петък, 12 април 2019 г.

Cele mai bune 10 tratamente și produse anticelulitice

Celulita este o problemă larg răspândită. Este greu să creezi o rată exactă de apariție, deoarece puțini oameni merg la doctor despre asta. Dar majoritatea experților estimează că oriunde între 80 și 98% dintre femei o au. 

Celulita poate aparea indiferent de tipul sau greutatea corpului. Dieta și exercițiile fizice sănătoase par să diminueze efectele. Dar ele nu par a fi un factor decisiv. 

Celulita are loc atunci cand straturile adanci de grasimi impinge impotriva tesutului conjunctiv. Atunci când se extinde, provoacă apariția în formă brută. 

Consolidarea țesutului și controlul greutății poate ajuta. Dar a fi subțire și în formă nu te va salva de celulita.

Atunci, care este cel mai bun mod de a scăpa de el? Să ne uităm la zece dintre cele mai bune metode anticelulitice. O metodă poate funcționa mai bine pentru tine decât altul, așa că nu te descuraja. Poate că trebuie să încercați câteva.

1. Cellulaze


Să începem cu o metodă foarte eficientă aprobată de FDA. Cellulaze nu elimină complet celulita. Dar se poate reduce aspectul acesteia cu destul de mult. 

Această metodă implică introducerea unui laser mic în piele. Căldura de la laser topeste grăsimea și înmoaie țesutul conjunctiv. 

Această metodă este practică numai dacă aveți timp și bani pentru a arde. Planificați să vă cheltuiți mai mult de 5.000 de dolari. Cât timp durează depinde de gravitatea celulitei.

2. Zwave


Zwave este o altă procedură clinică aprobată de FDA. Metoda utilizează unde de șoc radiale pentru a rupe țesutul bulgară. 

Este, de asemenea, o procedură foarte eficientă. Dar este posibil să aveți nevoie de aproximativ zece sesiuni pentru a vedea rezultatele. 

La $ 300 - $ 450 un pop această procedură este mai ieftină decât Cellulaze, dar nu cu mult. Trebuie să luați în considerare și procedurile de întreținere mai târziu.

3. Vanquish


Vanquish folosește energie de radiofrecvență pentru a distruge celulele grase. Funcționează prin aplicarea căldurii, dar nu atât de mult încât procedura este dureroasă. 

Dacă vrei să fii tehnic, Vanquish este o tehnică de îndepărtare a grăsimilor. Dar aplicațiile anti-celulite sunt impresionante. 

Prețul este, de asemenea, impresionant și nu într-un mod bun. Planificați să plătiți 500-800 USD pe sesiune.

4. Proiect E mașină profesionale de frumusețe


Dacă doriți să utilizați o mașină, fără prețul energic, această mașină de acasă poate funcționa pentru dvs. În unele cazuri, pare să funcționeze chiar mai bine decât unele tratamente clinice. Dezavantajul, desigur, este că nu sunteți sub supravegherea medicului. 

Este încă scump - așteptați să plătiți aproximativ 1.500 $. Dar este mult mai puțin prețios decât opțiunile profesionale.

5. Programe de exerciții


Dar dacă nu aveți tone de bani pentru a renunța la una dintre aceste opțiuni anti-celulita fanteziste? Nu vă faceți griji, există o mulțime de alte opțiuni acolo pentru a scăpa de celulita. 

Dacă doriți să vă depuneți efortul, puteți încerca un program de exerciții care vizează celulita. Exercitarea nu este singurul factor care contribuie la celulita. Dar mișcările concepute pentru a viza și întări fibrele musculare par să ajute. 

S-ar putea să încercați un program cum ar fi celulita plecat. Programul susține că funcționează dacă faci exercițiile de 3-4 ori pe săptămână. Nu necesită o dietă, deși alimentația sănătoasă va ajuta.

6. Pastile de celia


Exercițiul nu este lucrul dvs.? Dacă vă puteți aminti să luați o pastilă, pastilele Cellinea pot fi o opțiune bună pentru dumneavoastră. 

Cellinea este testată clinic, deci nu trebuie să vă faceți griji că achiziționați uleiul de șarpe infamous. Conform testelor lor, 97% dintre femei înregistrează o îmbunătățire semnificativă în aproximativ 3 săptămâni. 

Acest supliment este plin de substanțele nutritive necesare pentru a vă ajuta pielea din interior. Acesta va hidrateaza si va imbunatati elasticitatea si fluxul sanguin al pielii. 

De asemenea, va începe să vă începeți metabolismul. Toate acestea ajută la reducerea aspectului celulitei și la menținerea acesteia.

7. Cremă bumă


Sol de Janeiro Bum Bum (boom boom) Crema provine din Brazilia. Știți ce altceva este cunoscut pentru Brazilia? Așa e, bikini brazilieni. Pentru a face sport un bikini brazilian, vrei să scapi de celulita. 

Această cremă este plină de ingrediente care au un efect pozitiv asupra pielii. Din acest motiv, este mult mai mult decât o simplă cremă anti-celulită. 

Ajută la hidratarea, elasticizarea și hidratarea pielii. Acest lucru face mai sănătoasă și mai suplă, întârziind efectele naturale ale îmbătrânirii. 

Unii oameni nu-i plac mirosul, dar asta e singurul lucru negativ despre asta. Nu vă faceți griji - dacă intrăți în această categorie, există o mulțime de alte creme de celulită pentru a fi verificate.

8. Cuve de aspirație anti-celulita


O metodă foarte ieftină este de a masura zona cu cupe de aspirație din silicon. Acest lucru poate fi dureros, așa că asigurați-vă că mai întâi aplicați un ulei pe piele. 

Paharele suge pielea și descompun acțiunea celulitei dedesubt. Este o metodă ușoară care nu necesită timp și bani. Dar trebuie să fiți consecvenți în privința rezultatelor.

9. Uleiul de masaj anti-celulită cu puritate mare


O modalitate foarte bună de a îmbunătăți rezultatele pe care le obțineți cu ceștile este să o asociezi cu acest ulei de masaj. Produsul pretinde că reduce celulita pe cont propriu, deși va dura ceva timp pentru a vedea rezultatele. Folosind-o cu cupele, cu toate acestea, este un meci făcut în ceruri.

10. Glo910 + masaj anticelulitic


Dacă doriți să vă faceți griji despre masajul anticelulitic, încercați acest masaj. Se livrează cu patru role diferite care îndeplinesc funcții diferite. 

Rola dinților ajută la descompunerea depozitelor grase. Apoi rolele plate ajută la îmbunătățirea drenajului. Puteți folosi cilindrul de spumă pentru a vă relaxa mușchii și pentru a preveni durerea. Închideți-l cu peria de exfoliere a corpului. Voila! 
Alege metoda ta 

Gata să scapi de celulita urâtă? Alegeți una dintre metodele de mai jos și începeți. Singura modalitate de a scăpa de asta este prin a pune ceva efort în ea. 

Nu trebuie să țineți sezonul bikini îngrozitor. Asigurați-vă că verificați blogul nostru pentru mai multe sfaturi de sănătate și frumusețe.

Няма коментари:

Публикуване на коментар