петък, 12 април 2019 г.

10-те най-добри анти-целулитни процедури и продукти

Целулитът е широко разпространен проблем. Трудно е да се забие точното ниво на поява, тъй като малко хора отиват при лекаря за това. Но повечето експерти смятат, че някъде между 80 и 98% от жените го имат. 

Целулитът може да се появи независимо от вида или теглото на тялото. Здравословната диета и упражненията изглежда намаляват ефектите. Но те не изглеждат решаващ фактор. 

Целулитът се появява, когато дълбоките слоеве мазнини се притискат към съединителната тъкан. Когато се издуе, причинява бучкия вид. 

Укрепването на тъканта и контролирането на теглото може да помогне. Но тънкостта и годността не винаги ще ви спасят от целулита.

Тогава какъв е най-добрият начин да се отървете от него? Нека да разгледаме десет от най-добрите антицелулитни методи там. Един метод може да работи по-добре за вас, отколкото друг, така че не се обезсърчавайте. Може да се наложи да опитате няколко.

1. Cellulaze


Нека започнем с много ефективен метод, одобрен от FDA. Cellulaze често не изтрива напълно целулита. Но тя може да намали видимостта от нея съвсем малко. 

Този метод включва поставяне на малък лазер в кожата. Топлината от лазера топи мазнината и омекотява съединителната тъкан. 

Този метод е практичен само ако имате време и пари за изгаряне. Планирайте да прекарате повече от $ 5,000. Колко време отнема зависи от тежестта на вашия целулит.

2. Zwave


Zwave е друга одобрена от FDA клинична процедура. Методът използва радиални ударни вълни, за да разчупи бучките. 

Това също е много ефективна процедура. Но може да се нуждаете от около десет сесии, за да видите резултатите. 

При $ 300- $ 450 поп тази процедура е по-евтина от Cellulaze, но не много. По-късно трябва да вземете под внимание и процедурите по поддръжката.

3. Vanquish


Vanquish използва радиочестотна енергия, за да унищожи мастните клетки. Тя работи чрез нагряване, но не толкова, че процедурата е болезнена. 

Ако искате да сте технически за това, Vanquish е техника за отстраняване на мазнини. Но неговите антицелулитни приложения са впечатляващи. 

Цената също е впечатляваща, а не по добър начин. Планирайте да платите $ 500 - $ 800 на сесия.

4. Проект E Beauty Professional Machine


Ако искате да използвате машина, без тежка цена, тази домашна машина може да работи за вас. В някои случаи изглежда, че работи дори по-добре от някои клинични лечения. Недостатъкът, разбира се, е, че не сте под надзора на лекар. 

Той все още е скъп - очаквайте да изтеглите около $ 1,500. Но това е много по-евтино от професионалните възможности.

5. Упражнявайте програми


Какво ще стане, ако не разполагате с много пари, които да паднете върху някой от тези изящни антицелулитни опции? Не се притеснявайте, има изобилие от други възможности да се отървете от целулита. 

Ако искате да поставите в усилието, можете да опитате програма за упражнения, която е насочена към целулита. Упражнението не е единственият допринасящ фактор за целулита. Но движенията, предназначени за насочване и укрепване на вашите мускулни влакна, помагат. 

Може да опитате програма като Cellulite Gone. Програмата твърди, че тя работи, ако правите упражненията правилно 3-4 пъти седмично. Тя не изисква диета, въпреки че здравословното хранене ще помогне.

6. Cellinea хапчета


Дали упражнението не е и вашето нещо? Ако можете да си спомните да вземете хапче, тогава таблетките Cellinea могат да бъдат добър вариант за вас. 

Cellinea е клинично тествана, така че не е нужно да се притеснявате, че купувате злото масло от змия. Според техните тестове, 97% от жените забелязват значително подобрение след около 3 седмици. 

Тази добавка е пълна с хранителни вещества, необходими за подпомагане на кожата отвътре навън. Хидратира и подобрява еластичността и кръвния поток на кожата. 

Също така ще ускори метаболизма ви. Всичко това помага за намаляване на появата на целулита и я предпазва.

7. Бум Бум крем


Sol de Janeiro Bum Bum (бум бум) Крем идва от Бразилия. Знаете ли с какво друго е известен Бразилия? Точно така, бразилски бикини. За да спортувате с бразилски бикини, ще искате да се отървете от този целулит. 

Този крем е пълен със съставки, които имат положителен ефект върху кожата. Поради това, това е много повече от обикновен антицелулитен крем. 

Помага за хидратиране, еластизиране и овлажняване на кожата. Това я прави по-здравословна и по-гъвкава, забавяйки естествените ефекти на стареенето. 

Някои хора не харесват миризмата, но това е единственото отрицателно нещо. Не се притеснявайте - ако попаднете в тази категория, има много други кремове от целулита, които можете да проверите.

8. Антицелулитни вендузи


Голям евтин метод е да масажирате зоната със силиконови вакуумни чаши. Това може да бъде болезнено, така че първо трябва да нанесете масло върху кожата. 

Чашките смучат кожата и разрушават целулита под него. Това е лесен метод, който не отнема много време и пари. Но трябва да сте последователни за това, за да видите резултатите.

9. Majestic Pure Anti-Cellulite Масажно масло


Чудесен начин да подобрите резултатите, които получавате с чашките, е да го сдвоите с това масажно масло. Продуктът твърди, че намалява целулита сам по себе си, въпреки че ще отнеме известно време, за да видите резултатите. Използването му с чашите обаче е мач, направен в небето.

10. Glo910 + антицелулитен масажор


Ако искате да получите сериозно отношение към вашия антицелулитен масаж, опитайте този масажор. Той идва с четири различни ролки, които изпълняват различни функции. 

Валякът на зъбите помага да се разкъсат мастните отлагания. След това плоските ролки спомагат за подобряване на дренажа. Можете да използвате валяк от пяна, за да отпуснете мускулите и да предотвратите болезненост. Завършете го с ексфолиращата четка за тяло. Voila! 
Избери своя метод 

Готови ли сте да се отървете от този грозен целулит? Изберете един от методите тук и започнете. Единственият начин, по който ще се отървете от него, е да вложите малко усилия в него. 

Не е нужно да пазите сезона на бикини. Не забравяйте да проверите нашия блог за повече съвети за здраве и красота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар