arvokkaat elintärkeät elimet ja kehon toiminnot ovat vähemmän vaarassa altistumalla näille ylimääräisille toksiineille. Myös selluliitin himmentimet ja taskut säilyttävät toksiineja. 

Jos sinusta tuntuu hämmentyneeltä tai häpeillään nyt, miten sinusta tuntuu viiden vuoden kuluttua, kun se on vain pahentunut? Kymmenessä vuodessa? Ja ota syvään henkeä 20 vuoden kuluttua?

Sinulla on kerääntynyt paljon enemmän myrkyllisyyttä elimistössäsi tuolloin ja se näkyy selluliitissa (ja lukemattomia muita epämiellyttäviä oireita). Se ei maalaa kaunista kuvaa, eikö? No pun tarkoitettu. 

Avain selluliitin vähentämiseen on poistaa toksiinien kerääntyminen elimistöstäsi ja estää toksiinien kehittymistä. 

Tämä ei ole vain tapa vähentää ja ehkäistä selluliittia, vaan myös tapa elää pitkään, terveelliseen elämään ja näyttää ja tuntuu niin kauniilta kuin voit.

1. Syö puhdasta, emäksistä, käsittelemätöntä ruokavaliota


Myrkkyjen poistamiseksi kehosta sinun täytyy ensin vetää ne pois siitä, mistä ne ovat kerääntyneet soluissasi, kudoksissasi ja elimissäsi. 

Tapa tehdä tämä on kuluttaa emäksisiä muodostavia elintarvikkeita (eli ne jättävät emäksisen tuhkan kehoon). Kaikki tuoreet hedelmät ja vihannekset ovat emäksisiä ja muodostavat suurimman osan ruokavaliostasi. 

Saatat ajatella, "voiko tuoreet hedelmät ja vihannekset auttaa minua vähentämään selluliittia?" 

Kyllä, he voivat yhdistää muihin annettuihin vinkkeihin. Näin se toimii: näiden tuoreiden, elinvoimaisten rikkaiden elintarvikkeiden emäksisyys muuttuu solujen happamiksi myrkyllisiksi aineiksi, jolloin se voidaan poistaa kehosta.

Tärkeintä on lisätä vähitellen tuoretuotteiden kulutusta (lähinnä vihanneksia), jotta et magnetisoi enemmän toksisuutta kuin keho voi poistaa. Muussa tapauksessa toksiinit kiertävät uudelleen ja laskeutuvat uudelleen. Vauvan askeleet ja siirtyminen ovat elintärkeitä, kuten myös oman kehon ja sen signaalien virittäminen, jotta tiedät, milloin lisätään enemmän tai kun vedät enemmän myrkyllisyyttä kuin kehosi. 

Jos haluat tulvata kehosi emäksisyydellä ja minimoida selluliittia (ja ikääntymistä ja muita oireita), päästä tuoreeseen vihannesmehutukseen.

2. Hydrata ja huuhtele


Sinun täytyy juoda tarpeeksi puhdasta, puhdasta vettä ja orgaanista hydraatiota tuoreista hedelmistä ja vihanneksista, jotta toksiinit huuhtelevat läpi. Vesi on elintärkeää, ja se on myös välttämätöntä selluliitin vähentämiseksi ja ehkäisemiseksi. 

Ajatelkaa vain kuivumisen vaikutuksia / ulkonäköä: kutistuneita, kertakäyttöisiä, vanhentuneita. Tämä ei tuota selluliititonta kehoa, jossa on sileä, joustava iho. 

Juo puhdasta vettä joka päivä ensimmäisenä, jota käytät. Jos et pidä vedestä suoraan ylös, joitakin sitruunamehua tai sitruunan viipaleita. 

Herbal tea on myös suuri, mutta välttää kahvia ja teetä niin paljon kuin mahdollista ja jos päätät sisällyttää ne juomaan ylimääräistä vettä ja tuoretta vihannesten mehua auttaa torjumaan niiden kuivumista vaikutuksia ja happamuutta. 

Jälleen tuoretta vihannesmehua on kuningas.

3. Vaihda suola


Vakavasti, se ei voi saada mitään helpompaa kuin tämä: vaihda puhdistettu suola (pöytäsuola) Celticin merisuolalle tai Himalajan kristallisuolalle. 

Puhdistettu suola on erittäin hapan ja huuhtelee mineraaleja kehosta. Se on myös erittäin kuivattu (hello selluliittia!) Ja niin hienostunut, että kehosi tarvitsee käyttää elintärkeää elinvoimaa yrittääkseen assimiloida tätä kuollutta suolaa. Puhdistettu suola lisää vain myrkyllisyyden kertymistä kehossasi. 

Kristalli ja merisuola ovat kuitenkin emäksisiä, täynnä hyödyllisiä kivennäisaineita, antavat keholle sen sijaan, että ottaisivat siitä ja että niillä on täysi maku ... jos voit huomata eron lainkaan! 

Se ei ole kokonaisuudessaan aivot. Päästä kaapit ja heitä hienostunut tavaraa pois.

4. Todellinen vieroitus - jätteiden hävittäminen


Kun laitat puhtaita, emäksisiä elintarvikkeita kehoon ensimmäisten kolmen vinkin mukaan, näiden elintarvikkeiden alkalisuus alkaa houkutella vanhoja happamia jätemateriaaleja syvälle kehossasi. Tämä on loistavaa ja juuri sitä, mitä haluat, kun elämäsi on tullut ulos, elimistöllä on mahdollisuus näyttää vähemmän toksisuutta selluliittisi kautta. 

