петък, 12 април 2019 г.

7 tipů pro přirozené snížení celulitidy

Celulitida - to není téma oblíbené konverzace. 

Ve stejné době, není třeba hovořit si pro sebe, protože máte několik kapes a jamek na náhradní. Tam je velká lekce v učení, jak milovat své tělo stejně jako je, a oceníte zázrak, že pro všechno, co dělá pro vás každou sekundu, aby vás naživu a fungování. 

Dobrou zprávou je, že můžete omezit celulitidu! Můžete opravdu pomoci vašemu tělu, aby se stal pevnější a štíhlejší a snížit celulitidu. Budu se s vámi podělit o to, co vlastně je celulitida, proč ji máte a dáváte vám několik způsobů, jak snížit výskyt celulitidy na vašem těle. Už nemusíte mít bikiny hanby!

Co je celulitida?


Celulitida je termín určený k ukládání tuku těsně pod kůží, typicky v břiše a nižší pánevní oblasti - takový jak na stehnech a tush. 

Existuje mnoho důvodů, proč se celulitida objevuje na vašem těle, včetně hormonálních důvodů, špatné stravy a životního stylu, věku a genetické predispozice. 

Zatímco každý z těchto faktorů může hrát roli při tvorbě celulitidy, existuje jeden společný jmenovatel všech těchto faktorů - hromadění toxicity ve vašem těle. 

Přemýšlejte o tom: drtivá většina lidí měla desítky let konzumace balených potravin, rafinovaných cukrů a solí, zpracovaných škrobů, vařených živočišných bílkovin, chemikálií, pesticidů a konzervačních látek a dokonce i kvalitnějších potravin, ale příliš mnoho z nich a ve špatných kombinacích. To je to, co jste jedli.

Vezměte v úvahu životní prostředí, chemikálie a znečišťující látky uvnitř vašeho domova i venku ve vašem prostředí, kterým jste byli vystaveni po celá léta. Možná jste také kouřil, pil a bral drogy (dokonce i léky) po celé týdny, měsíce nebo roky. 

To se rovná hroznému množství toxinů, které vaše tělo není schopno plně eliminovat, když se budete i nadále živit nekvalitními potravinami, a nevkládejte zvláštní pozornost a úsilí do odstranění této akumulace. 

Proč mají toxiny něco společného s tím, zda máte celulitidu?

Vaše tělo ukládá toxiny ve vašem tuku, aby se minimalizovalo, jak moc jsou vaše životně důležité orgány vystaveny. To je důvod, proč hubená osoba s nezdravým životním stylem může být ve větším nebezpečí symptomů a nemocí než osoba, která má mírně nadváhu a má nezdravý životní styl. 

Mají navíc trochu tuku pro tělo ukládat toxiny, takže vzácné životně důležité orgány a tělesné funkce jsou méně ohroženy expozicí těchto extra toxinů. Dutiny a kapsy celulitidy také ukládají toxiny. 

Pokud se teď cítíte trapně nebo stydí za svou celulitidu, jak se budete cítit za pět let, kdy se to jen zhoršilo? Za deset let? A zhluboka se nadechněte, za 20 let?

V té době se v těle nahromadí mnohem více toxicity a ukáže se ve vaší celulitidě (a nesčetných dalších nepříjemných symptomů). Není to pěkný obrázek, že? Žádná hříčka. 

Klíčem ke snížení celulitidy je odstranění hromadění toxinů z těla a zabránění dalšímu hromadění toxinů. 

To není jen způsob, jak snížit a předcházet celulitidě, ale také způsob, jak žít dlouhý, zdravý život a vypadat a cítit se tak krásně, jak můžete.

1. Jezte čistou, alkalickou, nezpracovanou dietu


Aby se odstranily toxiny z vašeho těla, musíte je nejprve vytáhnout z místa, kde se nahromadily ve vašich buňkách, tkáních a orgánech. 