Jos kuitenkin vedät tämän myrkyllisen jätteen pois soluista ja kudoksista, ne on vielä poistettava kokonaan kehosta. Siellä tulevat poistamiskanavat. He työskentelevät saadakseen tämän materiaalin ulos, joten se ei vain laskeudu uudelleen elimistöön.

Mutta tässä on asia: tämä tavaraa on tyypillisesti todella herkkä eikä sitä ole helppo poistaa kehosta. Useimmat ihmiset ovat jo vaarantaneet eliminointikanavia, erityisesti suoliston, joten kehon vaarantuneiden kanavien käyttäminen ei välttämättä johda tehokkaasti jätteeseen kehosta. Sinun täytyy auttaa sitä tapahtumaan. 

Paras tapa tehdä tämä on päästä osaksi säännöllistä paksusuolen puhdistusta ammatillisten siirtomaajien tai kodin peräruiskien kautta. Löydä ammattitaitoinen kaksoispistehydroketerapeutti alueellasi ja keskustele heille tarpeistasi. Tai osta kotona peräruiskopakkaus ja päästä säännölliseen tapaan käyttää sitä. 

Se ei ehkä tuntuu tyylikkäimmistä ratkaisuista, vaan luota minuun, se toimii kuin mikään muu!

Suoli on silloin, kun suurin osa jätteistä voidaan turvallisesti kaatopaikalle muodostaa niin, että tämä välttämätön eliminointikanava jätetään huomiotta.

5. Ihon harjaus ja hieronta


Imusolmukkeiden stimulointi (imusolmuke istuu vain ihon pinnan alapuolella) kuivalla harjattavalla ihon harjalla ja hieronnalla auttaa toksiineja levittämään eliminointikanaviin vapauttamista varten. 

Ihon harjaus voi kohdistua erityisesti selluliitin alueisiin. Käyttämällä ihonharjaa pienissä pyöreissä liikkeissä reidenne, perän ja muiden selluliittipaikkojen yli muutaman minuutin viikossa muutaman kerran viikossa, on helpompi hajottaa rasva-aineet, jotka aiheuttavat himmennetyn ulkonäön. On parasta aloittaa vain minuutti ihon harjauksesta ja sitten työskennellä tiensä läpi muutaman minuutin kerrallaan. Tämä auttaa ihoa säätämään ja estämään herkkyyttä.

6. Liikkuminen ja hikoilu


Kun teet hikistä liikuntaa, emme ainoastaan ​​auta stressiä helpottamaan ja antamaan itsellesi endorfiineja, vaan myös poistat toksiinit ihosi läpi. Tämä on toinen poistamistapa, jota ei voida jättää huomiotta, jos haluat vähentää selluliitin ulkonäköä. 

Se auttaa myös parantamaan kehon ulkonäköä kiristämällä, sävyttämällä ja pidentämällä siten, että vaikka selluliitti olisi siellä, kehon yleinen ulkonäkö tulee olemaan imartelevampi.

7. Rajoita ihon ohentavien voiteiden käyttöä


Jos käytät parhaillaan kemikaaleja tai lääkkeitä selluliitti-alueillesi, jotka hioavat ihoa (kuten steroideja), selluliittisi tulee olemaan selvempi. 

On loogista, että jos ihosi on ohuempi, ulkonäkö ihon alla ihon yli erottuu enemmän, eikö? Lisäksi ihosi näyttää ikää ja epätäydellisyyttä yleisemmin - tiedän, että käytin ihon ohentavia steroideja lähes päivittäin yli 25 vuoden ajan hallitsemaan vakavaa ekseemaa. 

Vastaus ei ole pelkästään ojenna lääkkeitä ja voiteita kylmä kalkkuna tietysti - tämä on jotain, josta sinun täytyy keskustella lääkärisi tai vaihtoehtoisen terveydenhuollon harjoittajan kanssa. Voit kuitenkin haluta tarkastella kaikkia näitä muita vinkkejä paikalleen, koska ne alkavat todella parantaa terveyttäsi kokonaisuudessaan, ja sitten saatat huomata, että voit vähentää näiden voiteiden käyttöä.

Olipa ne fyysistä parannusta tai sisäisen tilan hallintaa (mikä on ulkona vain heijastaa siitä, mitä tapahtuu sisällä), terveys ja kauneus paranevat, jos laitat nämä vinkit toimiin, joten tarvitset vain vähemmän lääketieteellistä tai kemiallista apua. 

Sen sijaan ravitse ihoa kosteuttavilla täysin luonnollisilla öljyillä ja voiteilla, kuten kookosöljyllä, oliiviöljyllä tai upealla orgaanisella kosteusvoideella. 

Nyt on aika laittaa nämä vinkit toimimaan. Valitse yksi aloittaa ja saada se tapahtumaan jokapäiväisessä elämässäsi, kuten suolan vaihtaminen. Valitse sitten toinen ja tartu siihen. Voit kokeilla yhden uuden kärjen päivässä tai yhden uuden kärjen viikossa, kunnes sinulla on kaikki osa normaalia elämääsi. Pidä se kiinni ja näet tulokset!

Няма коментари:

Публикуване на коментар