Způsob, jak to udělat, je konzumovat alkalicky tvořící potraviny (což znamená, že zanechávají v těle alkalický popel). Všechny čerstvé ovoce a zelenina jsou zásadité a měly by tvořit největší část vaší stravy. 

Možná si myslíš: „Mohu mi čerstvé ovoce a zelenina opravdu pomoci snížit mou celulitidu?“ 

Ano, mohou být v kombinaci s ostatními poskytnutými tipy. Funguje to takto: alkalita těchto čerstvých potravin bohatých na životní sílu magnetizuje na kyselé toxické látky ve vašich buňkách a vytahuje je z těla.

Klíčem je postupné zvyšování spotřeby čerstvých produktů (převážně zeleniny), aby nedošlo k magnetizaci větší toxicity než tělo dokáže odstranit. V opačném případě budou toxiny znovu recirkulovat a pak znovu usazeny. Baby kroky a přechod je životně důležité, jak se dostat do melodie s vlastním tělem a jeho signály, takže víte, kdy zahrnout více, nebo když čerpáte více toxicity, než vaše tělo zvládne. 

Pokud chcete zaplavit své tělo zásaditostí a minimalizovat celulitidu (a stárnutí a další příznaky), dostat se do zeleninové šťávy.

2. Hydrate a flush


Musíte pít dostatek čisté, čisté vody a organické hydratace z čerstvého ovoce a zeleniny, aby toxiny proplachovaly skrze vás. Voda je nezbytná pro život a je také nezbytná pro redukci a prevenci další celulitidy. 

Jen přemýšlet o účincích / vzhled dehydratace: scvrklý, hrudkovitý, ve věku. To neznamená, že tělo bez celulitidy má hladkou, pružnou pokožku. 

Pijte čistou vodu každý den jako první věc, kterou konzumujete. Pokud se vám nelíbí vaše voda přímo nahoru, nějaké citronové šťávy nebo plátky citronu. 

Bylinný čaj je také skvělý, ale co nejvíce se vyhýbejte kávě a čaju a pokud se rozhodnete zahrnout do nich i vodu a čerstvou zeleninovou šťávu, které pomáhají čelit jejich dehydrataci a kyselosti. 

Opět platí, že čerstvá zeleninová šťáva je král.

3. Vyměňte sůl


Vážně, nemůže to být jednodušší než tohle: vyměňte svou rafinovanou sůl (stolní sůl) za keltskou mořskou sůl nebo himálajskou křišťálovou sůl. 

Rafinovaná sůl je extrémně kyselá a vyluhuje minerály z vašeho těla. To je také vysoce dehydratující (hello celulitidy!) A tak rafinované, že vaše tělo bude muset použít svou životně důležitou životní sílu, aby se pokusili asimilovat tuto mrtvou sůl. Rafinovaná sůl pouze přispívá k hromadění toxicity ve vašem těle. 

Křišťálová a mořská sůl jsou však zásadité, plné minerálních látek, které dávají tělu, a neberou z něj a mají plnější chuť ... pokud si všimnete rozdílu vůbec! 

Je to naprosto bez přemýšlení. Dostaňte se do skříní a vyhoďte z nich vytříbené věci.

4. Opravdová detoxikace - vytěžení odpadu


Když dáte čisté, alkalické potraviny do těla podle prvních tří tipů, alkalita těchto potravin začne přitahovat staré kyselé odpadní látky hluboko v těle. To je brilantní a přesně to, co chcete, jakmile tato věc má vyjít vaše tělo bude mít šanci na zobrazení méně toxicity prostřednictvím celulitidy. 

Pokud však tento toxický odpad čerpáte z buněk a tkání, musí být z těla zcela odstraněn. To je místo, kde vaše eliminační kanály přijdou dovnitř.

Ale tady je věc: tato věc je obvykle opravdu drsná a není snadné ji odstranit z těla. Většina lidí již má snížené eliminační kanály, zejména střevo, takže spoléhání se na kompromitované kanály vašeho těla nemusí nutně účinně dostat odpad z vašeho těla. Musíte tomu pomoci. 

Nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je dostat se do nějakého pravidelného očištění tlustého střeva přes profesionální kolonie nebo doma klystýry. Najděte si ve svém okolí profesionální hydroterapeuta tlustého střeva a promluvte si s nimi o vašich potřebách. Nebo si koupíte kitu na domácí klystýr a dostanete se do pravidelného zvyku jeho používání. 

Nemusí to vypadat jako nejelegantnější řešení, ale věřte mi, funguje to jako nic jiného!

Střevo je místo, kde většina odpadu může být bezpečně vyhozena z těla, takže ignorovat tento základní eliminační kanál je opravdu nastavit sami pro omezený úspěch.

5. Kartáčování a masáž pokožky


Stimulace lymfatického systému (lymfatický systém sedí těsně pod povrchem kůže) pomocí kartáčů na kůži suchých štětin a masáže pomáhá cirkulovat toxiny do eliminačních kanálů pro uvolnění. 

Kartáčování kůže může specificky cílit na oblasti celulitidy. Použití kožního kartáčku v malých kruhových pohybech přes stehna, zadek a další oblasti s celulitidou na několik minut několikrát týdně pomůže rozbít tukové usazeniny, které způsobují ztluštěný vzhled. Nejlepší je začít s minutou kartáčování kůže a pak pracovat až několik minut najednou. To vám pomůže upravit a zabránit citlivosti.

6. Pohyb a pocení


Když děláte zpocený výkon, nejste jen pomáhá zmírnit stres a dát si endorphin spěch, jste také vyhánět toxiny přes kůži. To je další způsob eliminace, který není nejlepší ignorovat, pokud chcete snížit výskyt celulitidy. 

Pomůže také zlepšit celkový vzhled vašeho těla utažením, tonizací a prodloužením tak, že i když je vaše celulitida tam, celkový vzhled vašeho těla bude lichotivější.

7. Omezte používání krémů na ředění pokožky


Pokud v současné době používáte jakékoliv chemikálie nebo léčiva na oblasti celulitidy, které ztenčují kůži (např. Steroidy), bude vaše celulitida jasnější. 

Je logické, že pokud je vaše pleť tenčí, bude se zdát, že se zdvojená kůže objeví pod kůží. Plus vaše kůže bude zobrazovat věk a nedokonalosti obecněji - já vím, jsem použil kůže ředění steroidy téměř denně po dobu více než 25 let zvládnout můj těžký ekzém. 

Odpověď není jen příkop léky a krémy studené krůtí samozřejmě - to je něco, co potřebujete k diskusi se svým lékařem nebo alternativní zdravotník. Nicméně budete chtít podívat na uvedení všech těchto dalších tipů na místě, protože začnou opravdu zlepšovat vaše zdraví celkově, a pak můžete zjistit, že můžete snížit používání těchto krémů.

Ať už jsou pro fyzické zlepšení nebo pro zvládnutí vnitřního stavu (to, co je venku, je jen odrazem toho, co se děje uvnitř), vaše zdraví a krása se zlepší, pokud tyto tipy uvedete do praxe, takže budete možná potřebovat méně lékařské nebo chemické pomoci. 

Místo toho vyživují pokožku hydratačními zcela přírodními oleji a krémy, jako je kokosový olej, olivový olej nebo nádherný organický hydratační krém. 

Nyní je čas, abyste tyto tipy uvedli do práce. Vyberte si jeden začít a dostat, že se děje ve vašem každodenním životě, jako je výměna soli. Pak si vyberte jinou a vyřešte to. Můžete si vyzkoušet jeden nový tip za den nebo jeden nový tip týdně, dokud nebudete mít všechny části svého běžného života. Udržujte to a uvidíte výsledky!

Няма коментари:

Публикуване на коментар